reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Alexia zdrowia dla Wiki

Frogusia
śniłaś mi się. Mieliśmy tzn. my i Ty z mężem jechać nad morze.Ja patrzę a Kacprowi wyrósł jakiś twór za uchem.Do tego skóra na klatce piersiowej i plecach była okropna. Obudziłam się. Na samą myśl mną trzesie. Okropne.

Alexia zdrowka dla Wiki, moze faktycznie ma jakiegos pasożyta albo stresuje sie przed szkola...

marka ja cie prosze pojdz do jakiegos gina prywatnie zeby wiedziec co i jak

gosiu ty to faktycznie masz sny, sama sie przestraszylam... a jak sie trzymasz?? bylas u lekarza dowiedziec sie czy wszystko jest ok??

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Marka rozmyślam skąd u Ciebie takie objawy ale nie wiem.Pamiętam że mnie tez chyba piekło,bolało ale ropy nie było.

Domi nie nie byłam jeszcze.Zalecone mam po 3tyg. iść na kontrolę ale poczekam na wyniki badania histop.
Ta lekarka która mi powiedziała ze serduszko nie bije i kazała czekać spotkała moją ciocię (pracowała w kadrach w szpitalu) i powiedziała jej że słyszała że Małgosi się nie udało,że pisałam do niej smsa. Nawet nie wiedziałam że mnie kojarzy.Może z pierwszej ciąży...

Czy któraś z Was zna się na prądzie,konkretnie na taryfach? Wczoraj przyszedł facet odczytać licznik i mnie wkurzył bo powiedział że rachunek będzie wysoki.Teraz jest jakaś taryfa G czy jakoś tak.My mamy dzienną i nocną.

ja Tobie Gonia nie pomoge ja mam normalna taryfe przez caly czas i dzwonie co 2 miesiace do elektrowni podawac odczyt i mi mowi ile bede miala do zaplaty, sprobuje sie jakos dowiedziec a z jakiej firmy ty masz bo ja mam z Taurona??

Wróciłam narazie grypa żołądkowa.Pani doktorka się przeraziła widokiem mojej córki powiedziała że jest przezroczysta mamy robić badania moczu,rozmaz moczu,krwi,pasozyty,lambria.Powiedziała że będzie musiała zastosować zastrzyki wspomagające żeby ruszyć organizm.
Ugotuję jej rosołek.Teraz wcisłam jej rogalika maślanego i wypiła szklankę soku multywitamina.
Gosiu my też mamy wysoki rachunek w tym miesiącu za prąd..poszedł nieco w górę niestety.

alexia dobrze ze musi robic badania przynajmniej wszystko bedzie wiadomo , w przypadku mojego synka on tez jest bardzo jasny zylki widac nawet na czole ale taki urok i tez nie chce jesc moja lekarka powiedziala dziecko je na tyle ile potrzebuje jak nie chce niech nie je i smiala sie ze mnie tez jest chudzinka to co bym chciala zeby jak dziecko wygladalo, ale wiadomo czasem moze byc jakas przyczyna i lepiej to sprawdzic i to nie podlega dyskusji

Dziewczynki*

Ja juz po urlopie wkoncu w domku,wszedzie dobrze ale w domu najlepiej...
Doczytam Was wieczorkiem,bo teraz mam sporo pracy,pranie,sprzatanie i takie tam...
Stesknilam sie za Wami ;-)

(***) dla wszystkich Anioleczkow
Fasolinki,duzo zdrowka ***

reklama
Do góry