reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć Dziewczynki. Żadko się ostatnio odzywam. Mam strasznie dużo pracy i tylko wieczorem na chwilę zaglądam do Was bo jestem strasznie zmęczona.
Dzisiaj mija 8 miesięcy od odejścia Olguni :-( Niesamowite jak czas szybko ucieka. A ja wciąż przychodząc na cmentarz i patrząc na imię i nazwisko na pomniczku nie mogę uwierzyć że tam jest moja córeczka. To tak strasznie boli. Ile razy mijam bramę cmentarza czuję jakby mnie coś zjadało od środka...
Malinko bardzo się cieszę że z maleństwem wszystko dobrze. Taka śliczna kruszynka !!
Gosiu a może jakiś krąg Ci uciska i stąd te bóle głowy? Moja koleżanka tak miała, żadne środki przeciwbólowe nie pomagały. Pomógł jej masarz, wystarczył jeden raz i ból ustąpił.

Trzymajcie się ciepło w te mroźne dni a dla Dzieciaczków światełka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Malino no wiem że najważniejsze żeby zdrowe było i takie będzie na 100% ja trzymam kciuki za Ciebie i wszytskie Was:) Ciekawa tylko byłam o kogo Nicola się postarała tam w niebie o braciszka czy siostrzyczkę:) A że bratowa męża miała takie samo badanie i na 90% powiedział że dziewczynka więc moja mała będzie miała siostrzyczkę cioteczną:)

Dziewczyny za Was trzymam mocno kciuki i mam nadzieje że do końca tego roku wszystkie będziecie w ciąży albo będziecie miały już kruszynki przy sobie:)

Palę kolorowe światełka dla każdego z Waszych maluszków:)
[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

[*]

Trzymajcie się kochane Kaśka:)

Dasia dla maleńkiej [*]

dziewczyny nie uwierzycie gdzie ja dzis jestem...- w Zakopanym... mąż mnie wyciągnął twierdząc że to nam troszkę pomoże sie oderwać od codzienności, ale dla mnie to żadna przyjemność cały czas myśle o Amelce i martwie się żeby rodzina dopilnowała świeczek na pomniczku...tak bardzo za nią tęsknię...

dla wszystkich aniołków [*][*][*]

brtkowa twoj maz ma racje masz troche sie rozerwac to rozkaz od nas i Amelki ona kazala ci powiedziec ze masz dac z siebie wszystko i warjowac w sniegu na nartach itp dla NIEJ pamietaj a o swieczki sie nie martw beda sie palic:)

Witam was..

Dasia kochana przytulam cie mocno.. swiatełko dla Olguni w ta rocznice..
[*]
[*]

u nas dzisiaj mija 8 miesiecy od odejscia KArolka..tez nie mam pojecia jak ja to przeyłam...ten czas tak szybko leci ...a tesknota wciaz ta sama a nawet i wieksza...:-( DLa Ciebie syneczku KOchany
[*]
[*] kocham cie:*

reklama
Do góry