reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Niestety, stracenie tak ważnej dla nas istotki powoduje, że serce krwawi, kiedyś przestanie, ale pozostana blizny, bolesne blizny. Nie jest to czas na myslenie o kolejnej ciąży, teraz tak jak piszesz musisz przeżyć żałobę i nauczyć się żyć z myslą, że znowu stało się to samo :-(Myślę, że człowiek bardzo cierpi niezależnie od tego kiedy stanie się to złe, czy zbyt wcześnie, czy dużo później, przecież nie tak miało być.
Też mam dwoje dzieci w Niebie i wielki strach przed sobą, ale chyba staram się "nie przywiązywać" do ciąży, dzidziusia, bo wiem, iż może być różnie.....niestety to los decyduje za nas.
Mimo wszystko, myślami jestem z Tobą i jakbyś kiedykolwiek czegoś potrzebowała, to wal jak w dym.

reklama
Bishopka Ty byłaś w końcu u lekarza? Przegapiłam czy nie byłaś?
Szymonku (*)

Gosiu, nie byłam jeszcze :sorry2:on wraca dopiero dziś, czyli jutro będę dzwoniła i umawiała się jak najszybciej.

A w ogóle to witam się niedzielnie ;-) Właśnie zawitałam do kuchni i wymysliłam obiad :-Dna nieszczeście mojego wodza, bo zachciało mi się barszczu i ryby :szok: więc chciał nie chciał musiał udać się do marketu.
Życzę wszystkim miłej niedzieli, a tym, które nie lubia upałów chłodu.:happy:

Gosiu mam takie propozycje:
- tak jak napisałaś "nasze kochane maleństwo 12/13.08.2012"
- nasza kochana anielska iskierka 12/13.08.2012
- Śpij kochana iskiereczko (*) 12/13.08.2012
-Śpij kochany aniołku (*) 12/13.08.2012
Gosiu jeszcze pomysle u mojego Wiktorka jest napisane to ostatnie ale bez daty tylko u twojej iskierki napisałabym date dla udczenia pamięci maleństwa.
Pozdrawiam Cię serdecznie i bardzo ściskam

Gosiu a na tej dolnej płycie - tej pionowej ?
To może kup aniołka połóż na płycie a w miejscu iskierki posadz jakiegoś pięknego kwiatka wielorocznego , który zawsze bedzie kwitł i będzie symbolem iskiereczki twojej, ale to pomysł ? niewiem zastanowie sie jeszcze może ktoś wpadnie na lepszy
a co Ty Gosiu myslisz jak byś chciała?

reklama
Gosia widziałam kiedyś na allegro takiego ślicznego aniołka, który trzymał serce lub siedział na sercu-nie pamiętam dokładnie. Ale na tym sercu mogłabyś umieścić datę i tą figurkę przykleić na pomniczku. Lub też zamów kamień w kształcie serca, który przykleisz na pomniku a tam będziesz mogła coś napisać, tj wygrawerować. Np to co masz na fb "Dziecinko Ty już jesteś w kochających ramionach..." i data.

Aniołki
[*]
[*]
[*]

Do góry