reklama
Pietruch moj Karolek ma na grobku takiego duzego mersedesa ktorego dostał od naszego przyjaciela ( co roku dostaje innego ) i tez kiedys byłam na cmentarzu i była u swojego dziecka mama z synem w wieku mojego syneczka i on tak chodizł po grobkach i ogladał i jak podszedł do mni i widział autko to wołał ziii ziii i pokazywał ze chce ... a ja mu wtedy pokazałam autko by poogladał i powiedziałam ze to jest od aniołeczka i nie wolno mu tego zabierac ... od tego czasu jak go tam spotykam to zawsze przyjdzie i oglada samochodzik z daleka ....
ciezko tez było mi powiedizec temu maluszkowi ze nie wolno zabierac no ale to wkoncu autko mojego syneczka ..
eska fajnie ze choc troszke lepiej ;-)dalej zdrowka zycze :*
Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)
ciezko tez było mi powiedizec temu maluszkowi ze nie wolno zabierac no ale to wkoncu autko mojego syneczka ..
eska fajnie ze choc troszke lepiej ;-)dalej zdrowka zycze :*
Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)
pietrucha chyba zareagowalabym tak samo jak Ty takie rozdarcie jest straszne
wiola jak tam po wyrwainu 8ki?? dalas rade ja mam wizyte 23 i odrazu robie dwa zabki juz coraz blizej do mety
I oczywiscie dolaczam sie do zyczen STO LATEK I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
A u mnie dzisiaj samo slonko bylam u mjego szkraba ale dalej postawiona tylko plyta dolna nie ma jeszcze plyty z serduszkiem nie wiem czemu oni tego nie koncza czekaja az sie ziemia troche ulozy czy cos?? chcialabym juz zeby bylo skonczone zeby pstawic aniolka no i zeby ladnie bylo
wiola jak tam po wyrwainu 8ki?? dalas rade ja mam wizyte 23 i odrazu robie dwa zabki juz coraz blizej do mety
I oczywiscie dolaczam sie do zyczen STO LATEK I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
A u mnie dzisiaj samo slonko bylam u mjego szkraba ale dalej postawiona tylko plyta dolna nie ma jeszcze plyty z serduszkiem nie wiem czemu oni tego nie koncza czekaja az sie ziemia troche ulozy czy cos?? chcialabym juz zeby bylo skonczone zeby pstawic aniolka no i zeby ladnie bylo
Patrizia pewnie lada dzien bedzie juz cały pomniczek ;-)
ja tez nie moge sie doczekac az nasz pomniczek bedzie juz gotowy ... tyle jeszcze czekania .. gdzie tam połowa pazdziernika no ale coz zażyczyłam sobie rzezbe a to troszke potrwa ... ale wazne ze na 1 listopada bedzie stał ;-)
ja tez nie moge sie doczekac az nasz pomniczek bedzie juz gotowy ... tyle jeszcze czekania .. gdzie tam połowa pazdziernika no ale coz zażyczyłam sobie rzezbe a to troszke potrwa ... ale wazne ze na 1 listopada bedzie stał ;-)
wstawie wstawie nam za wszystko wyszlo 2tys ale nie mglam sobie pozwolic na zdobienie serduszk tak jak to bylo w planach poniewaz mamy dlugie nazwisko i nie ladnie by to wygladalo na taki malutkim nagrobku wiec jest taki jak to powiedziec no zwykly plyta glowna jest w ksztalcie serca i w dolnej plycie jest wyciecie na kwaituszka
nam wyszło troche wiecej bo 3200 zł ale to łacznie z puzlami do okoła i z połozeniem ich ;-) no i z rzezba ktora wiadomo podnosi zawsze cene ;-) my mamy akurat krotkie nazwisko wiec z tym problemu nie było ;-) tez jestem bardzo ciekawa jak im to wyjdzie ;-)
witajcie,
Ja najpóźniej za tydzień będę chciała dograć wszystko związane z pomniczkiem. Mieliśmy jechać z mężem jutro wybrać kamień itp, ale musi jechać pomóc jutro mojemu tacie przy odłowach i musimy to przełożyć
Dziewczyny a dajecie jakieś epitafium na nagrobku? Ja się cały czas zastanawiam co napisać... chciałabym coś wyjątkowego. Mam kilka "typów" ale nie wiem czy zdecyduję się na któryś z nich czy coś innego może wybiorę. Chciałabym coś wyjątkowego...
Ja najpóźniej za tydzień będę chciała dograć wszystko związane z pomniczkiem. Mieliśmy jechać z mężem jutro wybrać kamień itp, ale musi jechać pomóc jutro mojemu tacie przy odłowach i musimy to przełożyć
Dziewczyny a dajecie jakieś epitafium na nagrobku? Ja się cały czas zastanawiam co napisać... chciałabym coś wyjątkowego. Mam kilka "typów" ale nie wiem czy zdecyduję się na któryś z nich czy coś innego może wybiorę. Chciałabym coś wyjątkowego...
reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
tak, ja wybrałam, ale zdecydować się nie mogłam, tyle chciałabym napisać, a miejsca niewiele, poza tym im dłuzej czekałam tym ciezej było wybrać...stanęło na "zniknąłeś nam z oczu lecz z serca nigdy", chociaz podobało mi się wiele innych...dodatkowo mały napis po łacinie tłumacząc na zawsze w naszych sercach...
my w poniedziałek jedziemy oglądać rzeźbę
ósemka wyrwana, dyskomfort jest, ale nie było tragedii. Pani doktor znowu była zszokowana, bo przy tym zębie była jeszcze wieksza torbiel niż przy poprzedim :-( ale wszystko wycieła...teraz znowu muszę sciągac szwy za 8 dni, ale mam juz to z głowy
Patrizia- mam nadzieję, ze będziesz rwać dwa, ale z jednej strony?
my w poniedziałek jedziemy oglądać rzeźbę
ósemka wyrwana, dyskomfort jest, ale nie było tragedii. Pani doktor znowu była zszokowana, bo przy tym zębie była jeszcze wieksza torbiel niż przy poprzedim :-( ale wszystko wycieła...teraz znowu muszę sciągac szwy za 8 dni, ale mam juz to z głowy
Patrizia- mam nadzieję, ze będziesz rwać dwa, ale z jednej strony?
Podziel się: