reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ja juz po wizycie...po ktorej niestety zostalam w szpitalu ze wzgledu na zapalenie wyrostka robaczkowego,czekam do jutra na decyzje czy beda wykonywac appendektomie...

Kojotku trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki :* nic sie nie przejmuj bo tobie nie wolno dawaj znaka jak tylko bedziesz wiedziec jaka decyzje lekarz podjol Trzymaj sie :)

Ja juz jestem. Wlasnie zaczyna sie 6 godzina w pociagu i zaczyna dopadac mnie zmeczenie. Ale chociaz doczytalam co napisalyscie.
Eska czekam na fotke !!!
Kojotku odpoczywaj, mam nadzieje, ze jutro rozwiaza problem. Obys juz nie musiala sie denerwowac.
Tekla dziwnie to wyglada. To juz ponad tydzien po terminie prawda? Idz moze do gina, niech sprawdzi.
Mamo Natalki jak czujesz sie na silach to pewnie, ze lepiej przesunac wizyte na wczesniejsza. Szybciej bedziesz miala to z glowy.

A mnie denerwuja szwy, troszke za dlugie sa chyba. Poza tym miejsce po osemce pobolewa wieczorem Nie wiem czy tak powinno byc?

ok ciotki o to moje szczęście:) po lewej:) CAM00170.jpg

Wiolu to tak boli niestety:(
Kojotek no kurcze współczuję
Pati, Tekla, Mika, Sylwetka. Mamo aniołka Natalki i reszta pozdrawiam
a jeszcze Pietrucha jak mogłam buziaki przepraszam :)

Załączniki

• CAM00170.jpg
    CAM00170.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
mika jak to mówią w każdej bajce jest ziarnko prawdy :) prawda jest taka, że każdy Ci powie, że niestety wszystko się odbija w naszym życiu co złe na naszym zdrowiu........ale znowu nie do przesady z tym wszystkim nie przybieraj,że twoje dzieciątko ma coś z tym wspólnego, bo ja w takim razie nie rozumiem co z moją 2 biorąc taki tok myślenia pod uwagę, także no stress i zachodzisz kochana w kolejną ciążę :)****

Wiem wiem wiesz ile ja rozmyślałam i dalej rozmyślam bo Oliwka była do uratowania gdyby nie rutyna lekarza, ale stało się i widocznie to mi było pisane już tak to tłumaczę no bo jak..

Hej!

eska - piękna fasolkkaa:) Niech zdrowo rośnie :*
Mamo Aniołeczka Natalki - u mnie wczoraj również wiało, byłam u Synka,ale nic się nie poprzewracało, ciekawe co zastanę dzisiaj,niebawem pójdę.. Wiem, że mam się nie zamartwiać, ale czasami człowiek jest już tak bezsilny, że... No ale cóż, próbujemy dalej. Start za dwa tygodnie;) A Ty kiedy zaczniesz staranka?
mika - wiem jedno, nie jesteśmy winne,że nasze dzieci są Aniołkami.. nie ma żadnej naszej winy. W każdym człowieku jest stres, mniejszy/większy. Teraz jak zajdziemy w kolejną ciążę wcale nie będzie ona spokojna i usłana różami... tylko bardzo niespokojna wręcz nerwowa i my musimy znaleźć siły na to - żeby stawić czoła przeciwnością losu i urodzić zdrowe donoszone dziecko!!! Ile od nas zależy? Nie wiem i nie odpowiem na to pytanie. Ale na pewno każda z nas zrobi wszystko dla bycia mamą...
kojotek - trzymaj się kochana w tym szpitalu, mam nadzieję, że spałaś coś w nocy. Zrobią zabieg i będziesz miała z głowy, nie będzie Cię tak bolało :*

U mnie nic się nie dzieje, brzuch boli,@ się rozkręciła. Owu miałam 18/19 dzień, a cykl mój trwał 29 dni. Ciekawe kiedy będzie następna owu...
buziaki dla Was i miłego dnia:*
mar_dam.gif

Światełka Dla Was Aniołki
[*]
[*]
[*]
Światełko dla Ciebie Weroniko
[*]
Światełko dla Ciebie Stasiu
[*]
Daj mi sił Syneczku.. Tak strasznie Tęsknię

Załączniki

• mar_dam.gif
    mar_dam.gif
    45,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Kojotku kochana trzymma kciuki za was &&& bedzie dobrze zobaczysz !!!

Eska ale sliczne malenstwo :-) super , bardzo sie ciesze :tak:

Tekla ja nadal trzymam kciuki i wierze ze ta druga kreska sie niedługo pojawi ... no moze akurat w twoje urodziny :-)

u mnie jak na razie ok :-) maluszek daje o sobie znac codziennie ... ale najbardziej urzeduje gdy słucham muzyki chyba ja lubi :-p

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Do góry