reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wiecie co jakiś dziwny ten @. Bardziej obfity a teraz jakiś skrzep mi wyleciał....
Głowa napitala,ciśnienie niziutkie a rano bardzo mnie brzuch przez kilkanaście minut bolał.:eek:

reklama
U nas farbka i jednemu skrzydło pękło na szczęście nie połamało się więc jak sie zrobi cieplej to przykleimy ale z tą farbą to jakaś porażka:((

Agnieszka,Monika ,Bibi gdzie się wszystkie podziały????

bartkowa oczywiście ,ze będziemy trzyma kciuki z tego co wiem,to jest to tylko trochę nieprzyjemne badanie ale całkowicie bezbolesne. Czemu masz mieć gastroskopie???

malinka jeszcze przed ciążą z Amelką miałam bóle brzucha więc lekarz nakazał zrobić gastroskopie, ale przez strach odwlekałam badanie a potem okazało się że jestem w ciąży... a bóle są nadal więc muszę w końcu zrobić to badanie...
lekarz podejrzewa wrzody :-( boję się...

witam sie z Wami dziewczyny:)
nie zagladalam bo mialam egzaminy ale sesja do przodu:)

Światełka dla Naszych Maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

bartkowa trzymam kciuki,zeby to jednak nie byly wrzody

malinkazi kiedy te usg?? jezeli dobrze pamietam to 8... juz nie moge sie doczekac naszego dzidziusia:*

ja mam zly humor, nie mam na nic ochoty:/ wkoncu to juz sie zbliza 11 i jk zawsze zdolowana

dominikaknika Gratulacje zdolna dziewczynka jesteś:)))

Tak USG ma 8 na 10 już się nie mogę doczekać ale trochę się też boje.
Miłego wieczorku dziewczynki do jutra;)))
Światełka dla naszego wesołego pszeszkola
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

ŚWIATEŁKO DLA CIEBIE MADZIU(*)
Śpij Aniołku w niebie bo matka nie była godna Ciebie(*)

dziewczyny ja w pracy po 11 h i nie mam kiedy pisac ale melduje ze w srode od rana was nadrobie:)
buziaki dla wszystkich :*
i światełko dla naszych Aniołusków (*)

reklama
Do góry