reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Polowkowe ok, wszystko w porządku, maluszek zdrowiutki... I...będzie.......Maja :-) tylko ostatnio Mam słaby okres, to trudne tygodnie, boję się potwornie, a to przekłada się na samopoczucie... Pojawiają się pojedyńcze skurcze, brzuch się napina... Staram się to jakoś opanować, ale to trudne :-(
W 26 tyg. Idę do szpitala po sterydy na plucka, w 30 tyg. Dokładamy pesar.

reklama
Hej!

Wiolu - MAJA ? wowww ;) Super, bardzo się cieszę :*
A pessar dlaczego chcą Ci dołożyć?

Zosia i Henia - jak możecie, zniknijcie z tego wątku... Reklamy nie są nam potrzebne. A przecież widać, do czego dążycie...
Dzięki z góry...

Hej dziewczynki
Po wizycie już minął tydzień mam leżeć jak najwięcej bo szyjka się skróciła cel 36 tydzień.
Jest ciężko jak się nałażę to brzuch twardnieje i mała dokazuje... staram się jak najwięcej leżeć ale to trudne niby powinno być dobrze teściowa gotuje i ogarnia sprzątanie... ale mały nie chce chodzić z nią na spacery poza tym w domu panuje przeziębienie i teściowa i ślubny są na antybiotykach... więc należałoby ograniczyć przebywanie z nimi ale jak.? ...... mam nadzieję, że tylko my nic nie załapiemy.
czas szybko mija - niedawno dziewczynki starały się a tu dzidzei mają już po miesiącu...

Wiolu głowa do góry coś mi się wydaje, że tylko my tu zaglądamy... bo jakoś pusto....

Aniołki kochane opiekujcie się rodzeństwem

Pietrucha &&&&&
Alexia jeszcze chwila i ... będzie kruszynka z Wami.

Synkowie przepraszam że nie mogę być u Was tak często jak bym chciała (*)(*)(*)(*)

na to wycodzi, ze tylko my zostalysmy ...
Pietrucha &&& caly czas trzymam mocno!!!

ja leze, bo mam niewydolna szyjke i raz sie otwiera, raz zamyka, trzyma ja szew...pesar bedzie ja wspomagal...jeszcze 4 tyg i jade po sterydy na plucka...

Dorka 30 tydzien, jak pieknie :-) jeszcze troszke, dotrwacie, tylko uwazaj na siebie!!!

ja teraz miewam ciezkie dni :-( to trudne tygodnie, mam nadzieje, ze jak minie 24 troszke sie uspokoje...

(*) Wojtulku mama kocha, pamięta ... opiekuj sie rodzenstwem

(*) Anioleczki nasze

Hej dziewczyny!!

DORKA I WIOLA - trzymam mocno kciuki za Was, żebyście szczęśliwie donosiły ciążę - jak najdłużejjjjjj się tylko da! :) I już niebawem będziecie tulić swoje pociechy!
Trzymajcie się dzielnie!

Ja w tym miesiącu.. niestety nic:(

Syneczku kochany, już jutro mamusia będzie w PL i od razu przyjedzie na grób.
Tęsknię za Tobą strasznie!
Bądź przy mnie!
Dzieci moje
[*]
[*]
[*]
Aniołkowa Bando
[*]
Zobacz załącznik 616410

Wiola , Dorka kciuki za Was &&&& bedzie dobrze czuje to !!!! :tak:

Pietrucha kochana nastepnym razem sie uda !!!! :*

Karolku kochany 3 lata temu byłes w brzuszku .... zaczelismy walke o Twoje zycie skarbie .... :-( (*)

Monila (*) dla Karolka
Pietrucha przytulam i caly czas trzymam &&&&

my dzisiaj mamy wizyte i zaczyna sie ciezki tydzien, dzisiaj konczy sie 5 m-c...dobrze, ze jest ta wizyta, dopiero 20:40, ale jest, wiec czekam grzecznie
(*) syneczku
(*) Aniołki

reklama
Hej dawno mnie tu nie bylo. U nas wszystko ok, mlody kopie i najstarszy synek z czuloscia caluje brzuszek.

Wiola trzymam kciuki i oby do lipca!

Gratulacje wszystkim spelnionym mamusiom. Przesylam dobre fluidy dla staraczek. A wszystkim dwupakom zycze dotwania do 37 tygodnia i szczesliwego rozwiazania.

Pietrucha za ciebie szczegolnie trzymam kciuki!

Zapalam swieczki dla nowych aniolkow!

Do góry