reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wkurzylam sie po raz kolejny dzwonilismy dzisiaj czy mozna odebrac wyniki z sekji (mielismy dzwonic za 3lub4 tygodnie) a powiedzieli nam ze lekarz bral jeszcze cos do badania i ze mamy dzwonic za poltora tygodnia:/

Marka niestety musisz uzbroic sie w zelazne nerwy:(my na sekcje prokuratorska czekalismy 4 miesiace
A w tej chwili czekamy na opinie z Łodzi co potrwa conajmniej rok;( i zapewne nic z tego nie wyniknie bo żaden lekarz na drugiego złej opini nie wystawi

Ostatnia edycja:
Gosiu nie wierze w to co czytam:no:caly czas wierzylam ze to jakas pomylka i wszystko bedzie dobrze... Kochana przytulam cię bardzo mocno

Dla Naszych kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Jeszcze raz dziękuję Każdej z osobna za to że ze mną byłyście.Za każde dobre słowo,chęć pomocy,modlitwę.I proszę żebyście były.Bo dopiero teraz będzie mi ciężko.Stres minął a zaczyna się cierpienie psychiczne,emocjonalne. Trochę się wycofam bo musze przeżyć żałobę...
Ściskam każdą...

Fizycznie czuję się dobrze.Nic mnie nie boli..Noo głowa trochę..
Jutro pochowamy naszego Skarba.

Gosiu kochana rozumiem ze chcesz sie na troszke wycofac i szanuje to ale prosze co jakis czas sie odezwij zebysmy sie nie martwily....
(***) dla Twojego Aniolka

reklama
Do góry