reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tak,chętnie. Czasami chce bardziej współpracować czasami gorzej ale widzę że chętni idzie. Tam też rysujemy,wycinamy,przyklejamy,gramy. Lubi to. Gorzej z tańcem ale ....nie zmuszam go.

reklama
Ja nie wiedzialam ze chodzicie do tej szkoly :zawstydzona/y: ale ja jestem z Wami od marca i moze dlatego mi gdzies to umknelo.Fajne takie zajecia dla maluchow :)

Hej Kochane moje. Ja piję kawcię i jem pączka :-) Nie żałuję sobie dzisiaj bo ogólnie mam podły nastrój...

Miłego dzionka, będę z Wami przez cały dzień więc piszcie co u Was!

Domi- jak się czujecie? Wszystko oki? Na kiedy masz termin?

witam moje e-kolezanki :)

ja sobie dzis pospalam,odsypialam noc z m :-D mam nadzieje ze efekt bedzie :)
zaraz uciekam na zakupy i bede pozniej pewnie okolo 14 bo jeszcze mam spotkanie z dentysta :)

MIŁEGO DNIA BABECZKI :)

Amelko (*)
Aniołeczki (***)
Fasolki ***

witam się i ja :)
Ale dziś ponuro u mnie za oknem, aż nic się nie chce.
Dziewczyny mam pytanko, bo może któraś się orientuje. Muszę w koncu zameldować się w swoim domku, bo ciągle zameldowana jestem u rodziców. Czy ja muszę się najpierw odmeldować czy po prostu skłasam wniosek o meldunek i tyle?

Aniołki
[*]
[*]
[*]

kaja ja ci niestety nie pomoge, ale tez jestem ciekawa odpowiedzi bo mam ten sam problem

termin mam na 21 listopada, kurde chyba jakas chora sie robie:( mam katar i boli mnie gardlo

Kaja jeśli jestes na stałe zameldowana u rodziców to musisz się wymeldować.
Domi zdrówka.
Mnie natomiast alergia męczy.
Dzisiaj rano wstałam...(rano czyli przed 9:-D) i wzięłam się za sprzątanie.Nawet się nie umyłam/nie przebrałam. Mam z głowy.Góra posprzątana choć przydałoby się jeszcze umyć podłogi.Na razie mi się nie chce.

A to to nie wiem czy to @ czy nie. Jakaś skąpa. Czekam,nadal czekam.

reklama
Witam Was dziewczynki miłego dzionka
U mnie w urzędzie nie należy się wymeldowywać tylko wystarczy jak składa się wniosek w innym urzędzie i to wtedy automatycznie- i oczywiście nalezy zmienić wszystkie dokumenty dowód prawo jazdy itp.......z zgłośić do pracy o zmianie zameldowania a później dokumentów a także w banku - jeżeli ma się konto bankowe.

Gosiu może to plamienie? Ja mam dzisiaj taki san nastrój

Dla naszych kochanych dzieciaczków(*)

Do góry