reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Bartkowa, Sylwetka- wszystko będzie ok. Nie martwcie się zbytnio.
Kciukasy będą zaciśniete.
Gosiulek- to moze się zarazisz...od siostry.
Malinka -koniecznie musimy sie jakoś spotkać. Może wpadniecie do nas na obiadek?
Aga- ja tez noszę się z zamiarem zafarbowania, bo mam juz swoje, a one niestety się nie układaja tak jakbym chciała. Na razie myslę nad kolorem.

Dla naszych Przedszkolaczków - buziaczki....

hej dziewczyny czytam was caly czas ale mam ostatnio te gorsze dni:(

malinkazi super ze poczulas fasolke

dorka trzymam kciuki bedzie wszystko dobrze

u mnie jakos nie tak, powinnismy sie starac ale jakos nie mam na to ochoty.. dlaczego?? przeciez chce miec dziecko

Witam sie i ja, po pracy zmęczona, w domu syf...ale we wtorek już skończą....ech...jak ja nie lubie remontów:no: ale potem bedzie fajnie:tak:

Dziewczynki ja tez tak mam że bardzo bym chciała...ale @ znów przyszła...a powiem, że miałam małą nadzieje....
ale postanowiłam że będę korzystać z życia....coś robić ta dla siebie, żeby nie zwariować, póki co z męzem jeździmy na narty w niedziele znowu mnie zabiera, raz w miesiącu chodze na depilacje, w pracy mamy zniżki na siłownie, basen, sauna, grota solna i to wszystko tylko za 50 zł, zamowiłam sobie i bedę chodzić...

Monila co u Ciebie daj znać....

I ja się melduję i odmedowuję odrazu... wróciłam z pracy, jestem padnięta i głowa mnie niewyobrażalnie boli więc idę się położyć.
Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam buziaki dla naszych Anielskich Pociech.

Chyba każda z nas ma takie dylematy, chce, nie chce, boi się, nie boi, nie rozumie, chce rozumieć, nie chce... itp,itd. Ja mam to samo. Kiedy @ nie przychodzi to mam cichą nadzieję a jednocześnie strasznie się boję i myślę co to będzie jak rzeczywiście w ciąży będę??? Poza tym my się zabezpieczamy zazwyczaj, dobre,co? A w głębi serca czuję że chciałabym mieć dziecko... Dziwne to wszystko, pomieszane....

Bibiana- masz rację, trzeba coś dla siebie zrobić, starać się może mniej myśleć o tym wszystkim. Ja tydzień temu od ponad pół roku zrobiłam coś dla siebie, poszłąm w końcu do fryzjera. Dla mnie to było mega wydarzenie bo do tej pory z kasą było tak krucho, że mogłam tylko pomarzyć. I jest mi lepiej, cieszę się z tego co mam, staram się nie zadręczać i odganiać złe myśli od siebie. I mój mąż powtarza mi ciągle:"Pamiętaj Misiek, że co ma być to i tak będzie, więc żyj. Żyjmy najlepiej jak potrafimy, nic innego nam nie pozostało". I staram się, choć różnie bywa.Życzę Tobie jak i nam wszystkim by z dnia na dzień żyło nam się co raz łatwiej:*

dominika- buźka, jesteśmy z Tobą i wiemy co czujesz. Główka do góry!!!

bartkowa, sylwetka- trzymam kciukasy już dziś!!!Wszystko się dobrze skończy :) &&

gosiulek- nie ma już szans by do terminu załapać tego "wiruska" od siostry ciotecznej??? :-) Życzę Ci tego bardzo!!!

Dziś też mały odskok mamy od wszystkiego, zamówiliśmy pizzę, kupiłam piwko i będziemy się relaksować przed tv i przy jakimś filmie :) Także żegnam się na dziś z Wami Kochane i zamelduję się jutro obowiązkowo:* Miłego wieczorku dla Was!!!
Dla naszych Skarbów wieczorne światełeczko zapalam
[*]
[*]
[*].

Monila- gdzie się podziałaś??? Odezwij się, czekamy....

reklama
Wiedziałam dziewczynki że można na was liczyć:*
Mam nadzieję,że Monila czuje sie dobrze ,martwię się bo chyba jako jedyna się nie zameldowała no i jeszcze Moolsza ale od niej wiadomości dziś czytałam więc wiem co u Niej,muszę ją tylko pouczyć,ze ma tu częściej zaglądać.
Czekam na wiadomość od dziewczyny z jednego forum bo podobno jej koleżance 8 miesięczne dziecko zmarło mam zamiar do niej napisać może jakoś jej pomożemy,co.

Do góry