reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu, chyba lepiej przełożyc spotkanie niż silić się na uprzejmości. Myślę, że lepiej będzie jeśli zaprosisz go, gdy poczujesz się na to gotowa ...

reklama
gosiu ja tez tak mysle ze lepiej bylo odmowic wizyte niz na sile sie starac, jeszcze przyjdzie czas na rozmowy z nim... mysle ze takze zrozumial ciebie ze wolisz sie jak narazie nie spotykac

Elomelo mam takie pytanie... pamietasz wierszyk na dzien mamy ktory napisalas?? Gdzie go znajde bo szukam i cos nie moge:(

no i oczywiscie czy moge go przepisac sobie do zeszyciku/albumiku Nikosi??

Dziewczynki*

Moja wredna @ wlasnie sie zaczyna, zastanawiam sie tylko dlaczego z takim opoznieniem?? nigdy odkad zaczelam miesiaczkowac nie spoznila mi sie @... jestem zalamana, mialam tyle nadziei ze wkoncu sie udalo a tu d... trzeba wszystko zaczac od nowa.
Gosiu kochana dobrzeze przelozylas wizyte bo nie ma nic na sile...
Pogode mam kiepska jest chlodno i wieje nie wspomne o burzach...

Pozdrawiam Was cieplutko.

PS.Polecam Wam ksiazke pt "Kukułka" Antoniny Kozlowskiej

Iwonko sto lat!!! życzę Ci kochana wszystkiego co najlepsze i oby poród był lekki, szybki a dzidziuś zdrowy i grzeczniutki !!!

Alanek
[*]
Aniołeczki [***]

fasolki :-*

Marka podobnej do Ciebie. Wczoraj cały wieczór słuchałam Białego Anioła i Tęczy.
Cos potrzebuję w naszym klimacie.
Nie dodałam że pozostałe na pamięc prawie znam.

reklama
Do góry