reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

w wypisie ze szpitala mam napisane dziecko urodzone zywe niedonoszone i to wszystko?
sekcji zwlok nie chcielismy,ale bez niej by nam cialka nie wydali bo gdy ktokolwiek umiera w szipitalu a nie wiadomo czemu to musi byc sekcja tak nam powiedzieli i musielismy wyrazic zgode teraz to nawet dobrze ze byla moze bedzie wiadomo co bylo przyczyna ze Alex zmarl
nie wiem jak Wy ale ja mam wrazenie ze to bylo zaniedbanie ze strony poloznej
bo ani ktg nie mialam jak lezalam na sali przed porodowej nic tylko czekanie tak jak by mialo byc
takie czekanie na jego smierc, bo male szanse na przezycie a on walczyl a usta na zdjeciu ma takie jak na tej buzce:no:

zdjecia kazalismy zrobic w kostnicy jak ubrali go do trumienki i powiem Wam o ile takie zdjecia mozna nazwac ladnymi to sie postarali mam chyba 8 zdjec Alexa i ladnie ubrany i w kocyku i jeszcze w trumience jak sobie lezy ladnie owiniety kocykiem
wiem ze nie zostal wrzucony jak byle co tylko godnie jak przystalo na czlowieka pochowany a ja zawsze bede mogla sobie na niego popatrzec i calowac jego buzke

reklama
wczoraj moj synus patrzy na zdjecie Alexa ja mu mowie ,ze to jest Twój Aniolek Ty miales go pilnowac a teraz on bedzie Ciebie pilnowal a on sie do niego pomodlil i powiedzial ze go kocha i chce zeby dal mu sile i patrzyl jak gra w pilke na turnieju pilkarskim w ktorym bedzie bral udzial- ryczalam jak bobr jak to slyszalam tak czekalismy tak dbalam i ..........

a taka matka bezduszna wyrzuci dziecko jak smiec ja jestem smierc za smierc jak bylby wypadek to dziecko sie ratuje dzwoni po pogotowie a nie wyrzuca i jeszcze szopke odstawia na cala Polske

dominikaknika o Tobie dziś myślę najcieplej mam nadzieję,że czujesz,że jestem przy tobie;***
kaska294 tak bardzo mi przykro,że musiałaś przez to wszystko przejść. Mam nadzieję,że dasz sobie radę my tyle na ile możemy pomożemy ci przez to przebrnąć tak więc pisz kiedy tylko będziesz czuła się żle ale też o szczęśliwych chwilach bo takie na pewno w końcu wrócą.

Przepraszam,że tyle nie pisałam ale ciut przybita jestem;(( Byłam na wizycie spędziłam w gabinecie godzinę na rozmowie z panią ginekolog-stanęło na tym,że do 20 tc mam robić sobie te zastrzyki w brzuch załamałam się trochę ceną bo nie mam żadnej zniżki a bez miesięcznie będzie mnie to kosztowało około 350 zł szkoda bo moje córki na tym ucierpią-trzeba będzie zacisnąć pasa.Po 20 tc prawdopodobnie będę miała konsultacje z ordynatorem i on zdecyduje wtedy czy już mnie kłaść na oddział i czy przypadkiem w 30 tc nie będą rozwiązywać mojej ciąży ,po 20 tc mam mieć już podawane środki na rozszerzenie płuc mojego maluszka tak na wszelki wypadek i ja mam się nie denerwować i nie stresować,ech dziewczyny POTRZEBUJĘ WAS!!!!!!!!!!!!

izuniu kochana mysl pozytywnie po to sa lekarze i wybieraja najlepsza obcje dla ciebie zeby wszystko bylo dobrze!!!
zobaczysz nie obrucisz sie i nie bedziesz miala czasu z nami pisac tak bedziesz zajeta swoja mala istotka wiesz pranie sprzatanie gotowanie karmienie przewijanie nie przespane nocki:)
ale fajnie bedziesz miala:)
glowa do gory bedzie dobrze trzymamy kcuki

Malinka powiem szczerze że ja tego nie rozumiem.Dlaczego to wszystko? MOże ja nie pamiętam...Wiesz dlaczego Nicola odeszła?
Na Twoim miejscu poszłabym na konsultację do prof.Czajkowskiego...
A clexan jest refundowany.Dlaczego Ty nie masz?

Kasiu bardzo mocno Cię przytulam...

reklama
Do góry