reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dasia wyniki mi dała dziewczyna w sekretariacie i powiedziała że muszę pokazać lekarzowi... tylko tyle...
a do lekarza pójdę pewnie dopiero za dwa tygodnie bo w tym już nie dam rady a w następnym wypada mi @...

Dzien dobry

własnie popijam pyszna herbatkę.. bo kawusia poszła w odstawke..:-) wczoraj dzwoniła wieczorem do mnie dziewcyzna ktora siedzi w rejestracji u mojego gina.. i udało sie wcisneła mnie na wizyte do mojego lekarza jeszcze przed jego urlopem...(9marca jedzie na urlop) bałam sie ze nie uda mi sie wcisnac do niego ...ale udało sie:-)

Swiatełka dla naszych malesntw
[*]
[*]

Dzień dobry Aniołkowe mamusie:)
Monila tak się cieszę jak widzę tą Twoją radość i tyle dobrych myśli:) Super,że udało się z wizytą koniecznie pamiętaj o nas jak wrócisz bo będziemy czekać na relacje z wizyty pewnie zobaczysz po raz pierwszy swoją małą fasolkę. A jak się czujesz??? masz mdłości,wymioty???

witam i ja sie z samego rana:)

mam nadzieje ze calujecie swoje fasolki od cioci i ze nie musze o tym przypominac codziennie:)

jak sie czujecie?? mam nadzieje ze wszystko jest dobrze:)

jak tak wchodze i jestescie takie zadowolone to az sie usmiecham od ucha do ucha, ta pozytywna energia mi sie od was udziela

Dla Kubusia
[*]

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Witajcie Dziewczynki.
Bartkowa hmm a nic tam po polsku nie ma? Ja nie byłam w wynikiem u lekarza.Przeczytałam i wiem to co wiem,na tyle ile rozumiem.

U mnie byłby problem z kawą w ciąży.Kurcze uwielbiam a ostatnio to już wariacja.Ja po prostu tęsknię za kawą:-D
W ciąży też piłąm ale nie tak jak teraz ale ze względu na ciśnienie,ból głowy czasami sobie pozwalałam.

reklama
Malinka wymiotów nie ma... z Karolkiem tez nie było :-) mdłosci sa... a poza tym zadnych innych objawow..:-) czuje sie dobrze:-)

dominikaknika kochana całujemy fasolki codziennie:-)

sylwetka swiatełko dla Kubusia
[*]
[*]
[*]

Do góry