reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
marka-
ja mialam rozcinany brzuch do operacji jak wstawiali mi szef wokolo szyjki macicy (ciecie jak na cesarke- z ta roznica ze nie cieli macicy) ale przyznam ze w miejscu szfu ma brzuchu nie mam czucia az tak wrazliwego wiec mysle ze to ma sie z tym ze jednak przecieto miesni i niby sie zroslo ale juz nie jest takie jak dawniej.
Nie znam sie na tym ale zapytala bym na twoim miejscu lekarza co o tym sadzi.

Witajcie kochane;*
Bibianko dobrze,ze do nas wróciłaś ;*
Gosieńko jestem z Tobą myślami podczas wizyty. Mam nadzieję,że claxan się przyda.
Marka musisz nam koniecznie podać jak masz na imię.Ja jestem trzy tygodnie po cc i też mam miejsca na szwie gdzie jest takie dziwne obce ciało,i mam nadzieję,że to wróci do normy.
Właśnie oglądałam program o cudownych zajściach w ciąże jednym z posobów jest pasek Św.Dominika o którym pisałyście. Jedna kobieta mówiła o tym,że przyśniło jej się,że usłyszała,że będzie dobrze i urodziła zdrowego synka.

Właśnie czekam na powrót mojej Vanessy z obozu-strasznie się już za nią stęskniłam . Jutro pojedziemy do Nicolki bo kupiła dla niej prezencik i też już się za siostrą stęskniła. Jak ten czas leci dopiero co miałyśmy pierwszy roczek a już zaczynam myśleć co wymyślić na 15 pażdziernika dla niuni i reszty aniołeczków-gipsowe aniolki z zeszłego roku jeszcze leżą .

Dziewczynki czy któraś w Was kontaktowała się może ostatnio z dziewczyną która robi serduszka ze stópkami???Pamiętam,że jakiś czas temu nie można było zamawiać bo za mało miala chętnych ale może teraz już coś się ruszyło???

no w przyszlym tygodniu do niego ide takze bede musiala zapytac chociaz nawet do niego nie mam zaufania ale mam nadzieje ze to przejdzie:/ nawet nie wiedzialam jakie mam szwy rozpuszczalne czy nie no i poszlam do ginekologa na 14 dnien kazal zostawic ze za tydzien zobaczymy no i za tydzien zaczela sie ropa saczyc w miejscu wezelka no i poszlam i stwierdzil sciagamy zaczol targac wyciagnal dlugosc okolo 4 gora 5 cm nitke i cos sie zablokowalo bolalo jak cholera i stwierdzil ze to przetnie a reszte bedziemy kontrolowac zadzwonilam do szpitala zapytac jakich nitek uzywali powiedzieli ze tylko rozpuszczalnych uzywaja na moje szczescie bo ginekolog mi ucial wezelek i kawalek nitki a reszta weszla do srodka i jak on to stwierdzil ze jak sie okaze ze to nie rozpuszczalne to on juz nie ma nad tym kontroli i trzeba bedzie ciac(to po co to ciol jak nie byl pewien ahhhh)

MALINKA ja praktycznie nie mam czucia miedzy pepkiem a blizna bardziej z prawej strony , przytykam lod mowie ci i zero jakbym byla pod znieczuleniem nawet gozej bo ja nawet nie czuje ze cos mnie dotyka :(

Milo Cie poznac Kasiu:) - ile minelo od cesarki? bo to czucie moze wracac nawet do 2 lat. ja jestem dzis pol roku po i nadal nie wszedzie mam czucie. Bardzo pomaga masowanie blizny- mi maz przez dwa miesiace masował codziennie po pol godziny alantanem plus w masci i dzieki temu blizna lepie sie ukrwia i lepiej goi.
le teraz masz juz ladnie wygojone czy cos sie saczy?

Miło mi Kasiu choć i przykro ,że poznajemy się w tak smutnych okolicznościach. Choć zapewniam Cię,że tak cudownych dziewczyn jak tu na forum nigdzie byś nie znalazła-są CUDOWNE.Zresztą chyba powoli sama się o tym przekonujesz,że nic tak nie pomaga jak pisanie tu-na forum.
Madziu takim alantanem jak się pupe dziecka smaruje??? ja dla małej tego używam i sama się zastanawiam czym mogłabym sobie smarować na razie tylko octeniseptu używam .

dokladnie takim jak pupke:) jak juz bedziesz miala sucha blizne zagojona to wtedy masowac.Chodzi o to zeby ta skore natluscic, uelastycznic a masazem poprawic ukrwienie. mi juz na prawde niezle wrocilo dzieki temu czucie choc nie jest idealne bo sa miejsca jakby obce

reklama
juz sie nie saczy, jakis czas temu saczylo mi sie ginekolog przepisal mi antybiotyk w spraju i zagoilo sie tylko jeszcze mam strupek po tym wezelku chyba bede musiala sobie kupic ta masc jest bez recepty?? u mnie 13 sierpnia minol miesiac ale szczerze powiem po pierwszej moment mialam zagojone i zadnych nieczuc a teraz jakos dziwnie za niedlugi czas planuje zajsc w ciaze i mysle ze nie bedzie zadnych powiklan. a Ty myslisz o tym zeby zajsc ponownie czy jeszcze nie bardzo??

Do góry