reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Malinka badania są ok, lekarz kazał mi przyjść w lipcu na kontrole ale ubłagałam maj...

Agnieszka najlepiej wybierz sie do studia tatuaży powiedz jaki byś chciała tatuaż, na pewno ci narysuja cos ładnego.

Witam!

Gosiulek trzymam kciuki!!!
Malinkaizy piękne cuda robisz
Bibiana a ja wierze że Twoje marzenia kiedyś się spełnią zobaczysz!!!
Monila fajnie że się odezwałasz trzymaj się cieplutko!

U nas troszkę kłopotów ale żyję nadzieją ze się uspokoją

A co do dzieci chorujących ciężko,niewyleczalnie zawsze się zastaniawiam gdzie jest w tym cel aby dziecko musiało się nacierpieć,albo jak przegrywa z walką ... ciężko o odpowiedź
Albo dlaczego nasze dzieciaczki zostały zabrane???
Zawsze jest i pozostanie te słowo dlaczego...

Dzień dobry.

U mnie dziś od rana słoneczko świeci ale mnie coś nie cieszy- strasznie panikuję z tym łożyskiem już nie wiem co robić-jutro mam konsultację u kolejnego lekarza ciekawe czy się uspokoję.Troszkę przestaję myśleć o sobie jak myślę o koleżance która walczy cały czas o kolejne tygodnie w dwupaku i mężu koleżanki który jest w śpiączce.No i kiedy liczę oczka ale teraz robię na okrętkę więc nie muszę liczyć.Zawieżliśmy Nicoli świeże kwiatuszki -pierwsze -mam nadzieję,że już coraz częściej będzie można coś świeżego postawić. Pozdrawiam Was wszystkie a dla naszych aniołeczków światełka kolorowe aż do słonecznego nieba
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Malinka ty nie możesz teraz się martwić o kogoś,potrzebujesz wyciszenia i spokoju nic w tym nie pomożesz tylko sobie zaszkodzisz.A z łóżyskiem nie panikuj pisałam ci że całą ciąże koleżanka też tak miała a potem brzuch urusł i dzidzia się podniosła do góry zobaczysz będzie dobrze odpoczywaj jak najwięcej i nie noś nic ciężkiego a będzie dobrze trzymaj się kochana!

Malinkaizy pewnie że łożysko się podniesie tylko dużo dużo wypoczynku kochana!!!

Ja też dzisiaj jadę do Alanka też nie mogę doczekać się świeżych kwiatków bo u nas jeszcze za wczas w nocy przymrozki są.

Dla naszych Aniołków ktore dzielnie mam nadzieje się opiekują nami
[*]

Hej dziewczyny. A ja zawiozłam Piotrusiowi 10 marca kwiatki, które dostałam na dzień kobiet, teściowa też dołożyła kilka (w sumie są róże, tulipany, goździki) i do tej pory stoją pięknie, rozkwitły i super się trzymają :) Tak więc ja także już zaczęłam kwiatuszkowe szaleństwo, uwielbiam kiedy mój Bąbel ma żywe kwiatuszki:)

Buziaki dla Was:*

P.S. Ja dziś się nie bardzo czuję, boli mnie brzuch, czuję się taka "ciężka"... A jestem świeżo po @, więc nie wiem skąd to uczucie...

Miłego dnia:*

Dzień dobry kochane:*
Jak u was dziś dzień się zaczął ja odkąd się zrobiło cieplej ciągle myślę co mogę pozmieniać u mojej córeczki na pomniczku. Chciałabym,żeby czuć było wiosnę też i u niej dodać trochę koloru myślę,czy nie posadzić jej jakiś kwiatuszków w koło ale nie wiem jakie się przyjmą co się nadaje ,miejsce bardzo słoneczne a ostatnio raz w tygodniu jestem tylko u Niej:(macie jakieś pomysły mamusie?
Kubusiu dla Ciebie za wczoraj światełka
[*]
[*]
I dla całego przedszkola
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Widzę że tutaj puściutko- wiosna idzie
Ja coś nie najlepiej się czuje dzisiaj jeszcze wczoraj wieczór zrobiłam mojemu dziecku na kolacje kaszę jęczmienną i jej żołądek nie przyjął pół nocy mi wymiotowała

Malinkaizy co tam u Ciebie co powiedział lekarz???

Do góry