reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

eska sliczne malenstwo :)

Pietrucha udalo mi sie nad ranem przespac ze dwie godziny,teraz czekamy na zabieg,martwie sie tylko narkoza boje sie ze moze wplynac na fasolke a najwazniejsze zeby malenstwo byl zdrowe...jeszcze kilka godzin nerwowego czekania
Tekla ja rowniez nadal trzymam &&&

Monila wspaniale uczucie kiedy maluszek daje o sobie znac,nie moge sie doczekac kiedy moje bedzie dokuczac :-)

reklama
Hejka dziewczynki
Pietrucha dobrze to napisałaś naprawdę, ale jesteśmy silne i damy radę, ja codziennie rano mam jakieś schizy tym bardziej, że coś podplamiam ale to może po badaniu bo wszystko ponoć ok...
Kojotek dużo dużo zdrowia i trzymam kciuki, żeby dziś wszystko się dobrze potoczyło
Monila a jaką lubi najbardziej????? moja mała lubiła Mozarta:)
Tekla co tam???

Dziękuję Monila! Jesteś kochana, ja już straciłam nadzieję, test rano negatywny. Na 100% to opóźnienie... myślę, że przez nerwy. Sporo ich miałam w sierpniu. A jaką muzykę lubi Twój maluszek, że tak urzęduje jak jej słuchasz? :-)

Kojotek
, dziękuję, ja jeszcze mocniej zaciskam kciuki za Ciebie &&&&& Daj koniecznie znać jaka decyzja lekarzy czy laparo, czy tradycyjny zabieg.

Eska, śliczna Ta Twoja kruszynka!!!!!!!!!! Niech rośnie zdrowo!

Witam się przed południem, Eska śliczny maluszek - gratuluję raz jeszcze, Kojotek trzymam kciuki. Ja miałam usuwany wyrostek jak byłam małym dzieckiem i wszystko jest ok. Dobrze że szybko poszłaś do szpitala i lekarze mogą szybko reagować. U mnie trochę czasu minęło zanim trafiłam do lekarza i rozwinęły się komplikacje, wyrostek się rozlał, miałam zapalenie otrzewnej i 2 tyg leżałam pod kroplówką. Daj znać jak już będzie po wszystkim... Mamo Natalki mam nadzieję, że pokażesz nam zdjęcie jak już zasadzisz kwiatki na nowym skalniaku. Ja po przeprowadzce z bloku do domu z ogrodem na razie obserwuję i planuję co gdzie posadzić w przyszłym roku... A dzisiaj jadę wybrać i zamówić pomnik dla mojej malutkiej. Za miesiąc powinien już być na cmentarzu. Ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tutejszych zwyczajów. Tutaj nie ma typowego pomnika jak w Polsce a tylko stojąca bądź leżąca tablica kamienna a w miejscu gdzie pochowane jest ciało po prostu rośnie trawa i każdy może po niej spacerować... No ale decydując się na pochówek tutaj wiedziałam o tym wszystkim więc nie powinnam narzekać... Miłego dnia dla wszystkich!

Eska widok fasolinki jest taki piekny niech sobie rosnie duza drowa okraglutka ;)

Kojotek silna baka jestes dasz rade trzymam mocno za Was kciuki zeby wybrali mwtode najmniej obciazajaca dla Ciebie

tekla moze faktycznie przez stres Ci sie przesunol mi spozniala sie 3 tyg i dzisiaj przylazla @

A ja po wczorajszej wizycie u dentysty jestem zadowolona zrobilam siodemke i umowilam sie z nim tak ze na wizytach bede po 2 zabki robic a co najciekawsze to wszedzie bede miala biale plomby nawet z tylu i to na kase chorych a jednak sie da bo moja wczesniejsza powiedziala mi ze na tyl kasa chorych tylko srebrne daje

Margomari ale Ci zazdroszcze domek z ogrodem no marzenie poprostu :)

Ostatnia edycja:
Napewno dam znac a jak nie ja to maz na grupie fb...my dzis tak siedzac rozmawiajac z mezem po zabiegu bedziemy sie szykowac do przeprowadzki na narazie do Pruszkowa potem myslimy o Irlandi albo Norwegi zobaczymy z czasem...

Kojotku bede czekac na wiesci od Was i trzymam mocno kciuki :)

A my powinnismy juz zaniedlugo miec pomniczek gotowy ale jestem ciekawa jak bedzie wygladal bo na kartce to wiadomo ze to nie to samo

Mamo Natalki piekny skalniak będzie!!! Proszę o zdjecie jak już dołożysz kwiatuszki!!! Co do tel., bo wczoraj zapomniałam dopisać ja stawiam na samsunga. Sony z tego co słyszałam ma słabą baterię, która wytrzymuje góra dwa dni. Z nokii jedni sa zadowoleni, jedni nie, a samsunga mam starszy model i jestem zadowolona, a Ci co mają ten bardzo go sobie chwalą.

KOjotku
- trzymam kciuki, postaraj sie odpoczywaj i w miare możliwości najmniej denerwować!!!

Eska- fasolinka- mały cud!!! niech rośnie zdrowo!!!

Mika- koleżanka ma po trochu rację, chociaż nie dokońca sie zgadzam. Jedno jest pewne, jak mamy niezałatwione sprawy, to stres jest, czasem rozmyslamy, czasem go głeboko chowamy,a le zostaje. A stres wpływa na nasze samopoczucie. Ale nie posunełabym sie do tak dalekich wniosków. Z nami jest problem, bo szukamy przyczyny i odpowiedzi dlaczego, dlatego takie rozmowy nas poruszaja do głębi, jednak nie możemy tak mysleć!!!

Monila=
maluszek muzykalny rośnie :-)

Patrizia- jak Twoja dentystka to zrobiła? u nas własnie na kasę tylko srebrne na tył dają.

Margo- co kraj to obyczaj, ale na pewno pięknie urzadzisz wsyztsko. Nie można przed ta tablicą jakis kwiatków posadzic, albo jednego kwitnacego?

reklama
wiola ​no trafilam na niego przez kolezanke bo gadalam z nia ze juz kasy mi brakuje na te moje zeby a niezabardzo chce srebre plomby i ona mi polecila dentyste w przychodni wiec poszlam i mowie ze chcialabym na kase chorych plomby ale nie te srebrne a on ze nfz niby nie refunduje bialych ale on nie daje srebrnych tylko te jasne :) moze sprobuj u innych stomatologow w przychodniach moze znajdzie sie jakis taki jak ja znalazlam :)

Do góry