reklama
alexiaa27
Fanka BB :)
Ja jestem ale weny do pisania brak...kłopoty.
:-(Wiktorku,Amelko,Filipku,Karolku,Januszku,Kubusiu,fasolka Gosi(*)(*)(*)(*)
Mój aniołku(*)
Fasolki:*
Gosiu przytulam....
:-(Wiktorku,Amelko,Filipku,Karolku,Januszku,Kubusiu,fasolka Gosi(*)(*)(*)(*)
Mój aniołku(*)
Fasolki:*
Gosiu przytulam....
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Gosiu odezwij sie, czy bedzie serduszko czy aniołek to zalezy kochana od ciebie sama bedziesz wiedziala co lepiej... wiec decyzja nalezy do ciebie
Ja zaraz ide na wizyte tzn na 17 zeby pokazac te wyniki z żółtaczką i toksoplazmoza zobacze co mi powie... szukam aniołeczków na pomniczek mojej Nikosi bo te co sa w sklepach to juz miala, a te co sa na pomniczku niszcza sie z dnia na dzien a niektore komus przypadky do gustu i sobie tak ladnie mowiac "wzial"
Dla Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Ja zaraz ide na wizyte tzn na 17 zeby pokazac te wyniki z żółtaczką i toksoplazmoza zobacze co mi powie... szukam aniołeczków na pomniczek mojej Nikosi bo te co sa w sklepach to juz miala, a te co sa na pomniczku niszcza sie z dnia na dzien a niektore komus przypadky do gustu i sobie tak ladnie mowiac "wzial"
Dla Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
alexiaa27
Fanka BB :)
dominikaknika trzymam kciuki żeby były dobre wyniki światełko dla twojej Nikolki(*)
marka1307
mama aniołka Michałka
hej dziewczyny ja dzisiaj dopiero jestem. na weekend bylam u Michalka zapalic znicze bo teraz mam 150 km do niego ale juz niedlugo bede miala do niego tylko kawaleczek ...
marka1307
mama aniołka Michałka
dziewczyny a gdzie mozna kupic takiego aniolka na pomnik np. i zeby mozna bylo tam cos napisac, chcialabym cos takiego dla michalka ...
gosiulek73
mama K&K&A
Domi trzymam kciuki....
Nie wiem jeszcze.Nie chciałabym powielać serc bo płyta główna jest w kształcie serca.
Jakoś nie mam siły ani szukać ani mysleć.Jestem byle jaka....
Nie wiem jeszcze.Nie chciałabym powielać serc bo płyta główna jest w kształcie serca.
Jakoś nie mam siły ani szukać ani mysleć.Jestem byle jaka....
reklama
Dziewczyny dzisiaj na kontrolnym USG dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić w 8w3d - tyle udało mu się istnieć
Powinien to być już 10 tydzień. Nie miałam żadnych bóli, nie chorowałam, nie miałam plamień i dbałam o siebie. Nie wiem czemu się tak stało... Co teraz? Powiedzcie mi jak wygląda zabieg, ile przebywa się w szpitalu? Jestem załamana, siedzę i ryczę. Jeszcze dzisiaj rano tak się cieszyłam, że znowu Je zobaczę...
![unhappy.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fmxf02.bbstatic.pl%2Fimages%2Fsmilies%2Fsquare%2Funhappy.gif&hash=cf5817a2647f2459f5ea2816b8b14417)
Podziel się: