reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

nati piękne życzenia!!! :*
dziewczynki i ja Wam wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim dużo miłości bo Bóg jest miłością!!!
oby wszystkim nam starczyło siły do walki z przeciwnościami losu, tak jak nati napisała "to zaszczyt być mamą aniołka" tak więc zostałyśmy wyróżnione bo to właśnie nasze dzieci poszeżyły szeregii najwspanialszych niebiańskich stworzeń-Aniołów!!!
Nasze dzieci nie "były" ale SĄ wyjatkowe - są ponad nami, ponad ziemię, ponad wszystko Są ANIOŁAMI
kochają nas i opiekuja się nami a my wzamian kochajmy Je i żyjmy tak aby były z nas dumne!!!

Wesołych świąt kochane

reklama
Dziewczyny dla każdej z Was z osobna życzę Wam spokojnych Świąt bo wiem że nie będą szczęśliwe ale spokojnych bez łez żeby Wasze dzieciaczki tam na górze mogły się radować w ten magiczny czas... Życzę Wam mnóstwo wiary i nadziei i żeby największe marzenie Wasze się spełniło żeby kolejne Święta były szczęśliwe z maleństwami wyczekanymi i wyproszonymi od Boga...
By każdy dzień był lepszy od poprzedniego....

Każda z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem.
Każda z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowonarodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara i nadzieja, a miłość przyjdzie sama...

Niech ten magiczny czas przyniesie naszym sercom spokój
i upłynie pod znakiem milości.
Niech nasze Aniołki razem z Dzieciątkiem przyniosą nam w darze uśmiech

Naszym najukochańszym Aniołkom posyłam specjalne wigilijne światełko,
wiem, że jutro i przez całe Świeta bedziecie razem z nami
[
********]

Kochane korzystając z okazji ,że dziś jeszcze zajrzałam to i ja złożę życzenia bo nie wiem czy jutro zdążę.
Zobacz załącznik 419199
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
a rózga pod choinką nikogo nie zaskoczy.

Dziękuję za życzenia. Strasznie się wzruszyłam. Wiem, jesteście zapracowane ale przypominam o zdjęciach domków naszych dzieciaczków ze świątecznego okresu!

Kochane, a czegóż ja mogę Wam i sobie życzyć... spokoju ducha, byśmy w ten magiczny czas odczuły obecność Bożego Dziecięcia, który mimo naszych słabości darzy Nas tak ogromną miłością, jaką my darzymy nasze DZIECI.

A Naszym Aniołkom, radości i uśmiechu i uczucia przeogromnej MIŁOŚCI gdy zerkają na Nas z góry...

Ostatnia edycja:
I ja życzę Wam by w ten czas było nam, cudownie jak w niebie.. By chodz na chwilę uciekły smutki i zagościła radość, i by nasze Anioły odganiały wszelkie przeciwności.
Zaczarowane magią Świąt stańmy pod rozgwieżdżonym niebem i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślmy o naszych dzieciątkach, które nosimy w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są ..

A naszym córeczkom i syneczkom życzę pięknych prezentów pod pięknymi, rozświetlonymi choinkami, uśmiechniętych buziek i wszechogarniającej miłości.

reklama
Kochane ja was bardzo przeprasza ze dopiero dzis pisze ale nie miałam czasu...

Zycze wam zdrowych wesołych swiat spedzonych w rodzinnym gronie...wytrwałosci ,siły na kazdy kolejny dzien i wiary w to ze bedzie dobrze..a nasze Aniołeczki niehc czuwaja nad nami;* buziaczki i usciski dla kazdej z osobna

Do góry