reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej dziewczynki.
Kaja dla córeczki (*) to smutne, że nas przybywa :-( pisz z nami...to forum pomaga, a dziewczyny są świetne.

dziewczynki ja tak tylko na chwile, nie mam w ogóle siły na nic...w piątek urodzinki Filipka....nie wiem jak je przezyje bez niego...w tamtym roku był z nami i świetnie sie bawilismy....

reklama
Dasia swiatełko dla Olguni..
[*]
[*] przytulam cie..

kaja dla twojego ANiołka
[*]

witam ja dzis mam dzien wolnego... od rana juz biegam i sprzatam...zaraz powiesze pranie bo juz sie konczy prac..a potem zabieram sie za obiadek dzis robie pierogi ruskie..:-)

ja miałam infekcje wewnatrz maciczna..ktora przejoł moj synek..:-( moze gdyby wczesniej zrobili ciecie zanim ta infekcja go dopadła.. moze KArolek by zył...

u nas jutro bedzie 7 miesiecy od odejcia Karolka:-(

mamaszymusia- a kogo obstawiasz u nas na forum?? Bo ja myślę że Monila będzie niebawem a po niej Ty;)

Kaja
- ja zawsze mówię, że mam Syna w Niebie, choć to bardzo bolesne wyznanie. Uwierz, że po usłyszeniu czegoś takiego rzadko kto pyta o więcej.Dużo siły życzę:*

bibianka- kochanie dla Ciebie też życzę sił i wiary na nadchodzące dni, domyślam się jak jest Ci teraz ciężko... Myślami jestem z Tobą... Przytulam!!!

Monila- czy możliwe że masz tak dużo prania?? :) Bo ja to piorę raz na tydzień, czasem jeszcze rzadziej a Ty bardzo często piszesz, że pranko wstawiasz:p No i jak tak piszesz o tym swoim sprzątaniu to musisz mieć błysk w domku :) Ja niestety nie mam tyle czasu na sprzątanie chociaż też to lubię. Na jutro dla Karolka przesyłam światełko
[*]
.

dasia
- światełeczko dla córci
[*]
.

Pozdrawiam Was i przesyłam uściski:*

Nati kochana ja czesto piore ..hah bo czesto sie brudze..;p troszke jak dziekco jestem;p haha a sprzatanie uwielbiam..wiec robie to zawsze wtedy kiedy mam wolna chwile...to tez troszke odciaga mnie od ciagłego myslenia...:-)

kochana a ja włansie stawaim na Ciebie..ze to ty przyniesiesz nam zaniedługo dobre wiesci..:-)ale jesli twoje słowa okaza sie prawda to bede najszczesliwa na ziemi:-)

dla Olguni
[*]

Bibianka przytulam mocno

Kaja u mnie jedna z przyczyn przedwczesnego porodu to własnie zakażenie wewnątrzmaciczne

Sylwetka74: sory ze pytam ale co wskazuje na to ze to bylo zapalenie? masz jakies badania ktore to potwierdzaja?jeslib tak to napisz mi na prv jakie i jakie sa wyniki? bo u mnie wszystie badania wyszly prawie identycznie jak poprzednim razem i lekarz powiedzial ze to mogla byc infekcja ale wynik rownoczenie jest taki sam kiedy masz poronienia wiec oni nie moga na stoprocent stwierdzic ze to infekcja,ale jena z moich gin upiera sie ze to byla jednak takowa infekcja-trace rozeznanie...

Cześć dziewczynki
mamaszymusia trzymam kciuki za staranka :)
nati a ja nadal obstawiam że twój brzuszek będzie rósł jako następny :) (jakieś przeczucie czy coś):-)
monila za ciebie kochana też trzymam kciuki :) fajnie jakby więcej fasolek już rosło...
Dasia moja córeczka również zmieniła moje życie na zawsze a przynajmniej do czasu jak się z nią spotkam, już zawsze mój świat będzie się kręcił wokól niej...dla Olguni [*]
kaja ja rówież boje się tych spojrzeń i pytań dla żadnej z nas to nie jest proste, ale musimy być silne... dla twojej córeczki [*]
Bibianka przytulam cię mocno, dla Filipka [*]

dla wszystkich naszych aniołków [*][*][*][*][*]

reklama
bartkowa pytania i spojrzenia innych ludzi beda.. to nie uniknione.. ale dasz rade kochana.. ja pamietaj jak wszyscy na nk pisali mi jka sie cuzje i jak tam malenstwo itp.. wiec postranowiłam na profil wstawic zdjecie Aniołka i napisac wierszyk dla KArolka...myslałam ze po tym nikt juz nie bedzie o nic pytał..niestety pomyliłam sie , było chyba jeszcze gorzej,kazdy pisał i pytał co sie stało i wogole,wiec postanowiłam usunac to zdjecie...pozniej poszłam do nowej pracy i tam tez były pytania o dzieci wiec z podniesiana głowa mowiłam ze mam syna w niebie..i na tym konczyłam ,ale ludzie po takich słowach nie pytali ... do dzis boje sie np jechac do swojej rodzinnej wsi ,,tam wszyscy mnie znaja kazdy chciałby pogadac i wogole a ja nie mam ani ochoty na to ani siły...;*

dziewcyzny zaniedługo bedzie dzien dziadka i babci...tak sobie pomyslałąm zeby zrobic dziadka prezent od Karolka...wywołam im zdjecie Karolka i wstawie do ramki... co wy na to?

Ostatnia edycja:
Do góry