reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wiecie co od tych kilku dni z wami zamienilam wiecej zdan niz z kimkolwiek z moich znajomych z nimi nie chce mi sie rozmawiac widze ze mnie nie rozumieja: mowia ale mi przykro ale widze ze to tylko takie gadanie bo wypada...

Marka 1307 im jest ciężko coś powiedzieć nie wiedzą jak maja się zachować- musisz ich zrozumieć ja też tak myslałam ale tutaj dziewczyny mi to wytłumaczyły- kolezanki i przyjaciele nie wiedzą jak dzwonić jak rozmawiać nie wiedzą co się dzieje w tej ciężkiej chwili z Tobą - na to wszystko potrzeba więcej czasu.
Bibi witaj jak miło że jesteś już - jak po urlopie?
Kinguś dobrze że się śmiejesz z twojej przygody bo ja np wczoraj wszystko wylewała-wszystko mi wypadało z rąk he he , mam nadzieje ze z tą nogą to nic groźnego!!!

Cześć Dziewczynki

Marka musisz dać i sobie i swoim znajomym trochę czasu. czasami wydaje się, że osoby, ktore nie straciły dziecka nie rozumieją naszego bólu, a oni po prostu nie wiedzą jak zachować się w takiej sytuacji.

Bibi dobrze, że już jesteś :-) My też tęskniłysmy

Kubusiu kolorowe światełka z okazji pół roczku
[*]
przedszkolaczki
[*]
Fasolinki :***

Gosiu nie wierzę w to co czytam, łzy mi lecą ciurkiem. Przytulam Cie bardzo mocno. Mam nadzieją, że jednak wszystko dobrze się skończy.

Bibi pewnie, że imię śliczne :-D. Mam nadzieję, że też będzie takim słodziakiem jak twój synek.

Moi goście dzś odjeżdzają, chyba dobrze im było, bo zasiedzieli się trochę :). Wczoraj jak się położyłam spać, to coś mi brzuszek twardniał jak leżałam na plecach, na szczęście jak się przekręcałam na bok to odpuszczało. Dziś sobię po leżę cały dzień, bo może za dużo wczoraj latałam

Kinia &&&&&&&&&. A kiedy będziesz w mojej okolicy?

Kubusiu
[*]
[*]
[*]
Aniołki
[*]
Fasolki ***

Kasiu bede od niedzieli caly tydzien w Lebie i jakby mi sie udalo uwolnic od meza a bedziesz miala chwilke to podjechalabym i spotkalybysmy sie na kawke,Jak bede wolna to zadzwonie do Ciebie :)
Ty odpoczywaj kochana.Pracujesz jeszcze czy jestes juz na zwolnieniu ??

gosiulek i jak sie czujesz dzisiaj fizycznie?? ja dzisiaj bylam na miescie to czulam sie jak w filmie ja na zlosc same ciezarne i ogromnymi brzuchami plakac sie chce normalnie.pewnie jakby ktos na mnie dzisiaj popatrzyl powiedzialby ze jestem jakas nienormalna , sama lapalam sie na tym ze gapilam sie na jedna czy druga jak jakas wariatka:(

reklama
Do góry