reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Alexiaa ja zawsze odchudzam sie bez cwiczen, bo poprostu nie lubie cwiczyc hehe teraz mysle sobie zeby kupic orbitreka, ogladajac tv moze bedzie mi latwiej hehe.Raz kiedys zapisalam sie na fitnes ale to nie dla mnie hehe :)

reklama
Są tam orbitki i maszyny z podczerwieniem,podciśnienie na te raz w tygodniu;-)bieżnie od poniedziałku pełną parą bo kupuję karnet..życzcie powodzenia powiem jakie efekty.

Ja ujedrniam cialo masazami i specyfikami typu balsamy :-D
Polecam Ci platforme wibrujaca, ja osobiscie nie moge korzystac ale efekty sa powalajace kolezanka stosowala i naprawde efekty robia wrazenie....

to życzę powodzenia w ochudzaniu:)

Izka mysle ze to jest glupota z tym ze nie ochrzczonego dziecka nie mozna zabierac na cmentarz, przeciez niektórzy juz duze dzieci chrzcza dopiero

Gosiu idz do lekarza zobaczyc co i jak bo martwia mnie te twoje bole marka ty tez do lekarza!!!! Trzeba chyba na Was dziewczyny troche pokrzyczec bo inaczej to sie nie wybierzecie szybko

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Kubusiu za wczoraj (*)

Juleczko (*)
Karolku (*)

Aniołkowa bando (*)

Fasolki :*

Izka piękny sen :tak: i tez mysle, że z tym cmentarzem to zabobon....ja nie wierzę w takie rzeczy.....

Gosiu do lekarza....dziewczyny dobrze mówią, klapsa w pupe Ci dać:tak:

Alexiaa moja siostra ma w domu takiego niejadka, wymysla takie rzeczy aby tylko nie jeść, niby że go w buzi piecze jak to je, albo brzuch go po tym boli....apetizer ani podobne wspomagacze apetytu nie pomagają małemu....taki patyczak z niego...?No ale badania zrób jak najprędzej, ta krew niepokojąca....

ja dopiero w poniedzialek do lekarza bo moj jest na urlopie i do innego musialam sie zapisac no i w szpitalu powiedziala lekarka ze mam isc jak nie przyjdzie @ ...a jak narazie cisza nie ma...

Dziewczynki ma ktoras moze sprawdzony sposob na wyczyszczenie kanapy ?? dzis wyczyscilam pianka i co zrobily sie zacieki i wyglada gorzej niz wczesniej POMOCY !!!!!

reklama
Do góry