reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam was... ja zaniedługo do pracy...ehh a taka zmeczona jestem ze padam...ale do czwartku dam rade...

malinka kochana pracuje an produkcji...a dokłądniej na jej koncowce gdzie pakuje sie tacki z miesem do skrzynek i wysyła na magazyn wysyłkowy.. trzeba ze tak powiem wszystko szybko robic... czasami przepychac sie .. i w tym biegu nawet nie czujesz kiedy a obijasz nogi..praca troszke w biegu ale lubie ja..:-)

Agnieszka dasz rade , musisz dac rade dla Twojego aniołeczka...jestesmy z Toba...

Pojutrze, 21 grudnia drugie urodziny mojego Piotrusia w Niebie... Tak jak u Ciebie Agnieszko012389... Musimy być dzielne bo nasze Aniołki bardzo tego pragną.
Ja już od wczoraj nie myślę o niczym innym, już nie spałam w nocy. Obmyślam co będzie u Niego stało, co dostanie od nas, od innych, jak pięknie będzie miał. Ja pierwszą rocznicę mam już za sobą, ale nie czuję bym tą miałabym przejść "spokojniej". Tęsknię za Nim... Tak bardzo tęsknię...

gosiulek73 tak jezdzilam ... widzialam i nawet tulilam:) ale owniez widzialam jak cierpi:( gdyby nie nerki to dalej mial by operacje i moze by byl teraz z nami....
Monila postaram sie byc dzielna
nati87 damy razem rade bedziemy dzielne dla naszych aniolkow (*)

Zobacz załącznik 417878 dziewczynki, a to moja bombka, zrobiła ja moja siostra z chłopakami....
dla wszystkich aniołkóa (*)

Malinka, w Niebie nie ma strachu....ten chłopiec tam sie go nie bał.....a siostra przecież była tam szczęśliwa i czeka na rodziców aby nadali jej imię, kochana tam czas płynie inaczej.....

Ostatnia edycja:
nasza bąbka wygląda tak. Już wisi na choince. Ten pomysł z bąbką z imieniem był świetny.
Miałam dziś mało przyjemny sen. Znowu. Pomniczek Olguni był zniszczony, jedna jego częśc leżała na miejscu, w którym jest pochowany mały chłopiec ale w moim śnie tego grobka nie było. Został usunięty ale nie wiem dlaczego. Myślałam, że te sny już się skończyły ale widzę że nie. A one strasznie wykańczają mnie psychicznie.Zobacz załącznik 417958

Hejka.
Gosiulek, Agnieszka- u nas tez zawiodły nerki... Wszak była to pierwotna przyczyna wady letalnej Szymusia...
Bibiana-przecudnie chłopaki ozdobili bombeczkę. Dobrze, że pielęgnujecie pamięć o Filipku. Skrzydełka są gotowe, czy robione?
Dasia- bardzo ładna bombka,tez zastanawiałam się nad zakupem, ale w ostateczności zrobiłam sama. Cóż, nie jest aż tak ładna ale jest oki. Też już wisi na choince, obok smoczka..
Agnieszka, Nati- szczerze, to teraz w naszym domu atmosfera jaka była po śmierci Szymusia, zawitała ponownie. Nie wiem co to jest, czy podświadomość sie buntuje, ale stałam się nie do zniesienia choleryczką. Czego Wam nie życzę.
Pozdrawiam, a naszym wszystkim Maleństwom przysyłam buziaka (*)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam .... dziewczyny sliczne bombki....:-) nasze Aniołeczki pewnie sie cieszą w niebie...

co do złych snów mi dzis sie sniło ze ktos złamał krzyż u mojego KArolka...:-(

ehh chciałabym zeby swieta juz przeleciały...

dziewczyny podajcie jeszcze raz tytuł tej ksiazki...

[*]
[*] Dla Aniołeczkow

Do góry