reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

witam niedzielnie*

Magdus
jakis program wyludzajacy pieniadze zainstalowal sie na kompie i nic z tym nie moge zrobic,ale nie odpuszcze i poprobuje jeszcze sama a jak nie to pojdzie do informatyka :)Kochana to ile Cie nie bedzie z nami ?? juz tesknie ale Ty baw sie dobrze,wypoczywaj.Co to za problemy zdrowotne ??

MILEGO DNIA :)

Anioleczki (***)
Fasolki,zdrowka ***

reklama
Witam :)
Mamo Amelki, tez tak kiedyś miałam, na pulpicie wielki napis, że mój komputer jest chory i muszę kupić program, za wielkie pieniądze oczywiście. Wpisałam ten tekst w wyszukiwarce i wyskoczyło mi forum i pomoc, pisały osoby co miały taki problem. Usunęłam to jakimś programem, dziś nie pamietam jakim. Dodam tylko, że "informatyk" by to naprawić chciał mi sformatować kompa. Byłam lepsza :cool:

bishopka u mnie to nie przejdzie bo ja nie moge nic na kompie zainstalowac bo to g*** blokuje dostep do netu wiec musze bardziej zglebic tajniki informatyki,ale wierze ze sama to zrobie nie z jednej opresji sama wyszlam

Andrzejku
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
Oj Kinia to życzę Ci powodzenia w walce.mnie nie bedzie 2 tyg-bede za Wami tęsknić;( juz sie zastanawiam jak bez Was wytrzymam
u mnie problem-od czwartku wywalilo mi wezly szyjne i nie wiemy od czego ;( dostałam antybiotyk -mam nadzieje ze nie dostanę zemsty fakira przez to wszystko ...

Andrzejku (***)
Synku (***)
Aniolki (***)

A nie dziękuje;) jeszcze moze jutro na chwile zdążę do Was zajrzeć;) rano jeszcze na wyniki jedziemy,do Kubulka i no sie pozbieramy i na lotnisko. Nie przepadam za lataniem ;( no ale trudno

reklama
Witam Was kochane dzisiaj znowu w pracy och jak mi się nie chce,
Dzisiaj moja Julcia pierwszy dzień w przedszkolu w krasnalkach, wczoraj nawet powiedziała że w domu jej się nudzi i cieszyła się że idzie.
A dzisiaj w nocy miałam przerwę w spaniu i myślałam o Wikim tak za nim tęsknie czasami wydaje mi się że to koszmar, który zaraz zniknie minie ciągle tak mi brakuje i ciągle myśle o nim nawet w sobote o 8 rano byłam na cmentarzu bo mi go brakowało jak powietrza - jade chociaż na chwile aby móc go odwiedzić, czasmi jak tam jestem myśle że to sen..
Tak bardzo tęsknie ......
Dla naszych aniołków (*)

Do góry