reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu mam antywirusa ale nie moge zeskanowac bo to g*** blokuje wszystko nawet antywirusa a usunac to ponoc mozna znalazlam stronke z poradami informatycznymi to nic nie daje bo musze sie polaczyc z netem a nie moge i kolko sie zamyka.Napisalam maila do znajomego ktory ma spore pojecie o komputerach moze mi pomoze ,zgadam sie z nim na skype i zobacze co sie da zrobic...dobrze ze mamy zapasowy laptop

reklama
Komputer byl wylaczony i zresetowany i nic to nie daje :( jakbym kupila od nich ich "antywirusa" za 90$ ktory w sumie jest tylko odblokowaniem to by bylo ok ale ja nie mam zamiaru placic oszustom, jak sama sobie nie poradze to oddam laptopa do informatyka i bedzie zrobione

Witam i na wstepie ogromnie przepraszam za wczorajszego posta :-( zrobiłam to zupełnie nieswiadomie i obiecuje się bardziej kontrolować :zawstydzona/y:
Gosiu, Nati bardzo przepraszam, wybaczcie.

Dzięki Gonia za komentarz :) A na kawusię zapraszam wszystkie!!! W prawdzie nie kupiłam jeszcze nawet ciasta żadnego bo mam dzieci siostry u siebie od wczoraj, ale zaraz polecę i coś wymyślę :-)

Ja od wczoraj zabiegana, mam dzieciaki u siebie i jestem mega szczesliwa! Uwielbiam je!

Bishopka- ja nie wiem czemu mnie przepraszasz kochana, nic wczoraj nie widziałam... Napiszecie na zamkniętym? Nic się nie przejmuj Kochanie:* Dziękuję za piękny bukiet!!!!

reklama
Do góry