reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kinia jeszcze pracuję, ale do końca miesiąca tylko, a potem zamierzam max odpoczywać i leżeć :). W przyszłym tygodniu mam wtorek i czwartek wolny, a piątek mam dopiero na 16-stą do pracy. Także jak Ci sięuda wyrwać to zapraszam:tak:

Marka witam Cię i ja. Światełko dla Twojego Aniołka
[*]

reklama
dziewczyny a mam jeszcze pytanie moze wy bedziecie wiedzialy bo ja jestem po drugim cieciu cesarskim i po pierwszym bylo wszystko ok a teraz nad blizna tak posrodku nie mam czucia nawet jak przyloze lod to nie czuje zimna a jak przyloze z lewej lub prawej strony brzucha czuje normalnie dlaczego tak sie dzieje?

Marka to jest normalne ze nie masz czucia-bedzie wracali z czasem. U niektórych trwa to nawet do 2 lat. Zostały przeciętne nerwy

A my dzis juz o 8.50 w godzine urodzin naszego Okruszka bylismy na cmentarzu-wspominalismy jak bylo,ryczałam jak bobr ;'( nie tak powinno wygladac pol roczku ...
popuszczalismy banki mydlane zeby Pol-urodzinki byly uczczone

Synku(***) kocham Cie
Anioleczki (***)

mi 8.50 nie kojarzy sie niestyty z narodzinami a odejsciem mojego aniolka , masz racje tak nie powinno byc nie powinnismy odwiedzac ich na cmentarzy tylko miec przy sobie:(

reklama
Do góry