reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Czesc Kochane
Dziękuje za miłe słowa.Gosiu ty Aniele dziękuje.Ja też się zaraziłam od dzieci wymiotuje.
Wczoraj wyszłam przed blok z Alanem na dwór.Córka przez okno wołała mamo krew mi leci.Biegiem do domu wchodze a tu podłoga zachlapana,u Wiki w pokoju pościel..a ja źle znosze widok krwi słabo się mi robi.Dobrze że mąż przyjechał.Zatamowaliśmy bardzo się martwie o córkę..:-(

reklama
ja wlasnie przyszlam z zakupow boziu ja sie czuje jak kobieta w podeszlym wieku , nie no chyba po tym wkluciu do kregoslupa po pierwszej cesarce czasem odczuwalam bol kregoslupa w tym odcinku ale teraz po tej drugiej to juz jak babcia, jak sie nachyle to mam problem z wyprostowaniem , a jak przynioslam dzisiaj te zakupy to teraz chodze i trzymam sie za te plecy:-D

alexia, zadbaj o siebie i leż, wypij herbatki z miodem. Biedna ta Twoja córeczka, ale wiesz co ? moja też wygląda jak pięć minut i ciągle robilismy jej badania, bo moja mama widziała w niej anemiczkę, dopiero jak dr powiedziała, że na to co ona je to ma bardzo dobre wyniki. Może nie będzie tak źle, może ma lekką anemię, to się da wyleczyć. I polecam apetizer, działa na apetyt.

Kinia ciesze sie ze jesteś już;)dziękuje ze zapalilas...

Alexia jak sie czujesz? Lepiej coś? Ale Was ten wirus dopadł ;( a Alanek? Wiki?

Bishopka ciesze sie ze wizyta u lekarza ok;) i wszystko w porządku

Marka jak to pieczenie?

Synku (***) kocham Cię
Aniolki (***)

Witam was ja już przeszłam to paskudztwo.Ale nieco osłabiona.Alanek pszeszedł to najlepiej w niedziele tylko 2 razy zwymiotował i potem było ok.Wieczorem wczoraj jeszcze męża złapało ale dałam mu leki zrobiłam mięte i teraz poszedł do pracy ale mówił że dobrze się czuje tylko troszke słaby.Wczoraj prawie cały dzień przespałam.Mąż dobrze że wrócił o 14 z pracy.Wiecie że nie miałam siły iść nawet do sklepu zamieżałam ale nie umiałam z łóżka wstać.Poszłam z mężem bo Alan ma teraz taki okres że chce na nóżki iść sam i ucieka.

Bishopka ale Wiki ma coś wstręt do jedzenia wręcz ją odrzuca do tego ten poniedziałkowy krwotok z nosa.W poniedziałek robie jej badania i zobaczymy co wyjdzie.Ale trzeba za nią się zabrać martwie się przeokropnie.

reklama
Kubusiu (*)
Karolku(*)
Juleczko(*)

Alexia cieszę się ze już lepiej. Wiki jest zapewne bardzo osłabiona stąd krwotok..Miejmy nadzieję że jest wszystko dobrze.Lubi barszcz czerwony?

Marka ale ja nadal nie wiem. To jest całodobowa? Jakie są opłaty? Naprawde jest lepsza od tej nocnej?

Mnie coś zaczął brzuch pobolewać z lewej strony.Ciągle ta lewa strona. Choć teraz i z prawej coś. A nic mi już nie było.

Do góry