reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

429.jpgKochane moje niech spełnią się wszystkie nasze życzenia!!!!Duuużo siły i radości dla Każdej z nas!!!!!Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych Rodzin!!!

Bartkowa cudowne.Aż się popłakałam

reklama
Witajcie kochane:**
W nowym roku życzę wam spełnienia najskrytszych marzeń
JA w końcu spokojniejsza od Świąt niestety nie czuąłm się najlepiej wczoraj musiałam aż trzy no-spy wziąść bo już nie dawałam rady z bólem brzucha sobie poradzić ale dziś jest w końcu dobrze.Nie miałam nastroju na żadne zabawy noworoczne chciałam zamknąć ten stary rok tylko z rodziną i odciąć się od niego jak najmocniej,.Nie wiem jak u Was ale u mnie wczoraj zaczął padać tak pięny duży śnieg,że od razu wszyscy podeszliśmy do okna i dziewczynki powiedziały,że wygląda to jak piórka spadające nie wiem co wyprawiały nasze Aniołki ale widok był naprawdę przepiękny.Tak jak pisałam miałam silny ból brzucha i dlatego w dalszym ciągu nikt oprócz mojego nie wie o dzidzi tak więc szampan poszedł do kwiatka-mam nadzieję,że mi nie uschnie;)
Buziaczki i wracajcie :*
Dla wszystkich aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Witam was kochane w nowym roku...

a wiec tak w sylerwstra poznym wieczorem pojechalismy do Karolka z zimnymi ogniami...:-) mam nadzieje ze podobały mu sie:-) impreza była udana..tzn wszysyc dobrze sie bawili .. ja jakos nie miałam ochoty na tance..ale fajnie było posiedzieć i pogadac ..ehh i chyba musze przyznac ze maz miał racje..bo w jakims stopniu sie odstresowałam i troche rozluzniłam..:-)

bartkowa super masz meza:-)

malinka kochana dbaj o siebie i malenstwo:-)bedzie dobrze zobaczysz wierze w to:-) to musiałbyc naprawde piekny widok...zazdroszcze ci :-) u nas od wigilji nie ma sniegu...

I ja się witam w nowym roku

My sylwestra spedziliśmy w domu, przyszla moja siostra z chłopakiem. przed pólnocą wybraliśmy się na nasz rynek na pokaz sztucznych ogni. ale Aniołki miały widowisko :-)

bartkowa Twoj mąz mnie rozczulił, świetny z niego mąż i tata
malinka kochana dbaj o siebie, będzie wszystko dobrze, bo już Ci pisalam, że nie ma innej opcji
monila fajnie, że się trochę odstresowałas. Myślę, że Karolek był zadowolony ze sztucznych ogni, ale jeszcze bardziej z Ciebie, że bawiłaś się na sylwestra (nawet jesli to byla tylko rozluźniająca rozmowa)

Dizen dobry..

wrr ale u mnie brzydka pogoda... w nocy padało teraz tez zanosi sie an deszcz... a sniegu brak.. ehh cos mi sie wydaje ze jak przywali sniegiem to na Wielkanoc z koszyczkiem pojdziemy w kozakach:-D

własnie tez sie zastanawiam gdzie te nasze kochane dziewczyny sie podziały..:eek: mam nadzieje ze szybko sie pojawia.. bo pusto tutaj bez nich i smutno...

reklama
Do góry