reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Cześć dziewczyny,
Iwonka, Malinka fajnie, że zajrzałyście. :)
Ja właśnie czekam na gości, bo rodzice przyjeżdzają do mnie na weekend, także odezwę się w poniedziłek. Teraz będę miała dużo czasu, bo właśnie wróciłam z pracy no i to był mój ostatni dzień. Będę na pewno tęsknić za dziewczynami, no ale czas odpocząć już.

Juleczko skarbie światełko za wczoraj, bardzo za Tobą tęsknie
Karolku
[*]
Aniołki
[*]

Cześć dziewczyny!

Mam okropne wyrzuty że Was zaniedbujeale niestety nie wyrabiam się ostatnio...
Mój synek postanowił nie spać a jak śpi to po 30 minut ale wózek musi być w ruchu łóżeczka nie uznaje, a do tego jeszcze te kolki. W domu bałagan prasowanie multum a ja ledwo z obiadami się wyrabiam...
Ale nie zamieniłabym tego za żadne skarby:-)

Nati też tzymam kciuki
Izuniu ty mnie nie strasz:szok: bo z Gabrysiem jezdzimy do Alanka jak skończył tydzień i nie wyobrażam sobie inaczej...
Gosiulek mam nadzieje że jakoś u Ciebie leci...myślę czesto o Tobie jak sobie radzisz...

Dziewczyny przepraszam ale nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego i chyba nie nadrobię teraz bo już Gabryś daje znaki

Dla Naszych Aniołków
[*]

Natusiu nasza Kochana życzę Ci jeszcze więcej miłości niż masz i dajesz. Dużo,dużo radości,nadziei...ona niech nigdy Cię nie opuszcza i spełnienia marzeń ale przede wszystkim zdrowego,ślicznego dzidziusia:-):-):-)

Kochane mam problem,na kompie mojego m pojawil sie Live Security Platinum doczytalam juz ze jest to program wyludzajacy kase przez sprzedaz swojego oprogramowania ktore nic nie daje wie ktoras z Was jak mozna to swinstwo usunac ???? To blokuje wszystko nie mozna wejsc w net ani zadne programy,nic nie jest aktywne. POMOCY !!!

reklama
Do góry