reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Długo to ja bez Was nie mogę wytrzymać:-)

Goniu, mam tylko nadzieje , ze się nie poddasz, a clexan sie przyda. O pieniążkach nie ma mowy, bo nie wiem ile kosztowała przesyłka.

Gosiu, tulę Cie dziś bardzo, bardzo mocno.

Wyjeżdzamy na króciutkie wczasy, oczywiście na mazury, mam nadzieje że mój mały obdarciuch sie wyszaleje. Wczoraj na rowerze miał mały wypadek i na szczeście ma zdarty tylko nos. Krew sie lała, a płaczu było co nie miara.
Kiniuś, cos moje dziecię ma z Ciebie....

Całusy dla każdego Aniołeczka(*)(*)(*)

Wyjątkowy buziak dla Iskiereczki Gosi (*)

Zdrówka dla brzusiów....

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane życzę wam miłego odpoczynku.
Gosieńko jestem dziś z stobą,niech dobry Bóg otoczy cię dziś opieką.światełko dla iskiereczki(*),nie martw się Karolek się zaoopiekuje bracieszkiem.
(*)światełko dla całego pszedszkola.

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY

Dziewczynki ja wlasnie zbieram sie do wyjazdu i nie bedzie mnie przez tydzien,chyba ze skrane komus neta gdzies hehe.
Iwonko milego wypoczynku na mazurach i ciesze sie ze zyc bez nas nie mozesz :) oj biedny Twoj synek wyobrazam sobie jak mocno plakal,bo ja stara jestem i tez lezki mi polecialy:-D
Gosiu myslami z Toba...
(***) dla Iskiereczki Gosi
(***) Anioleczki
*** Fasolki dla Was duzo zdrowka

Milego weekendu i nast tygodnia.Juz za WAmi tesknie........

Gosiu to straszne... Bardzo współczuję... Wiem że Cię nie zrozumie ale jak byś chciała pogadać albo popłakać w ciszy to jestem mamy tak blisko do siebie dla Aniołka
[*]...

Witam, czytam ale nie piszę.
Gosiu, przykro mi, 18.08 to będzie data dla Ciebie ważna tak jak dla mnie, dziś mój Szymonek skończyłby roczek:-(Choć wiem, że nie jest teraz na to pora, to jednak proszę Cię nie poddawaj się, zacznij brać clexane przed, wtedy musi być dobrze. Znamy się tylko z forum, a ciągnie mnie cos do Ciebie jak magnes, masz jakąś siłę w sobie, więc wierzę, że ta siła pozwoli Ci jednak na wielki czas radości..... trzeba tylko czasu i chyba totalne "wylanie "(przepraszam za słowo) tak jak pisałaś będzie najlepsze, jak będzie, to będzie.
Czy Ci się to podoba, czy nie, to myślami jestem z Tobą, Wami.

reklama
Kasiu dziękuję. Na razie potrzebuję samotności a z drugiej strony chyba sie cieszę że nie jestem sama.Jeszcze się nie wypłakałam.Przyjdzie czas.
Na razie tez nie potrafię okreslić się...jesli chodzi o 4dziecko. Za duzo lęku,strachu.Jak zmarł Karolek chciałam kupować mu ubranka do trumny itp. Teraz nie miałam na nic siły.Inne uczucia mi towarzyszyły.Może zbyt nagle to się stało?

Nie wiem co będzie dalej. Na razie mam dwoje dzieci w niebie a trzecie przy sobie a w serce krwawi.

Do góry