reklama
Synku (***) dzis mija pol roczku odkad od nas odszedles- strasznie za Toba tesknie, kocham Cie nad zycie...
Filipku (***)
Aniolku Malinki (***)
Gosiu trzymasz sie?;( wciaz ciezko pogodzic sie z tym co sie stało ;((
Uwazam ze Aniolek z odpowiednim napisem ladnie upamietnilby Twoja iskierke
Filipku (***)
Aniolku Malinki (***)
Gosiu trzymasz sie?;( wciaz ciezko pogodzic sie z tym co sie stało ;((
Uwazam ze Aniolek z odpowiednim napisem ladnie upamietnilby Twoja iskierke
gosiulek73
mama K&K&A
Jak wpadnie Wam jakiś ładny anioł to dajcie link.
Frogusia bardzo ciężko jest.Dzisiaj na mszy musiałam się skupiać na wszystkim aby tylko nie na mszy bo od razu płakałam.
Frogusia bardzo ciężko jest.Dzisiaj na mszy musiałam się skupiać na wszystkim aby tylko nie na mszy bo od razu płakałam.
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Gosiu ja mysle ze z tym serduszkiem to dobry pomysl bo aniołek moze sie popsuc przez pogode a kamien z plyty takiej co sie robi pomniczki bedzie caly czas taki
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] niedzielne światełeczka dla Was Aniołeczki
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] niedzielne światełeczka dla Was Aniołeczki
gosiulek73
mama K&K&A
Swietnie rozumiem o czym mówisz Gosiu.my dzis bylismy na mszy za naszego synka-"w pol roku po smierci". Jak tylko ksiądz wyczytywal łzy same leciały
Jesli chodzi o Aniolka to ja myslalam o takim z kamienia -byłby trwały-cos takiego jak pokazalas Gosiu
Jesli chodzi o Aniolka to ja myslalam o takim z kamienia -byłby trwały-cos takiego jak pokazalas Gosiu
Frogusiu dla Twojego aniołka (*)
Gosiu ja widziałam podobnego w sklepie u nas tylko siedział na takiej kuli ale kosztował 120 zł,ALE TAKI Z KSIĄŻKA TO BYŁO BY FAJNIE BO MOŻESZ TAM NAPISAĆ COŚ
Dla Naszych aniołków(*)
Dla iskierki Gosi (*)
Gosiu ja widziałam podobnego w sklepie u nas tylko siedział na takiej kuli ale kosztował 120 zł,ALE TAKI Z KSIĄŻKA TO BYŁO BY FAJNIE BO MOŻESZ TAM NAPISAĆ COŚ
Dla Naszych aniołków(*)
Dla iskierki Gosi (*)
Trochę podobny do tego, którego pokazałaś:
ANIOŁ Z PODSTAWKĄ - FIGURA BETONOWA OD PRODUCEN (2571031230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na dole jest miejsce na świece ale można by tam nakleić tabliczkę z napisem.
Albo coś takiego:
070 CUDNE 2 ZACZYTANE ANIOŁY Z LATARNIAMI ANTYKI24 (2571064909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ten pierwszy jest raczej ładniejszy.
Kubusiu
[*]
[*]
Olguniu
[*]
[*]
[*]
ANIOŁ Z PODSTAWKĄ - FIGURA BETONOWA OD PRODUCEN (2571031230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na dole jest miejsce na świece ale można by tam nakleić tabliczkę z napisem.
Albo coś takiego:
070 CUDNE 2 ZACZYTANE ANIOŁY Z LATARNIAMI ANTYKI24 (2571064909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ten pierwszy jest raczej ładniejszy.
Kubusiu
[*]
[*]
Olguniu
[*]
[*]
[*]
Smerfetka*
Fanka BB :)
Dziewczynki,
Udalo mi sie wkoncu polaczyc z netem.Kochane moje moja @ dzis sie nie pokazala i mam nadzieje ze nie przylezie do jutra to jutro zrobie test,tak strasznie siw stresuje...Prosze o kciuki.
Gosiu kochana przytulam Cie mocno...Ja uwazam ze serduszko przyklejone do plyty z wyrytym napisem to dobry pomysl.
Kubusiu (***)
Malinkowy Aniolku (***)
Aniolkowe przedszkole (***)
Fasolki,zdrowka ***
Udalo mi sie wkoncu polaczyc z netem.Kochane moje moja @ dzis sie nie pokazala i mam nadzieje ze nie przylezie do jutra to jutro zrobie test,tak strasznie siw stresuje...Prosze o kciuki.
Gosiu kochana przytulam Cie mocno...Ja uwazam ze serduszko przyklejone do plyty z wyrytym napisem to dobry pomysl.
Kubusiu (***)
Malinkowy Aniolku (***)
Aniolkowe przedszkole (***)
Fasolki,zdrowka ***
reklama
Cześć dziewczynki ja dzisiaj z samego ranka bo juz jestem w pracy ale ciągle nie mogę wstać z łóżka tak mi się chce spac rano że aż jak dzwoni ten alarm w telefonie to mi sie chcę płakać z żalu że cały dom spi a ja muszę wstawać- ale coż pracować trzeba.....:-((((((((((
Kinguś trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - miłego pobytu w Polsce.
Dla naszych aniołków(*)
Kinguś trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - miłego pobytu w Polsce.
Dla naszych aniołków(*)
Podziel się: