reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

cześć dziewczynki
agnieszka i nati piękne kolorowe światełka dla waszych aniołków!!! [*][*][*]
aga cina dbaj o siebie i o bączka a my bedziemy trzymać za was kciuki
gosiulek dobrze że z kacperkiem już lepiej
Malinka czekałam dziś na twoją wiadomość zobaczysz wszystko będzie dobrze juz aniołki o to zadbają!!!
sylwetka rozbroiłaś mnie... dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki serdeczne życzenia dla was do nie wiem czy dam rade zajrzeć przed świętami
~*~
,•*'¯*•
….( ……. .•*,•*¯*×...)***….*•.¸_¸.¬¬•* ..*•.¸_¸.•* Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczy łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi.
WESOŁYCH ŚWIAT….. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥
_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__

RADOSNYCH ŚWIAT I SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU...
A dala wszystkich aniołków KOLOROWE ŚWIATEŁKA
[*]
[*]
[*]

Witam was kochane aniołkowe mamusie

Malinka koleda super
sylwetka opowiadanie sciska za serce .. tez sie popłakałąm ale jest piekne...

a ja jeszcze tylko dzis do pracy di do poniedziałku mam wolne ...mam tylko nadzieje ze dzis nie bedzie zbyt duzo pracy...dzis w pracy wigilja zakładowa..ehhh :-(

gosiulek u mnie tak napadało ze tez mamt tyle sniegu co u ciebie:-)

wczoraj kolezanka z pracy dała mi dla Karolka lizaczki na choinke...az łezka mi sie w oku zakreciła..

Dzień dobry kochane:*
sylwetka74 ja już z samego rana znów wróciłam do twojego opowiadania i znów łzy- ale nie kasuj tego błagam cię dla mnie to ogromna nadzieja ,że tak właśnie będzie w święta.

monika8305 Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i Tobie oraz Twojej rodzinie życzę równie spokojnych i zdrowych świąt:*

Iwonko na cmentarzu była już taka szarówka ,że niewiele było widać ale całe szczęście,że mi się wiązaneczka ta świąteczna przymarzła do pomniczka bo inaczej pewne bym tego Twojego aniołka niechcący straciła bo wszystko szczoteczką omiotałam. My u Szymusia będziemy w Wigilię dopiero rano pojedziemy .

Co do tego że nas mało to wiecie-dobrze,ja jestem od Was uzależniona ale przyznam się ,że wchodzę tu szczególnie jak jest mi bardzo żle i smutno -mam nadzieję,że inne dziewczyny czują się już lepiej albo po prostu zapracowane. Hmmm ale mam nadzieję,że do Świąt wszystkie listę podpiszecie co??

Własnie wrociłam od KArolka...omiotłam mu ze sniegu groibek bo cały pokryty sniegiem.. pogadałąm z moim syneczkiem..:-)i wrociłam do domu..bo mam jeszcze troche do ogarniecia..ale stweirdziałm ze z łazienka zrobie porzadek po powrocie z pracy:-)

Malinka ja tez wierze w to ze w wigilje bedzie tak jak w opowiadaniu... czytałam je od rana juz pare razy i za kazdym razem łzy płyna same...ale sylwetka kochana nie usuwaj tego ....

Gosiulek sliczna nutka wyobrazam sobie jak nasze aniołki tancza na paluszkach walca.. :-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane. Ja wrzuciłam do swojej galerii dwa zdjęcia z urodzin Piotrusia. Jedno jest z rana kiedy my zawieźliśmy Mu prezent a drugie już z później, dostał od kogoś ten stroiczek stojący na pomniczku, ale nie wiem jeszcze od kogo :) Od nas dostał koparę :) U nas też śniegu napadało że ho ho, biało się zrobiło. No, ale przecież Aniołki robią porządki na święta :) Super jest to powiedzenie, ja też teraz będę go używała i myślała w ten sposób.

Ja też będę jeszcze jutro bo później jadę do siostry przygotować z nią wigilię. Póki co miłego dnia dla każdej z Was, i kolorowe światełka dla Waszych Dzieciaczków do nieba
[*].
Dziękuję również za wczorajsze życzonka i światełka dla Piotrusia :*

CHOINECZKA Z NASZYMI ANIOŁECZKAMI
_______________./\./\./\./\./\./\./\./\.
____________ __>MalinkaiziNicola<_
_____________Ѽ.aga_cina Victorek\/ Ѽ
___________;->(BibianaFilipek ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ MonilaKarolek '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥ nati87Piotruś (Ѽ)o*♥*
_______(█)-♥.-Ѽdasia82Olgunia _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*martyynaa81Alex FranekoѼ @.<
_________o`-.♥.-dorka895Antoś Michaś@""-Q'♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *dominikaknikaNikola Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ ). @*mamaszymusia2Szymuś '-@Ѽ ’Q.(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥gosiulek73Karolek'Ѽ (█)♥.Ѽ(█)-
_______@.♥ (█)'tymiraLaura*(█), @.♥ '* *Q *Q ♥
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-bartkowaAmelka'~♥-.@(♥)*.o*'.♥*'.
__.(█)* ♥ ..-'(Ѽ)sylwetka74Kubuśo (Ѽ*(█)`♥*'.♥*'.
_________(Ѽ ) '-.EmyYousifKareemJasinek_♥ (Ѽ)@ ♥*'.
____;--♥' ♥Ҩ0‘(ѼKasienka i KrzysioKubuś) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* agnieszka012389Andrzejek.Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 (
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__

Jak i kimś zapomniałam piszcie.

Ostatnia edycja:
Malinkaizi, przepiekna choineczka! Ale sie aniolki ciesza w niebie. ja sie zawsze modle o dzieci, ktore moglyby sie urodzic, ale byly niechciane i sa teraz w niebie z Waszymi Aniolkami!

reklama
cześć Dziewczyny

malinka piękna ta aniolkowa choineczka :-)

Ja już po wizycie u Kubusia, dzisiaj zawiozlam z ciocią-chrzestną choineczkę, Śniegu tez było mnóstwo, ale poradziłysmy sobie z tym. tak wyglądają święta u Kubusia
PC220337 K.jpg &#347;wiatecznie1.jpg

Do góry