reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dziewczynki a co to za przemoc na bb po głowie to nie humianitarnie po tyłku co zupełnie o innego.
Gosiu mam nadzieję,że jutro się wszystko okaże tak czy inaczej ja już swój wyrok wydałam bez względu na wyniki sekcjii.

reklama
Malinka to tak jak ja dla mnie nie ma litości dla tej dziewczyny bo matką jej nie można nazwać :( tysiąc światełek dla Aniołków
[*]
[*]

Cześć Dziewczyny.
Kolorowe promyczki dla wszystkich Aniołeczków (*)(*)(*)...

Ja już tej "matce" nie wierzę. uważam, ze świadomie doprowadziła do śmierci swojej córeczki. Ciekawe czy jeszcze ktoś jest w to zamieszany?

mamaszymusia2 kiedy kochana wkleiłaś swoje zdjęcie z Kubą???Blondasku stęskniłam się za Tobą:((((

Co do Madzi jak wczoraj usłyszałam,że ze względu na to w jakich warunkach tyle czasu leżała Madzia nie wiadomo czy uda się przeprowadzić dziś sekcję rozłożyłam się -biedna maleńka na mrozie pod kamieniami mam dość okrutności tej kobiety!!!!

Gosieńko powiedz nam jak nasze ściskane kciuki???-nie myśl sobie,że zapomniałyśmy czekamy na wiadomości.

dzień dobry moje kochane!!!
na początku wysyłam kolorowe światełka dla wszystkich aniołków [*][*][*][*][*]
dziewczyny ja w sprawie Madzi mam podobne zdanie, a najbardziej boli mnie ta niesprawiedliwość... człowiek chce dziecka, będzie je kochał i się nim opiekował a mimo to dzieje jak się dzieje... a tu kobieta ma dzieciaczka a mimo to nie docenia tego daru, dała jej życie i zabrała jej życie- kara śmierci i tyle... albo nie to by było za proste, do więzienia już tam dziewczyny spod celi dobrze się nią zaopiekują... kobiety mordujące dzieci nie mają życia w więzieniu...

Malinka kiedy wrzucisz suwaczek...?
Gosia testuje...? chyba czegoś nie doczytałam... trzymam &&&!!! :-)

Witajcie Kochane.
Nic nie piszę bo ja cały czas jestem w szoku po smierci Madzi.Nie jestem w stanie na niczym innym się skupić. Z tego wszystkiego nie napisałąm ze @ dostałam niestety...:-(

Cześć Dziewczynki

Ja wczoraj znowu sie załamałam bo po raz kolejny okradli Kubusia. Tym razem maskotki, zmoczone, zmarznięte, podpisane imieniem Kubulka. Wytłumaczcie mi komu one są potrzebne.. Najbardziej szkoda mi Igora, ktory zanosi Kubusiowi prezenty, a potem placze, że kradną. Jak ja mam to dziecku wytłumaczyć

Dzień dobry kochane dobrze,że się odezwałyście bo już się bałam,że wam przez te mrozy prąd poodcinali;pppp
bartkowa ja też jestem za karą śmierci nie za to,że zabiła chociaż co do wypadku też do końca przekonana nie jestem dlatego tak czekam na sekcję ale dla mnie Ona jest nikim,że po śmierci nie uszanowała swojego dziecka i też mam nadzieję,że w więzieniu do którego ją wsadzą oglądają tv i już odpowiednio ją potraktują za takie zbeszczeszczenie swojego dziecka.Suwaczka nie mam jak wrzucić już mi miejsca brakuje musiała bym bierzący skrócić ;(
gosiulek73 ty do końca nie chciałaś tej kobiety oceniać tak mocno wierzyłaś w jej niewinność czy niepoczytanie -nic dziwnego,że tym większa dla ciebie teraz jest rozpacz,że można być tak okrutnym człowiekiem. Może i dobrze,że w tym miesiącu się nie udało,bo za dużo stresu ze względu na tą małą Madzie byś miała teraz już się z Madzią pożegnamy i Ty masz cały czas się starać pamiętaj o naszych piąstkach -dobrze?
sylwetka74 u mojej Nicoli też ostatnio byli złodzieje ale na szczęście tak jak mi nic nie udało im się zdjąć bo wszystko poprzymarzało ,z Konradem stwierdziliśmy,że Nicola jeszcze chce mieć przy sobie te rzeczy i razem z choineczką wszystko jej stoi,nic na siłę . Igor już duży chłopak jest trudno mu jakąś bajeczkę wcisnąć co innego gdyby to był kilkulatek to byś powiedziała,że Kubuś sobie do nieba zabiera a tak,hmmm ciężko zrozumieć złodzieja ja moim dziewczynką powiedziałam,że widocznie ktoś wziął dla dziecka które nie ma takich zabawek i Nicolka na to pozwoliła więc niech nie będą złe powiem ci ,że jakoś fajnie to przyjęły i nie miały obiekcji z zanoszeniem kolejnych rzeczy mimo,że miały świadomość,że to też może zniknąć.
Ja troszkę zła jestem bo znicze które mam przyklejone do pomniczka zaczęła z nich farba złota zchodzić-nie ładnie to wygląda bo pod spodem są chyba z żywicy więc mają plamy takie kremowe i coraz więcej tej farby się łuszczy Iwonko a u Ciebie nic się nie dzieje z tym Aniołem złotym na wkład??

reklama
Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką kary śmierci i to nie dlatego, że wierzę, przestępca może się zmienić i calkowicie zresocjalizować. Tylko dlatego, że czasami już po wykonaniu kary okazuje się ze stracono niewinnego czowieka. Uważam, że ta kobieta powinna gnić w więzieniu i powinna zostać wysterylizowana, żeby już nigdy nie miala możliwości potraktować w ten sposób kolejnego dziecka.

Do góry