reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Bartkowa co się kochana dzieje????
sylwetka74
Bartkowa przytulam Cię mocno, wiem jakie to jest trudne. Musisz znależć w sobie siłe, nie dla siebie tylko dla Amelki. Twoja córeczka też się smuci, kiedy widzi smutna mamę. Ja gorąco wierze, że Amelka da Ci siłę do życia i sprawi, że zaczniesz się uśmiechać
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Bartkowa kazdej z nas jest ciezko na widoki matek z wozkami a najgorzej jak widze matke ktora jeczy ze jej dziecko placze... musimy dac rade i damy, przetrwalysmy juz tyle zlych rzeczy ze poradzimy sobie i z tym...
masz moj tel wiec zawsze mozesz pisac, przytulam:*
masz moj tel wiec zawsze mozesz pisac, przytulam:*
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
bartkowa kochana tak mi przykro;( dla każdej z nas to ciężki okres same więcej będziemy spacerować i takich widoków nie unikniemy.Mi jest troszkę łatwiej ale uwierz mi na każde dziecko patrzę z perspektywy Nicoli,że Ona pewnie już by taka była już by siedziała w wózeczku ,nim się obejrzę a już by stawiała swoje pierwsze kroczki.Nie zmienimy tego ani nie uświadomimy innych mam jak my im zazdrościmy tego płaczu ile my byśmy oddały za to. Musisz być silna-wszystkie musimy ja wiem,że wcale nie jest łatwiej miesiąc po miesiącu to tak samo boli.Kochana mamy do siebie numery zawsze możesz napisać,zadzwonić ja tak jak Dominiczka na pewno z przyjemnością z Tobą popisze,pogadam. Ściskam Was wszystkie a dla aniołeczków światełek miliony do nieba
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
mamaszymusia2
Bartkowa, a może skup sie na zrobieniu czegoś dla Amelki. Zbliżają sie swięta, masz okazję poszperać i poszukać czegoś wyjątkowego. I tak naprawdę może to coś dla Niej do domu lub na cmentarz.
Tulę Cię mocno.
Tulę Cię mocno.
mamaszymusia2
Kochana, a jak się czujesz w otoczeniu najbliższych? Na pewno masz w kimś wsparcie, np. w mężu. Pamiętaj, ze faceci nie są zbyt wylewni, im trzeba powiedzieć, bo się nie domyślą co powinni.
Malinka- dzięki za zdjęcia. Dziś dostałam. Niech Konrad się tylko nie wygada, bo nikt nie wie.
Kochane Maleństwa, dla Was- moc kolorowych iskiereczek z nieskończoną pamięcią********
Malinka- dzięki za zdjęcia. Dziś dostałam. Niech Konrad się tylko nie wygada, bo nikt nie wie.
Kochane Maleństwa, dla Was- moc kolorowych iskiereczek z nieskończoną pamięcią********
reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
bartkowa- kochanie trzymaj się dzielnie:*
Ja wrzuciłam w swojej galerii dwa zdjęcia, możecie zreknąć
Zrobiłam dla mojego Malca nowy stroiczek. Wklejam zdjęcie

Miłego dnia dla każdej z Was i wiele sił na najbliższe dni, by świeciło jak najwięcej słoneczka i by rozjaśniało Wasze oczka:*
Dla Maleństw światełka
[*]
Ja wrzuciłam w swojej galerii dwa zdjęcia, możecie zreknąć
Zrobiłam dla mojego Malca nowy stroiczek. Wklejam zdjęcie

Miłego dnia dla każdej z Was i wiele sił na najbliższe dni, by świeciło jak najwięcej słoneczka i by rozjaśniało Wasze oczka:*
Dla Maleństw światełka
[*]
Podziel się: