reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Wszystkiego najlepszego solenizantkom
Wiolu trzymam kciuki
Pietrucha cięzka sprawa i człowiek sam nie wie jak zareagować, ale byłaś dzielna
Ja już cos lepiej z moją chorobą lae katar mnie dalej męczy echh

reklama
Pietruch moj Karolek ma na grobku takiego duzego mersedesa ktorego dostał od naszego przyjaciela ( co roku dostaje innego ) i tez kiedys byłam na cmentarzu i była u swojego dziecka mama z synem w wieku mojego syneczka i on tak chodizł po grobkach i ogladał i jak podszedł do mni i widział autko to wołał ziii ziii i pokazywał ze chce ... a ja mu wtedy pokazałam autko by poogladał i powiedziałam ze to jest od aniołeczka i nie wolno mu tego zabierac ... od tego czasu jak go tam spotykam to zawsze przyjdzie i oglada samochodzik z daleka ....
ciezko tez było mi powiedizec temu maluszkowi ze nie wolno zabierac no ale to wkoncu autko mojego syneczka ..

eska fajnie ze choc troszke lepiej ;-)dalej zdrowka zycze :*

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

pietrucha chyba zareagowalabym tak samo jak Ty takie rozdarcie jest straszne

wiola jak tam po wyrwainu 8ki?? dalas rade :) ja mam wizyte 23 i odrazu robie dwa zabki :) juz coraz blizej do mety

I oczywiscie dolaczam sie do zyczen :) STO LATEK I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

A u mnie dzisiaj samo slonko bylam u mjego szkraba ale dalej postawiona tylko plyta dolna nie ma jeszcze plyty z serduszkiem nie wiem czemu oni tego nie koncza czekaja az sie ziemia troche ulozy czy cos?? chcialabym juz zeby bylo skonczone zeby pstawic aniolka no i zeby ladnie bylo

Patrizia pewnie lada dzien bedzie juz cały pomniczek ;-)

ja tez nie moge sie doczekac az nasz pomniczek bedzie juz gotowy ... tyle jeszcze czekania .. gdzie tam połowa pazdziernika no ale coz zażyczyłam sobie rzezbe a to troszke potrwa ... ale wazne ze na 1 listopada bedzie stał ;-)

no jasne ze wstawie zdjecie jak nasz bedzie gotowy ;-)i licze na to ze ty tez nam pokazesz ;-) nic sie nie martw na pewno wyjdzie im super ;-) a powiedz mi ile płacicie ?

wstawie wstawie nam za wszystko wyszlo 2tys ale nie mglam sobie pozwolic na zdobienie serduszk tak jak to bylo w planach poniewaz mamy dlugie nazwisko i nie ladnie by to wygladalo na taki malutkim nagrobku wiec jest taki jak to powiedziec no zwykly plyta glowna jest w ksztalcie serca i w dolnej plycie jest wyciecie na kwaituszka

nam wyszło troche wiecej bo 3200 zł ale to łacznie z puzlami do okoła i z połozeniem ich ;-) no i z rzezba ktora wiadomo podnosi zawsze cene ;-) my mamy akurat krotkie nazwisko wiec z tym problemu nie było ;-) tez jestem bardzo ciekawa jak im to wyjdzie ;-)

witajcie,

Ja najpóźniej za tydzień będę chciała dograć wszystko związane z pomniczkiem. Mieliśmy jechać z mężem jutro wybrać kamień itp, ale musi jechać pomóc jutro mojemu tacie przy odłowach i musimy to przełożyć :(
Dziewczyny a dajecie jakieś epitafium na nagrobku? Ja się cały czas zastanawiam co napisać... chciałabym coś wyjątkowego. Mam kilka "typów" ale nie wiem czy zdecyduję się na któryś z nich czy coś innego może wybiorę. Chciałabym coś wyjątkowego...

reklama
tak, ja wybrałam, ale zdecydować się nie mogłam, tyle chciałabym napisać, a miejsca niewiele, poza tym im dłuzej czekałam tym ciezej było wybrać...stanęło na "zniknąłeś nam z oczu lecz z serca nigdy", chociaz podobało mi się wiele innych...dodatkowo mały napis po łacinie tłumacząc na zawsze w naszych sercach...

my w poniedziałek jedziemy oglądać rzeźbę

ósemka wyrwana, dyskomfort jest, ale nie było tragedii. Pani doktor znowu była zszokowana, bo przy tym zębie była jeszcze wieksza torbiel niż przy poprzedim :-( ale wszystko wycieła...teraz znowu muszę sciągac szwy za 8 dni, ale mam juz to z głowy

Patrizia- mam nadzieję, ze będziesz rwać dwa, ale z jednej strony?

Do góry