reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześc Dziewczyny

Monila!!!!! tak bardzo się cieszę :-) Kochana trzymam mocne kciuki

Przedszkolaczki proszę ładnie opiekować sie kolejną Fasolką i Ciocią, żeby się nie martwila i nie denerwowała.

reklama
zaglądam, a tu taka wspaniała nowina na dzień dobry!!!
monila wielkie gratulacje!!! będę mocno trzymać kciuki &&&

aż się chce żyć jak człowiek takie wieśći otrzymuje...
buziaki dziewczynki!!! ja zmykam mam dzisiaj to badanie więc napiszę dopiero wieczorem co i jak...

bartkowa powodzenia na kolonoskopii żeby badanie nie było nieprzyjemne,żeby nie bolało ani podczas ani po.Czy wyniki będziesz miała od razu czy się na nie czeka??? Pod narkozą ci robią czy na żywca?

Pozwólcie Dziewczynki że najpierw pogratuluje :ale się cisze Monila a co ci mówiłam jak ostatnio się spotkałyśmy :-)dziecko jest największym lekarstwem !!!! ciesze się strasznie jupiiii!!!!! musimy sie koniecznie spotkać!!!!
Trzymam kciuki za wszystkie aniołkowe mamy żebyście tulili maleństwa...Bartkowa strasznie mi przykro bo widze że ty kochana nie umiesz sie coś pozbierać obyś też szypko zafaselkowała!!!trzymam za ciebie mocno
kciuki i pamiętaj jesteśmy z stobą.Moja przyjaciółka zaszła w ciąże zaraziła sie od mnie i w trakcie ostatniego usg a miała 32 tydzień lekarz ją nastraszył że mały coś ma za krótką kość ogonową i małe nóżki zmartwiłam się strasznie spać nie mogłam.A wczoraj 26 urodził się Adaś w 39 tyg ważył 3950g 58 cm i co najważniejsze zdrowy !!!! ale się cisze wieć dziewczynki wam też się musi udać.;-)

""JEŚLI CHCEMY OGLĄDAĆ TĘCZĘ- MUSIMY DZIELNIE ZNOSIĆ DESZCZ""

"czy to kiedykolwiek mija...?
Nie, ale się zmienia...
zmienia się ciężar.. w pewnym momencie staje sie możliwy do zniesienia...
da sie spod niego wypełznąć... i nosic jak cegłę w kieszeni...
a czasem nawet ... zapomnieć na chwilę... ale potem nagle wraca
to jest potworne... ale nie cały czas..."

Witam!
monila
ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malinkaizy piękne dzieło
Bartkowa a jak tam po badaniach?

reklama
jestem, wróciłam i jakoś przeżyłam... do badania mnie uśpiono obudziłam się przy końcówce, czułam nieprzyjemne "grzebanie" przez chwilkę, ale nie było źle... badanie wyszło dobrze nic złego nie znaleziono, więc nadal nie wiadomo skąd te bóle, ale mam nadzieję ze pan dr odkryje co mi dolega...
miło że się troszkę martwiłyście.... :-* :-* :-*

monila przesyłam ci takiego buziala wielkiego jak księżyc dla fasolki !!!

dla aniołków
[*]
[*]
[*]

Do góry