reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Mika super!!! a siusiaczek pewnie bardzo wyraźny...to sie synuś postarał!!!

Mamo Natalki...niestety tak jest, ze jak sie bardzo chce, to nie wychodzi, u nas tez bylam pewna, a test negatywny...cierpliwosci!!! i ty zobaczysz wymarzone dwie kreseczki!! &&&
(*) Wojtusiu
(*) Aniolki
opiekujcie sie rodzicami, rodzenstwem, fasolkami, staraczkami nasze kochane Aniolki!!!

reklama
Mika super wiesci :-D bardzo sie ciesze :tak:

Mamo Natalki tak jak Wiola pisze czasami jelsi sie bardzo chce to nie wychodzi ... wiec moze troszke odpuscie i wyluzujcie ?? kochajcie sie bardziej dla przyjemnosci a zobaczysz ze szybko wyjdzie :-D i tego wam zycze :tak:

Miłego dnia dla kazdej z was kochane ;-)

Syneczku kochany(*)
Aniołeczki(*)

czekanie i niecierpliwość nie jest dobrym doradcą...Monila pamieta pewnie jak ja zareagowalam, gdy byl test negatywny...a taka bylam pewna...ale udalo się...tylko, że tak jak pisze Monila starałam sie nie myśleć i czerpać przyjemność :-)
Poza tym Twoj wydluzony cykl wiaze sie z innym terminem owulacji... meza siostra tez probuje 3 miesiac i nic...zlosci sie strasznie, ale nic nie wychodzi...ale wierzę, ze wszystkim się uda...&&&

Cisza tu taka nastała, szok! :szok:

Buziaki brzuchatki!

Kto dołącza do staraczek?:)

Aniołkowa Bando
[*]

Synuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Tak Bardzo tęsknię!
Jeszcze 8 dni i mamusia będzie znowu wysokooo na niebie, bliżej Ciebie
[*]
[*]
[*]

Pietrucha kochana dobrze zrozumiałam zaczynasz staranka ???:-) jesli tak to bardzo sie ciesze i mocno trzymam kciuki &&& a tak wogóle to co u Ciebie ??

ja jestem juz na ostatniej prostej ;-) ciesze sie z tego ale i tez mam strach przed porodem i przed tym aby było dobrze ... jakos cieżko mi uwierzyc ze to jzu na dniach ... ze zaniedługo bede trzymac małego w ramionach i patrzec na niego godzinami;-) ostatnio nic tylko bym jadła i odrazu do spania ide :-p potrafie przespac poł dnia i w nocy spac jak niemowle ;-) ojj zeby mały przejoł te spanie po mnie :tak:

staraczki trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
Fasolinki w brzuszkach :* siedzcie grzecznie :*

Syneczku kochany(*)
Aniołkowa Bando(*)

Monila - jak dobrze pójdzie, zaczynam starania w marcu ;) Więc nie mogę się doczekać!!!
Ale Ci dobrze, już końcówka! Karol czuwa nad Tobą, wiec wszystko jest dobrze. Innej opcji nie ma!
Imię już wybrane?
Buziakkiiiii w brzuszek :*
indeks`.jpg
Aniołkowa Bando
[*]
Dzieci moje najukochańsze
[*]
Stasiu, Aniołku Mój
[*]
[*]
[*]

Załączniki

• indeks`.jpg
    indeks`.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 180
kochana napewno pójdzie dobrze i zaczniecie staranka już w marcu i bedzie dobrze zobaczysz!!!! :tak:

no tak ja codzienie dziekuje Karolkowi za opieke nad nami bo wiem ze duzo w ty jego wkładu ze jest jak jest :tak: Imie wybierał męzus i bedzie Aleksander :-D

reklama
Pietrucha &&& wiesz, ze mocno kibicujemy i bedziemy zaciskac kciuki!!!

Nasza Aniolkowa Banda ma mnóstwo roboty...

ja tez codziennie proszę o opiekę, a strach zostaje i pewnie nogdy nie odejdzie...ale jak czytam wpisy dziewczyn, ktorym sie udalo waca ogromna nadzieja!!!

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Do góry