reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiulek nie zadręczaj się... przytulam Cię mocno !!!
chyba każda z nas zadaje sobie podobne pytania ale nikt nam na nie nie odpowie dlatego nie możemy się nimi zadręczać...

reklama
Macie rację...
Jednego dnia człowiek jesy silny a już następnego słaby.
Na jednym z forum wywołałam dyskusję na temat aborcji.Jestm przerażona myśleniem ludzi,matek,kobiet...
Jestem taka bezsilna.
Skoro matka może zabić swoje dziecko to co się dziwić innym...

gosiulek ja tez jestem przerazona takimi rzeczami, one nie chca swoich dzieci a je maja, my chcemy ale ich nie mamy...
jaka to sprawiedliwosc jest??!!!!!!

Nie ma sprawiedliwości bo pojawiło się w pewnym momencie zło i to zło tak strasznie nas krzywdzi.Szatan chciał być jak Bóg.Nie udało się więc się mści,walczy...ale kiedys przegra.

Gosiu Franek to jest forumowy wczesniaczek. To, że żyje to jest cud, bo lekarze nie dawali mu najmniejszych szans. zresztą wszystkim krasnalom mocno kibicuje, a blogi to obowiązkowa lektura. Z wcześniaków trzy mamy startowały w konkursie ale tylko franiowy blog przeszedl do finału.

ja mam nadzieje ze kiedys bedzie ta sprawiedliwosc i bedzie wszystko ok...

sama znam dziewczyny kktore nie chcialy swoich dzieci, cpaly i pily w ciazy a nawet jedna usunela

wiec dlaczego mi zabrano Nikole?? i wam wasze Aniolki??

Sylwia czytam teraz ten blog.Powiedz mi bo jego mama pisze że w badaniach prenatalnych wyszło że mały ma zespół Downa? Ma? Nie wyglada żeby miał.

Ta mama pisze o Tobie i zna Twoją historię więc myślałam...

reklama
Witam Aniołkowe mamusie melduję się po krótkiej nieobecności.
Przeczytałam was i tak w temacie psychologa-po spotkaniu jestem na NIE ale tak jak pisałyście jednym pomoże innym raczej nie ja i moja córka widać należymy do tej drugiej grupy.
Co do aborcji to jestem zdecydowanie na NIE ale osobiście znam dziewczynę która ciążę usunęła a tydzień po pogrzebie Nicoli zadzwoniła do mnie zadowolona z radosną nowiną,że jest w ciąży i mimo,że była moją dobrą koleżanką od tamtej pory nie wiem co się u niej dzieje.
Coś się Bibianka nie odzywa od urodzin synka :( też miała wizytę u psychologa ciekawe jak jej poszło??
Powinna już też wrócić do Nas Iwonka mam nadzieję,że jutro z rana się zamelduje.
Co do mojej fasolki to z nowości;moja Doula wróży mi bliżniaki bo podobno jak na 12 tydzień to za duży brzuch mam -jutro mam jeszcze jedną wizytę u tego samego lekarza ale w innej przychodni bo wtedy skierowanie dostanę na lepsze USG więc mam nadzieję,że wszystko w tym tygodniu będzie jasne. A i Vanessa już wie ,że będzie starszą siostrą-na razie tylko ona Natalka jeszcze musi poczekać na tą nowinę.

Do góry