reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

jestem jestem dopiero teraz wróciłam z Krakowa:)

Widziałam moją fasolinkę, serce bije jak dzwon, dzięki dziewczyny za kciuki

Jesteście KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Heloo :)

Pietrucha
ciesze sie ze dostalas L4 a jesli moge spytac to jak wizyta bylo ci chociaz troche lzej p rozmowie? bo ja sie ciagle zastanawiam czy po L4 od gina isc do psychiatry

Eska no fasolinka rosnie zdrowa duza i silna a zdjecie jakies dostalas???

Mamo Natalki
moj maz ma s4 i jest bardzo z tego telefonu zadowolony jak dla mnie robi przepiekne zdjecia :)

Mika.k ale pozniej jak juz wszystko skonczycie i bedziecie miec pieknie to klotnie mina ja juz przerabialam remonty i wiem ze to zawsze stresujace i niepotrzebne klotnie ale dacie rade :)

No a ja mykam z tata do centrum a pozniej na 14 dentysta :)

pietrucha :*

tekla
u Ciebie brak i u mnie brak tyle ze u mnie juz 3 tyg sie spoznia :/ nie lubie takiego czekania trzeba gdzies wyjsc i zawsze ten stres czy sie nie dostalo @ ehhh a robilas tesciora??

Patrizia, robiłam wczoraj i negatywny. Dziś się wstrzymałam, choć mnie korciło. Jak @ się nie pojawi powtórzę jutro... może w urodziny będę miała prezent i ujrzę ta drugą kreseczkę...

Witam ja tak na szybko zajrzalam w miedzy czasie szykujac sie do lekarza

Dzis zaczelo mnie kluc w gornej czesci brzucha teraz przeszlo na prawa strone do tego goraczka doszla a pomaga jedynie lezenie bez ruchu...mam nadzieje ze to nic zlego ale wole sprawdzic i byc spokojna niz pozniej pluc sobie w brode ze to zbagatelizowalam.

Kacperku nasza kruszynko tesknimy (*)
Aniolki (*)

Cześć dziewczyny, Weroniko mam nadzieję że to nic groźnego. Trzymam mocno kciuki. Daj znać czy wszystko w porządku. Tekla a może jednak będziesz miała tą niespodziankę i @ się nie pojawi? A ja mam już dosyć walczenia ze wszystkimi i tłumaczenia, że moja córka mimo że nie żyje, jest dla mnie bardzo ważna i zawsze będzie... Jak ktoś mnie pyta czy mam dzieci mówię że tak, że mam córeczkę a jak pada pytanie ile ma lat mówię że gdyby żyła miałaby 8 miesięcy... I wtedy zapada konsternacja i wszyscy wycofują się z tematu... Wczoraj w szkole mieliśmy coś o sobie napisać, o przeszłości, teraźniejszości i przyszłości, o sobie, o rodzinie, pracy i zainteresowaniach... więc napisałam... napisałam też, że "mam córkę" i że ona "nazywa się Alicja". Napisałam, ze zmarła 7 miesięcy temu.. Dziś dostaliśmy sprawdzone prace. Nauczyciel wyjaśnił mi, że nie mam problemów ze słownictwem i ogólnie z gramatyką ale powinnam uważać jakich czasów używam w wypowiedzi. W mojej pracy poprawił kilka wyrażeń między innymi na "miałam córkę", i że "nazywała się Alicja"... Nie chciało mi się już tłumaczyć że dla mnie ona cały czas JEST i dlatego mówię o niej w czasie teraźniejszym.... Przecież to, że moje dziecko nie żyje nie oznacza, że nie jest moją córką...? bo ona jest i zawsze będzie... ech...

reklama
Margomari masz rację nie przejmuj się jakaś niewyrozumiałą pipą:)*
Pietrucha echhhh
Tekla ciekawe co to będzie
Patriziza mam jedną fotkę ale bardzo niewyraźną:)

Do góry