reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

nati ... ja teraz zmienilam kolor zawsze bylam na jeden kolor na blond teraz zrobilam balejaz w sumie to wyszedl przypadkiem , mialy bys pasemka ale na boku wyszly mi fioletowo niebieskie hehe i musialam zrobic pasemka rozjasniaczem i pozbyc sie tego teraz jest super balejaz ale przypadkiem hehe jakis czas temu robilam plukanke to mi jasno zielone wyszly (rada niby fryzjerki hehe) , wlosy teraz mam strasznie wysuszone i zaczelam uzywac z loreala tej nowej odzywki i szamponu o niebo lepiej przynajmniej super sie wlosy rozczesuja bo wczesniej to targalam je jak niewiem...

reklama
Dziewczynki,

Dzis mam straszny problem z netem,muli jak cholerka i dopiero teraz udalo mi sie do Was wejsc,myslalam ze oszaleje...U mnie zimno,ponuro pogoda jesienna i depresyjna.
Iwonko kochana ciesze sie ze u Was wszystko dobrze,tesknimy za Toba ale rozumiemy ze musisz sie troszke odizolowac.Zagladaj do nas czasami :) Buziaki dla Was..
Nati kochana to czekamy na fotke ze zmiana wizerunku i trzymam kciuki zeby wyszly super wloski.
Ja bylam u fryzjera,podcielam wlosy jakies 10cm i pomalowalam na jasny braz jak zwykle,ale mysle zeby zrobic sobie refleksy :)

Przedszkolaczki (***)
Coreczko (***)
Fasolki,zdroweczka ****

Milego dnia :)

Witam się i ja :)
Mamo Amelki, ja swoje kanapy zawsze przecieram ściereczką z frotty zanurzoną w wodzie z płynem do prania odzieży. Mam kanapy ciemny brąz i fajda je mój pies, ciągle się slini i kapie mu z fajfusa:baffled: Nie ma zacieków ani plam, tylko pamietaj o sciereczce z frotty (może być kawałek ręcznika), inne zostawiały mi farfocle.
Co do kłopotów zdrowotnych, to chyba jest jakieś ciśnienie do bani, mi też ciągle się cięzko oddycha, serce kołata :szok: aż zmierzyłam cisnienie i miałam 120/74 , a puls 92 :szok: Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi mojej fasolce.
marka, pocieszające jest to, że każdego dnia jesteś coraz bliżej tych staranek. Oby jak najszybciej.
Ewo, może powinnas sie udać do lekarza?, to faktycznie wygląda na depresję. Choć z drugiej strony, myslę sobie, że to nawet lepiej, iż przesypiasz to co Cię męczy.Trzymaj się cieplutko i zdrowo.

Witajcie
Kinguś ja tez miałam z kanapą problem ale ją sprzedałąm i mam z głowy.
Nati bardzo dobra decyzja tylko hmm nie wiem czy bym się zdecydowała wiedząc że ....różnie może być z życiem.Wiesz o co chodzi.
Ja ostatnio jak farbowałam u fryzjera to już hormony działały a nie wiedziałam że jestem w ciąży.Jeszcze nie doszło do zagnieżdzenia wtedy i zamiast blondu wyszły mi rude. Więc oprócz innych aspektów może być i taka niespodzianka.
Ostatnimi dniami mąż mi pofarbował szamponem ale róznica niewielka.

Ewask dobrze że spisz.Masz do tego prawo.Poza tym hormony działają.

Iwonka wiem,wszystko wiem ale odzywaj się częściej...
Co do mnie to bardzo trudna decyzja ze względu na lekarza.

Ja bardzo polecam maskę do włosów....jak znajdę to wrzucę linka.

M&W STAPIZ maska do włosów z jedwabiem 1000 (2535571087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sa też w mniejszym opakowaniach.

Gosiu ja dopiero co kupilam ta kanape :) wczesniej mialam skorzana to ja sprzedalam bo ciagle wydawala mi sie zimna ,ale skora jednak jest praktyczna przetrzesz i masz spokoj a tak to masakra.Zacieki wyschly zostal tylko jeden,jutro kupie wanish do tapicetek i wypiore jeszcze raz tak jak radzi bishopka sciereczka frotte albo firanka(Mama mi powiedziala ze daje dobry efekt) tylko skad ja tu wezme firanke jak mam same zaslony i rolety hmmm
Maska jest rewelacyjna ja juz jej uzywam od roku, polecila mi ja kolezanka,najpierw podeszlam do niej z dystansem bo stwierdzilam ze za taka cene to pewnie jakas lipa a tu mile zaskoczenie REWELACJA, dziala i jeszcze pieknie pachnie:)

Aniołki (*)

Nati mocno trzymam kciuki....ojjjjj do poniedziałku daleko....

Iwonko miło że zajrzałaś, pamiętamy o Tobie i cały czas trzymamy kciuki:tak: dobrze, że spokojna jesteś.....

Monilko kochana.....odezwij się....

reklama
Do góry