reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
idzie wiosna wszędzie matki z wózkami a mi serce krwawi na ten widok... nie potrafię już zyć... powinnam być z Amelką a jestem tu sama i nieszczęsliwa...

Bartkowa przytulam Cię mocno, wiem jakie to jest trudne. Musisz znależć w sobie siłe, nie dla siebie tylko dla Amelki. Twoja córeczka też się smuci, kiedy widzi smutna mamę. Ja gorąco wierze, że Amelka da Ci siłę do życia i sprawi, że zaczniesz się uśmiechać

Bartkowa kazdej z nas jest ciezko na widoki matek z wozkami a najgorzej jak widze matke ktora jeczy ze jej dziecko placze... musimy dac rade i damy, przetrwalysmy juz tyle zlych rzeczy ze poradzimy sobie i z tym...
masz moj tel wiec zawsze mozesz pisac, przytulam:*

bartkowa kochana tak mi przykro;( dla każdej z nas to ciężki okres same więcej będziemy spacerować i takich widoków nie unikniemy.Mi jest troszkę łatwiej ale uwierz mi na każde dziecko patrzę z perspektywy Nicoli,że Ona pewnie już by taka była już by siedziała w wózeczku ,nim się obejrzę a już by stawiała swoje pierwsze kroczki.Nie zmienimy tego ani nie uświadomimy innych mam jak my im zazdrościmy tego płaczu ile my byśmy oddały za to. Musisz być silna-wszystkie musimy ja wiem,że wcale nie jest łatwiej miesiąc po miesiącu to tak samo boli.Kochana mamy do siebie numery zawsze możesz napisać,zadzwonić ja tak jak Dominiczka na pewno z przyjemnością z Tobą popisze,pogadam. Ściskam Was wszystkie a dla aniołeczków światełek miliony do nieba
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Bartkowa, a może skup sie na zrobieniu czegoś dla Amelki. Zbliżają sie swięta, masz okazję poszperać i poszukać czegoś wyjątkowego. I tak naprawdę może to coś dla Niej do domu lub na cmentarz.
Tulę Cię mocno.

dziękuję wam dziewczynki zawsze mogę liczyć na wasze wsparcie... ale nie wiem jak mam sobie ułożyć życie...
Amelko moje serduszko [*][*][*]
dla aniołkowego przedszkola [*][*][*]

Kochana, a jak się czujesz w otoczeniu najbliższych? Na pewno masz w kimś wsparcie, np. w mężu. Pamiętaj, ze faceci nie są zbyt wylewni, im trzeba powiedzieć, bo się nie domyślą co powinni.

Malinka- dzięki za zdjęcia. Dziś dostałam. Niech Konrad się tylko nie wygada, bo nikt nie wie.

Kochane Maleństwa, dla Was- moc kolorowych iskiereczek z nieskończoną pamięcią********

reklama
bartkowa- kochanie trzymaj się dzielnie:*

Ja wrzuciłam w swojej galerii dwa zdjęcia, możecie zreknąć :)

Zrobiłam dla mojego Malca nowy stroiczek. Wklejam zdjęcie :)

17032012165.jpg

Miłego dnia dla każdej z Was i wiele sił na najbliższe dni, by świeciło jak najwięcej słoneczka i by rozjaśniało Wasze oczka:*

Dla Maleństw światełka
[*]

Do góry