reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dla Filipka i Aniołka Malinkazi
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla Naszych kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

A ja dziewczyny mam dla Was wiadomość, wczoraj zrobilam test... dokładnie 16 miesiecy temu robiłam test z Nikolą (też 18) i mam dwie kreseczki:)
w środe ide na usg a jutro badania krew mocz itp, dzisiaj bylam na kontroli wlasnie z niej wróciłam wszystko ok, w poniedzialek mam sie zglosic z wynikami i z usg po zwolnienie. Wczoraj powiedzialam rodzicom i tesciom oczywiscie tak jak przypuszczalam wszyscy sie poplakali... tato powiedzial ze zapisze mnie do jeszcze jednego lekarza zebym chodzila do dwoch tak na wszelki wypadek, oczywiscie kazali mi nic nie robic nawet jak wstaje do lazienki to rodzice pytaja sie czy wszystko dobrze
wiem ze to dzieki Nikoli i Naszym Aniolkom, wczoraj juz im podziekuowalam, poprosilam zeby bylo wszystko ok i zebym miala wkoncu malenstwo przy sobie

dominikaknika kochana cóż za cudowna wiadomość na wieczór:*** Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę aż Vanessę wystraszyłam bo się popłakałam a Ona pyta co mi się stało-pewnie pomyślała,że ma matkę wariatkę zamiast się cieszyć to ryczy głupia;)
Będzie dobrze oj będę miała o czym pogadać dziś z moimi aniołeczkami:)
Trzymam kciuki kochana za wizyty i cudowne 9 miesięcy&&&&&&&&&

Dominikanika ależ wiadomość!!! Gratuluje kochana :). No to nam się grono fasolek powiększa, mam nadzieję, że niedługo kolejna mamusia się pochwali pozytywnym wynikiem.
Nati stroik śliczny, od razu czuć w nim wiosnę, Piotruś na pewno się ucieszył.
Światełka dla Filipka, Aniołeczka Izuni i reszty przedszkolaków
[*]
[*]
[*]

Dominika- super, super!!! Bardzo się cieszę, że pojawia się kolejne życie wśród nas :) Spokojnych 9 miesięcy, trzymam kciuki za Was:*

Widzę, że aga się pojawiła, wczoraj też sobie przypomniałam że nie pisała ostatnio. Ale dalej martwię się o Gosię, Monilę, Bibi... Tak rzadko piszą... Smutno tu bez Was, halo! Dajcie proszę znać czy wszystko ok.

Buźka dziewczyny, miłego dnia!

reklama
Do góry