reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla kochana w nastepnym cyklu uda sie zobaczysz &&&& a teraz nie ta wredna @ juz przychodzi zebys jak najszybciej mogła zaczac staranka :-)

Dominiczku i Kaspianku opiekujcie sie swoimi rodzicami i dajcie im duzo siły ...(*)(*)

reklama
Wiecie co?

Ja w zeszłym tygoniu byłam na spływie kajakowym firmowym i prawie cały czas kolo naszego kajaka fruwały dwie ważki, oczywiście zdaję sobie sprawę, że to rzeka, naturalne środowisko ważek i jest ich tam pełno, latało ich tam dużo pojedyńczych, ale akurat koło mojego kajaku te dwie co chwila przelatywały... i wyobraźnia ruszyła.

@ brak... już by mogła przyleźć. Najgorsze jest to czekanie. Myślę, że się spóźnia, bo ostatnio miałam bardzo dużo stresów... no i ten spływ, niby wszystko ładnie pięknie, ale jednak jest to wysiłek dla organizmu.

Tekla ciekawe :) nasza wyobraźnia teraz jest bardzo wybujała to fakt ale może dzięki temu umiemy dostrzegać rzeczy, których nigdy byśmy nie dostrzegły...póki @ brak trzymam &&&&&
Mika ogarniesz powoli zobaczysz:)
Mamo aniołeczka Natalki dzielna jesteś :)
Kindzi zdrowie

a mój młody mąż ma dziś urodziny także mamy dziś gości i chociaż przez tydzień będzie tylko 2 lata młodszy :p
także spadam czynić obowiązki kuchty i szykuje mu małą niespodziankę i torcik malinowo-czekoladowy;)
pozdrowionka dla Was

Hej!

Tekla - doskonale rozumiem, czekanie na @ jest okropne.. Oby się pojawiła, skoro ma się pojawić. i niech to będzie jej ostatni raz na najbliższy rok przynajmniej;)
eska - udanej imprezki ;) Wszystkiego dobrego dla twojego ukochanego:* Stooo lat!

A ja dziś zwijam się, bo tak mnie strasznie boli brzuch.. nie wiem od czego, wczoraj nie zjadłąm nic dziwnego, a całą noc mnie bolał, rano jeszcze biegunka..wzięłam nospę ale nadal boli:(( a niech to:(

Eska Najlepszego dla Meza !!!!
niech ci sie uda ta niespodzianka :-)

Tekla oj tak w takich sytuacjach wyobraznia nasza działa i to bardzo ...;-)

po weekendzie mam dostac na maila wyceny grobka z roznych kamieni ... jejciu ja myslałąm ze przyjde i powiem ze chce taki grobek i juz a toi nie takie proste jak sie okazuje ...

Syneczku(*)(*)
Aniołeczki(*)

Oj ale naskrobalyscie nadrobie Was napewno dopiero teraz po tym stresujacym tygodniu sbie siadlam tez wlasnie wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy na FB :) dzisiaj 3 miesiac jest jak mojego synka nie ma ze mna kupilam mu piekne kwiatuszki i nowe znicze zeby mial pieknie tak bardzo za nim tesknie :( moja siostra kupila mu aniloka wiec jak nagrobek bedzie gotowy to go tam poloze a wyglada tak

Uploaded with ImageShack.us

przepraszam ze sie do zadnej z Was nie odniose ale musze na spokojnie przeleciec te pare stron i poczytac co tam pisalyscie :)

Hej dziewczynki!!

Patriza - piekny aniołek! Na pewno Twój syneczek jest szczęśliwy, że mamusia tak dba o wszystko i macha z góry do Ciebie:*

Wczoraj moja suka miała operacje...
Coś dziwna była ostatnio i pojechałam z nią do weta, zrobili jej usg i okazało się, że ma ropomacicze:( Bidulka, wycięli jej wszystko..mmacice jajniki itd.. jak leżała pod kroplówką, to zaczęłam płakać myśląc o moim syneczku, że on leżał podłączony do całej aparatury, miało być dobrze, a jednak odszedł do Aniołków.. i nie mogłam powstrzymać łez, bo traktuję Trejsi, naszą sukę jak członka rodziny ... ale jest już po, czuje się całkiem nieźle, dziisiaj znowu byłam z nią u weta na nowej kroplówce... Jeszcze jutro i później już antybiotyki ...

W takim razie życzę wszystkkim spokojnej niedzieli i uciekam opiekować się suką,bo jest ledwo żywa i muszę pilnować, żeby nie wylizywała rany...

buziaki:*

ale naskrobałyście :-)

Tekla- wazki to na pewno znak od chłopców :-) ja wierze, ze te wszystkie znaki dają nam nasze maluchy!!! A Twój cykl rzeczywiście dziwny jest...

Mamo Natalki u góry mam już wyrwaną, nie było źle, teraz rwałam z prawej strony ósemkę, dała troszke popalić, zwłaszcza jak znieczulenie puściło, ale przetrwałam i teraz już jest z górki.. Troszke gorzej się je i łyka, do tego nitki z dziasła wystają, ale idzie wytrzymać. Mój maż tylko twierdzi, ze chyba na nasteną by nie poszedł, a mam umówioną wizytę na 12/09 na rwanie ostatniej. Ale ja poprosiłam WOjtusia, aby pomógl i proszę...dzielny synek :-)

Patrizia
piękny aniołek, na kiedy pomiczek ma byc gotowy? Wojtusia ponoć we wrześniu.

Pietrucha
- niech sunia szybko zdrowieje, taki czworonożny przyjaciel to członek rodziny...wcale sie nie dziwie, ze tak przeżywasz, mam tak samo z moim wielkoludem, który teraz co chwile kuleje, bo zachciało sie jej kotka gonic :-(

Monila
- na pewno coś wybierzesz...pamietasz jak było u mnie, też kombinowałam, a w ostatniej chwili zamówiłam coś innego...Wojtuś pokazal co chce :-)

Ja dzisiaj i wczoraj miałam jakis zjazd w dól. Nie pojechalam do rodzinki, bo był kuzun z żoną w ciaży, ma termin na wrzesień. Niby ostatnio było ok, ale dzisiaj nie czułam sie na siłach, w ogóle nie chciałam dzisiaj do ludzi, spokój, dom, tego było mi trzeba. A teraz szykuje wszystko chlopcom do szkoly...

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

reklama
wiola pomniczek maja nam zrobic we wrzesniu tzn juz sie robi ale wszystko ma byc gotowe kolo 20stego wrzesnia a aniloka przywiozla moja siostra ona miala byc chrzesna Ksawusia

pietrucha sunia pewnie szybko wroci do normy nie martw sie wazne ze zareagowalas i nic sie grszeg nie stalo teraz tylko kuracja i wszystko bedzie jak wczesniej :)

Do góry