reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
gosiulek wyniki odbiorę we wtorek bo w piątek mąż do późna w pracy był i nie zdążyliśmy...
a ja w dodatku jutro mam mieć kolonoskopie i dziś czeka mnie wypicie 4l obrzydliwego płynu... właśnie mąż pojechał wykupić receptę...

Oj to coś mi się pokręciło...
4l?:szok: Współczuję.

Aga najważniejsze że imprezka udana.:tak:

A mnie dziś głowa boli. Kacper zasnął wczoraj o 23.30 a dzisiaj spał do 9 a ja z nim.Nie mogę tak późno wstawać bo potem boli.:-(

I jeszcze ten wiatr.Mogloby już przestac wiać.

Dziewczyny polecacie tę książkę Listy do Boga?

Witam was kochane troszke mnie tu nie bylo a takie tam rodzinne problemy rok zaczął nam sie smutno bo od pogrzebu no i teraz mielismy nastepny pochowalismy teśćia eh 2 pogrzeby to o 2 za dużo w dodatku nie dostałam @ test robilam i wyszedl negatywny w styczniu byl taki dziwny mialam 2 dni później za jakis tydzien znowy i do tej pory nic

bartkowa współczuję przeżycia na pewno bardzo to przeżyłaś widać nie byłaś jeszcze gotowa .Wierze w to,ze wkrótce będziesz mogła patrzeć na małe dzieci bez płaczu trzymaj się kochana:*
monika8305 współczuję pogrzebów.Co do tej @ to byłaś z tym u lekarza swojego coś jest na pewno nie tak skoro masz nieregularnie.
gosiulek73 no zobaczymy pewnie moja lekarz ma już tą nową listę bo z tej coś nie bardzo widać co i jak. W tv coś o zastrzykach na zakrzepicę mówili więc o Clexan ale miałam pełną chatę i nic nie usłyszałam brat mówił,że mówili tylko,że nieznacznie ale zdrożeją:(

Witam was kochane.. i odrazu przepraszam ze nie odzywałam sie tak długo miałam ciezkie dni ... i do tego spozniajacy sie okres...wyliczałam na rozne sposoby i wychodzi mi ze juz powinnam byc po okresie albo w trakcie... wiec poleciałąm dzis rano do apteki i zakupiłam test ciazowy...i.... patrze a tutaj dwie kreseczki jedna mocna a druga troszke jasniejsza ....ale jest...na poczatku jak domyslałąm sie ciazy to bałąm sie strasznie ale teraz ciesze sie i wiem ze to znak od Karolka...zaraz bede dzwonic do lekarza i umawiac sie na wizyte... strasnzie sie boje ...wrzuce wam zdjecie testu jak mezus wroci bo niemam pojecia gdzie jest kabelek z aparatu...

przepraszma ze wam nie odpisze ale jestem w takim szoku...:-)

reklama
Do góry