reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

monila, bartkowa spotkacie się z Waszymi dziećmi, ale jeszcze nie teraz. Zresztą komuś się chyba śniły bociany, prawda Monila? To była wiadomość od Karolka!

bartkowa na pewno będziesz w stanie pojechać do bratowej, może nie dziś nie jutro ale przyjdzie taki moment, że pojedziesz i będziesz się cieszyła z bratanicy. Siostra mojego M jest w ciąży, ta wiadomośc była dla mnie straszna, zastanawiałam się co będzie jak ją zobaczę. I wiecie co, Kubuś dał mi siłę, żebym się cieszyła z tego, że w rodzinie będzie dziecko. Zobaczysz, że Amelka sprawi, że z Tobą będzie tak samo.

Przytulam Was mocno

reklama
sylwetka ja chciałabym znaleść w sobie siłę żeby je odwiedzić ale narazie nie potrafię... życzę im jak najlepiej ale na dzień dzisiejszy nie potrafię cieszyć sie z ich szczęścia... wiem to egoistyczne ale nie panuję nad swoimi emocjami i uczuciami... może kiedyś...
dostaliśmy z mężem zaproszenie na jutro do znajomych nie mam zbytnio ochoty gdziekolwiek iść ale widzę ze on by chciał pewnie myśl o tym że będę siedzieć i ryczeć go przeraża dlatego chce skorzystać z zaproszenia... ci właśnie znajomi również przeżyli strate trójki dzieci a teraz mają synka... jeżeli już z kimś spędzić ten wieczor to może i dobrze ze z kimś kto rozumie co czujemy...

Bartkowa, Monila ja nadal mam takie mysli ze chcialabym zasnac i sie nie obudzic, to co mnie trzyma przy zyciu to moje pozostale dzieci.
Nie wie jak jest u was dziewczyny, ale ja nadal czuje taki sam bol, zal, zlosc i nienawisc do swiata jaki czulam w dniu smierci Matyldy, a minelo juz ponad 2 lata. Nadal nie moge obejrzec zdjec bez placzu, nie moge o niej rozmawiac bez placzu, nawet jak o niej mysle to placze. Czy to kedys minie, wydaje mi sie ze nie.

sylwetka tak kochana masz racje sniły mi sie bociany:-)
pojade dzis do Karolka z zimnymi ogniami...ehhh:-(

kolejny ciezki dzien, mam za złe mojemu mezowi ze zaprosił swoich znajomych na dzis:wściekła/y:powiedzIał mi ze on musi sie kiedys odstresowac..ehh tylko ze wogole nie pomyslał o mnie.. o tym ze ja wolałabym w tym dniu byc sama...tak wiele wydarzyło sie w ciagu tego roku... napewno łzy nas nie omina..

kochane zycze nam wszystkim szczesliwego nowego roku, aby był lepszy od tego ktory mija, abysmy w tym nowym roku wszystkie mogły cieszyc sie samymi dobrymi wiesciami,zycze nam aby nasze najskrtysze marzenia sie spełniły;* sciskam was kochane

Monila może to dobrze, że dzisiaj nie będziecie sami. Nie wsciekaj się na męża, my możemy sobie tutaj pisac, zawsze znajdziemy jakiś rękaw do wypłakania, a faceci duszą wszystko w sobie. Ściskam mocno

reklama
mój mąż wydał dzisiaj kupe kasy na fajerwerki jak zapytałam dlaczego wydał tyle pieniędzy na takie głupoty to on mi na to że dziś te swiatełka wystrzeli do nieba dla naszej córeczki zeby je zobaczyła... poryczałam się... i jak go tu nie kochać...

dziewczynki ja wam życzę tego wszystkiego czego chciałabym życzyć i sobie!
oby każdy dzień byl lepszy od poprzedniego,
oby na naszych twarzach gościł uśmiech,
oby łzy płynęły tylko ze szczęścia,
aby pamięć o naszych aniołkach była zawsze żywa
aby w naszych sercach gościła miłość, radość i nadzieja
żebyśmy za rok o tej porze wszystkie tuliły w ramionach piękne i zdrowe bobaski
dziewczynki spełnienia marzeń!!!

dla wszystkich naszych aniołków
[*]

[*]

[*]

[*]