reklama
P
_pietrucha_
Gość
i dostałam @ ... eh...
Heloo
Pietrucha ciesze sie ze dostalas L4 a jesli moge spytac to jak wizyta bylo ci chociaz troche lzej p rozmowie? bo ja sie ciagle zastanawiam czy po L4 od gina isc do psychiatry
Eska no fasolinka rosnie zdrowa duza i silna a zdjecie jakies dostalas???
Mamo Natalki moj maz ma s4 i jest bardzo z tego telefonu zadowolony jak dla mnie robi przepiekne zdjecia
Mika.k ale pozniej jak juz wszystko skonczycie i bedziecie miec pieknie to klotnie mina ja juz przerabialam remonty i wiem ze to zawsze stresujace i niepotrzebne klotnie ale dacie rade
No a ja mykam z tata do centrum a pozniej na 14 dentysta
Pietrucha ciesze sie ze dostalas L4 a jesli moge spytac to jak wizyta bylo ci chociaz troche lzej p rozmowie? bo ja sie ciagle zastanawiam czy po L4 od gina isc do psychiatry
Eska no fasolinka rosnie zdrowa duza i silna a zdjecie jakies dostalas???
Mamo Natalki moj maz ma s4 i jest bardzo z tego telefonu zadowolony jak dla mnie robi przepiekne zdjecia
Mika.k ale pozniej jak juz wszystko skonczycie i bedziecie miec pieknie to klotnie mina ja juz przerabialam remonty i wiem ze to zawsze stresujace i niepotrzebne klotnie ale dacie rade
No a ja mykam z tata do centrum a pozniej na 14 dentysta
kojotek911
Zaangażowana w BB
Witam ja tak na szybko zajrzalam w miedzy czasie szykujac sie do lekarza
Dzis zaczelo mnie kluc w gornej czesci brzucha teraz przeszlo na prawa strone do tego goraczka doszla a pomaga jedynie lezenie bez ruchu...mam nadzieje ze to nic zlego ale wole sprawdzic i byc spokojna niz pozniej pluc sobie w brode ze to zbagatelizowalam.
Kacperku nasza kruszynko tesknimy (*)
Aniolki (*)
Dzis zaczelo mnie kluc w gornej czesci brzucha teraz przeszlo na prawa strone do tego goraczka doszla a pomaga jedynie lezenie bez ruchu...mam nadzieje ze to nic zlego ale wole sprawdzic i byc spokojna niz pozniej pluc sobie w brode ze to zbagatelizowalam.
Kacperku nasza kruszynko tesknimy (*)
Aniolki (*)
M
Margomari
Gość
Cześć dziewczyny, Weroniko mam nadzieję że to nic groźnego. Trzymam mocno kciuki. Daj znać czy wszystko w porządku. Tekla a może jednak będziesz miała tą niespodziankę i @ się nie pojawi? A ja mam już dosyć walczenia ze wszystkimi i tłumaczenia, że moja córka mimo że nie żyje, jest dla mnie bardzo ważna i zawsze będzie... Jak ktoś mnie pyta czy mam dzieci mówię że tak, że mam córeczkę a jak pada pytanie ile ma lat mówię że gdyby żyła miałaby 8 miesięcy... I wtedy zapada konsternacja i wszyscy wycofują się z tematu... Wczoraj w szkole mieliśmy coś o sobie napisać, o przeszłości, teraźniejszości i przyszłości, o sobie, o rodzinie, pracy i zainteresowaniach... więc napisałam... napisałam też, że "mam córkę" i że ona "nazywa się Alicja". Napisałam, ze zmarła 7 miesięcy temu.. Dziś dostaliśmy sprawdzone prace. Nauczyciel wyjaśnił mi, że nie mam problemów ze słownictwem i ogólnie z gramatyką ale powinnam uważać jakich czasów używam w wypowiedzi. W mojej pracy poprawił kilka wyrażeń między innymi na "miałam córkę", i że "nazywała się Alicja"... Nie chciało mi się już tłumaczyć że dla mnie ona cały czas JEST i dlatego mówię o niej w czasie teraźniejszym.... Przecież to, że moje dziecko nie żyje nie oznacza, że nie jest moją córką...? bo ona jest i zawsze będzie... ech...
sylwetka74
Fanka BB :)
Margo kochana przytulam :** Niestety tak jest, że Nieaniołkowi nigdy nie zrozumieja, że dla nas Nasze dzieci są a nie były
reklama
Podziel się: