reklama
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
gosiulek kazda z nas sie tym zadrecza i wiem ze bedzie sie zadreczac caly czas, i te pytanie Dlaczego...
gosiulek73
mama K&K&A
Macie rację...
Jednego dnia człowiek jesy silny a już następnego słaby.
Na jednym z forum wywołałam dyskusję na temat aborcji.Jestm przerażona myśleniem ludzi,matek,kobiet...
Jestem taka bezsilna.
Skoro matka może zabić swoje dziecko to co się dziwić innym...
Jednego dnia człowiek jesy silny a już następnego słaby.
Na jednym z forum wywołałam dyskusję na temat aborcji.Jestm przerażona myśleniem ludzi,matek,kobiet...
Jestem taka bezsilna.
Skoro matka może zabić swoje dziecko to co się dziwić innym...
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
gosiulek ja tez jestem przerazona takimi rzeczami, one nie chca swoich dzieci a je maja, my chcemy ale ich nie mamy...
jaka to sprawiedliwosc jest??!!!!!!
jaka to sprawiedliwosc jest??!!!!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Nie ma sprawiedliwości bo pojawiło się w pewnym momencie zło i to zło tak strasznie nas krzywdzi.Szatan chciał być jak Bóg.Nie udało się więc się mści,walczy...ale kiedys przegra.
sylwetka74
Fanka BB :)
Gosiu Franek to jest forumowy wczesniaczek. To, że żyje to jest cud, bo lekarze nie dawali mu najmniejszych szans. zresztą wszystkim krasnalom mocno kibicuje, a blogi to obowiązkowa lektura. Z wcześniaków trzy mamy startowały w konkursie ale tylko franiowy blog przeszedl do finału.
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
ja mam nadzieje ze kiedys bedzie ta sprawiedliwosc i bedzie wszystko ok...
sama znam dziewczyny kktore nie chcialy swoich dzieci, cpaly i pily w ciazy a nawet jedna usunela
wiec dlaczego mi zabrano Nikole?? i wam wasze Aniolki??
sama znam dziewczyny kktore nie chcialy swoich dzieci, cpaly i pily w ciazy a nawet jedna usunela
wiec dlaczego mi zabrano Nikole?? i wam wasze Aniolki??
gosiulek73
mama K&K&A
Sylwia czytam teraz ten blog.Powiedz mi bo jego mama pisze że w badaniach prenatalnych wyszło że mały ma zespół Downa? Ma? Nie wyglada żeby miał.
Ta mama pisze o Tobie i zna Twoją historię więc myślałam...
Ta mama pisze o Tobie i zna Twoją historię więc myślałam...
sylwetka74
Fanka BB :)
były podejrzenia zespołu downa, ale to Frania akurat ominęło. z Agnieszką poznalyśmy się dopiero na bb, zresztą wątek Kubusia dalej jest na wczesniakach
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Witam Aniołkowe mamusie melduję się po krótkiej nieobecności.
Przeczytałam was i tak w temacie psychologa-po spotkaniu jestem na NIE ale tak jak pisałyście jednym pomoże innym raczej nie ja i moja córka widać należymy do tej drugiej grupy.
Co do aborcji to jestem zdecydowanie na NIE ale osobiście znam dziewczynę która ciążę usunęła a tydzień po pogrzebie Nicoli zadzwoniła do mnie zadowolona z radosną nowiną,że jest w ciąży i mimo,że była moją dobrą koleżanką od tamtej pory nie wiem co się u niej dzieje.
Coś się Bibianka nie odzywa od urodzin synka
też miała wizytę u psychologa ciekawe jak jej poszło??
Powinna już też wrócić do Nas Iwonka mam nadzieję,że jutro z rana się zamelduje.
Co do mojej fasolki to z nowości;moja Doula wróży mi bliżniaki bo podobno jak na 12 tydzień to za duży brzuch mam -jutro mam jeszcze jedną wizytę u tego samego lekarza ale w innej przychodni bo wtedy skierowanie dostanę na lepsze USG więc mam nadzieję,że wszystko w tym tygodniu będzie jasne. A i Vanessa już wie ,że będzie starszą siostrą-na razie tylko ona Natalka jeszcze musi poczekać na tą nowinę.
Przeczytałam was i tak w temacie psychologa-po spotkaniu jestem na NIE ale tak jak pisałyście jednym pomoże innym raczej nie ja i moja córka widać należymy do tej drugiej grupy.
Co do aborcji to jestem zdecydowanie na NIE ale osobiście znam dziewczynę która ciążę usunęła a tydzień po pogrzebie Nicoli zadzwoniła do mnie zadowolona z radosną nowiną,że jest w ciąży i mimo,że była moją dobrą koleżanką od tamtej pory nie wiem co się u niej dzieje.
Coś się Bibianka nie odzywa od urodzin synka
Powinna już też wrócić do Nas Iwonka mam nadzieję,że jutro z rana się zamelduje.
Co do mojej fasolki to z nowości;moja Doula wróży mi bliżniaki bo podobno jak na 12 tydzień to za duży brzuch mam -jutro mam jeszcze jedną wizytę u tego samego lekarza ale w innej przychodni bo wtedy skierowanie dostanę na lepsze USG więc mam nadzieję,że wszystko w tym tygodniu będzie jasne. A i Vanessa już wie ,że będzie starszą siostrą-na razie tylko ona Natalka jeszcze musi poczekać na tą nowinę.
Podziel się: