P
reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Alexia buziaki ogromne!!!
My wlasnie wrocilismy ze szpitala. Brzuch sie napinal...pojechalismy w poniedzialek, od razu kroplowka i sie unormowalo...dostalam tabletki Adalat, na poczatku strasznie bolala mnie glowa, ale juz sie powoli normuje. Jeszcze <aja dzisiaj zrobila numer podczas ktg i sie schowala, szukala polozna, pani doktor i nic, w koncu poszlam na usg, a ona sobie spokojnie lezala :-)
My wlasnie wrocilismy ze szpitala. Brzuch sie napinal...pojechalismy w poniedzialek, od razu kroplowka i sie unormowalo...dostalam tabletki Adalat, na poczatku strasznie bolala mnie glowa, ale juz sie powoli normuje. Jeszcze <aja dzisiaj zrobila numer podczas ktg i sie schowala, szukala polozna, pani doktor i nic, w koncu poszlam na usg, a ona sobie spokojnie lezala :-)
dorka895
Zaangażowana w BB
U nas szal mala daje popalic jeszcze tylko miesiąc wytrzymać i będzie dobrze. Na razie mam mieszane uczucia i różne glupie myśli nachodzą
Pozdrawiam
Aniolki światełko dla Was
Pozdrawiam
Aniolki światełko dla Was
wiola20121119
Dorka piekny tydzien...jeszcze 4 i bedziesz spokojna! Zadnych glupich mysli, zabronione!!!
U nas powolutku, mala fika i skacze, oczywiscie kopie po bliznie od cc, centralnie na dole...tylko w szpitalu kopala u gory
ja tez sie boje, ale wierze, ze sie uda szczesliwie donosic do 37 tc
(*) Wojtusiu opiekuj sie nami
(*) Aniołki
U nas powolutku, mala fika i skacze, oczywiscie kopie po bliznie od cc, centralnie na dole...tylko w szpitalu kopala u gory
ja tez sie boje, ale wierze, ze sie uda szczesliwie donosic do 37 tc
(*) Wojtusiu opiekuj sie nami
(*) Aniołki
P
_pietrucha_
Gość
Hej dziewczyny!!
Wiolu - w takim razie odpoczynek wskazany! :* Wszystko będzie dobrze, donosisz! Już tyle drogi za Tobą! :*
Dorka - Ty to już jesteś tak na prawdę na finiszu Tutaj już nie ma mowy o żadnych czarnych myślach Trzymaj się mocno, jesteśmy tu - jakbyś chciała pogadać! :*
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki!
Ciekawe co u reszty ...
Ostatnio nikt tu chyba nie zagląda...
Wiolu - w takim razie odpoczynek wskazany! :* Wszystko będzie dobrze, donosisz! Już tyle drogi za Tobą! :*
Dorka - Ty to już jesteś tak na prawdę na finiszu Tutaj już nie ma mowy o żadnych czarnych myślach Trzymaj się mocno, jesteśmy tu - jakbyś chciała pogadać! :*
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki!
Ciekawe co u reszty ...
Ostatnio nikt tu chyba nie zagląda...
Załączniki
wiola20121119
ano cisza...:-(
Pietrucha, ale my caly czas pamietamy o Tobie i zaciskamy &&&
Pietrucha, ale my caly czas pamietamy o Tobie i zaciskamy &&&
alexiaa27
Dziewczynki dziękujemy dodałam zdjęcie Juleczki.Niestety ale ze mną nie wesoło w szpitalu dodano mi za dużo znieczulenia.Pojawiła się biegunka wymioty gorączka.Byłam u lekarza dostałam leki i antybiotyki.Pojawiła mi się gorycz w ustach przez to nie mogłam jesc.Poprawia sie dzieki lekom.A potem trzeba sprawdzic czy nie uszkodzili mi organów.
Zycze zdrowych Pogodnych Świąt Wielkanocnych.
Zycze zdrowych Pogodnych Świąt Wielkanocnych.
wiola20121119
Alexia zdrowiej szybko!!! Mam nadzieje, ze juz najgorsze za Toba, leki pomoga i wewnatrz wszystko ok!!!
Dziewczyny zdrowych, spokojnych Świąt życzę Wam!!! Nasze Aniołki świętują, taką ładną pogodę nam zafundowaly!!!
(*) Wojtulku
(*) Aniołki
Dziewczyny zdrowych, spokojnych Świąt życzę Wam!!! Nasze Aniołki świętują, taką ładną pogodę nam zafundowaly!!!
(*) Wojtulku
(*) Aniołki
P
_pietrucha_
Gość
Alexia, duzo zdrowka dla Ciebie!!!
Dziewczyny!!!
Wesołych i smacznych świąt, przepełnionych miłością!!!
Aniołkowa Bando [*]
Stasiu, dziekuję Ci, że jesteś przy mnie [*][*][*] Dzieci moje![*]
Dziewczyny!!!
Wesołych i smacznych świąt, przepełnionych miłością!!!
Aniołkowa Bando [*]
Stasiu, dziekuję Ci, że jesteś przy mnie [*][*][*] Dzieci moje![*]
reklama
Alexia zdrówka dla Ciebie !!!!! oby wszystko było w porządku :-)
u nas świeta mijaja spokojnie , wczoraj cały dzien spedzilismy u babci m an wsi Oliś był tak grzeczny ze az mnie zaskoczył ... on na co dzien jest grzeczny ale jak jest duzo ludzi to czasem świruje .. a tu siedział cichuteńko :-)
Mokrego Dyngusa kochane :*
Syneczku kochany (*)
Aniołkowa bando (*)
u nas świeta mijaja spokojnie , wczoraj cały dzien spedzilismy u babci m an wsi Oliś był tak grzeczny ze az mnie zaskoczył ... on na co dzien jest grzeczny ale jak jest duzo ludzi to czasem świruje .. a tu siedział cichuteńko :-)
Mokrego Dyngusa kochane :*
Syneczku kochany (*)
Aniołkowa bando (*)
Podziel się: