reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam kochane;*
Wariuje juz bez was w domu,musze sobie laptopa sprawic bo do komputera jakoś mi ciężko siadać a bardzo jestem ciekawa co u Was;( Dziękuję za sms tylko to mi pozostaje zeby dowiedzieć się co u Was.
My walczymy z kolkami niestety ale jeszcze daje rade..
Sniła mi się Nicola i mój aniołeczek zreszta na prośbę moją do Nicoli bo bardzo mi jej brakuje ,patrzę na Lenkę i widzę malutką Nicolę- musiałam ją zobaczyć ale nic się nie zmieniła za to mój aniolek to już duzy maluszek-siedział sobie na krzesełku do karmienia i tak się pięknie uśmiechał kiedy ktos wchodzil do pokoju.

powiedzcie mi co sądzicie o chodzeniu z małym dzieckiem na cmentarz??? Słyszalam,że dopuki sie dziecka nie ochrzci nie powinno się brać dziecka ,strasznie mnie o boli,ze zawsze jak jedziemy do Nicoli to lenka zostaje przed bramą czy na prawdę nie mogę jej zabrać do siostry???
buziaki dla was kobietki:*
Dla aniołeczków światelka (*)(*)
Dla fasolek :*
Dla testujących&&&&&&

reklama
Izuś witaj
Dajesz coś Lence na kolki? Dobre są preparaty.Nie ma co męczyc malucha.

A co to za wymysł? Ja zawsze jeździłam z Kacprem na cmentarz.Ludzie to potrafia wymyślać żeby ludziom utrudniać życie. Nie wierz w takie głupoty.

Buziaczki dla Was.A jak dziewczynki w stosunku do Lenki i w ogóle ?

Ostatnia edycja:
Witam :)
alexia, zrób koniecznie te badania. Wiem, że się martwisz, bo faktycznie jest o co. Myślę, że powinnaś gotować jej to co lubi najbardziej i podawać częściej. Ważne są też owoce, może lubi? zawsze możesz kupić soki lub słoiczki owocowe takie dla niemowląt. Krew z nosa może świadczyć o osłabieniu, ale niestety moze być też przyczyną anemii :-(Ale wszystko mozna wyleczyć, dobrze, że się interesujesz, bo znam matki, które twierdzą, iż "nic mu nie będzie jak trochę nie poje" :confused: Trzymam kciuki za dobre wyniki.
A ja siedzę ostatnie dni na wolnym, tak mi się nie chce do pracy wracać, już myslę o zwolnieniu :-D ale przynajmniej do listopada muszę popracować.

Wiktoria nie lubi owoców.Ale teraz z mężem jej nie popuścimy zakaz słodyczy jak je zje zapycha się i nie chce jeść.Ja już tak robiłam że gotowałam co ona chciała i tu przyszedł problem bo i tu przestało smokować więc gotuje co ja uważam musze się za nią zabrać bo jak tak dalej będzie trafi do szpitala!:wściekła/y:

Dzien dobry*

Izus ja pierwsze slysze ze nie mozna zabierac dziecka na cmentarz, przeziez to sa tylko zabobony...Buziaki dla Was dziewczynki :)
Gosiu kochana martwi mnie ten Twoj bol ...

Ja dzis sobie troszke dluzej pospalam, ale teraz jestem z praca do tylu. Nie wiem czy Wam pisalam ale zaczelam sie odchudzac, jest ciezko ale daje rade,nie wiem czy cos z wagi poszlo w dol bo obiecalam sobie ze nie bede sie wazyc dopiero po 14dniach wejde na wage...Trzymajcie za mnie kciuki zebym sie nie poddala.
Milego dnia kobietki :)

Juleczko (***)
Karolku (***)
Anioleczki (***)
Fasoliniki ***

Też moim zdaniem jest zabobon żeby dziecko nie brać na cmentarz.Moja koleżanka ma synka w wieku 1,5 roczku i jeszcze dziecko nie ochszczone jej mąż jeździ tirem i będzie chrzcić na święta.
Mama aniołkowa Amelki trzymam kciuki ja też się odchudzam i chodzę na fitness bez ćwiczeń nie ma sznas

;-)

reklama
Do góry