reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczyny!

W nocy wróciłam z urlopu, pojechaliśmy z mężem odpocząć.
Bardzo się cieszę,że byliśmy poza domem, mogłam spokojnie odpocząć, pośmiać się i popłakać. tego mi było trzeba..... Czytam co naskrobałyście... Się działo - jak zawsze:)

Eska - superrrr super super;))) Ależ się cieszę, że zafasolkowałaś:*:*

Dziewczynki - teraz nasza kolej :) mika,fionka!:))

Idę się kąpać i lecę do syneczka,bo tydzień nie byliśmy z mężem u naszego Stasieńka, tylko dziadki do niego zaglądali.. ależ tęsknię!

Miłego dnia kochane:*

reklama
Mamo Natalki wybralismy nagrobek z granitu venga ale jeszcze nie ruszylismy bo caly czas trwa "burza mysli" z kamieniarzem chcemy zeby to wszystko ladnie wygladalo

pietrucha jak dobrze sie tak odciac od wszystkiego super ze wypoczelas i akumulatorki naladowane z tego co piszesz wiec nic tylko brac sie do roboty :-)

Maamo aniołeczka Natalki tak z tą lampą:)
Byłąm wczoraj u ginki na szczęście przyjęła mnie jako ostatnią bo ona ledwo po urlopie betka wczoraj 7771 i fasolinka ma dopiero 4tc i 6 dni także ledwo co widać, tylko pęcherzyk 7mm także czekam;)
Patrizia, Wiola, Tekla, Pietrucha, Fionka, Sylwetka,Mika i Wszystkie Pozdrawiam was wszystkie i do dzieła!!!
Nasze aniołki pilnują Nas
aniolek_k_r.jpg

Załączniki

• aniolek_k_r.jpg
    aniolek_k_r.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 31
Witam sie i ja :) troche Was podczytywalam,ale nie mialam weny jakos nic napisac,poza tym meczylam sie z wyleczeniem zeba,ale na szczescie kryzys zazegnany i mam nadzieje,ze tak juz bedzie do konca :)
Eska gratulacje!!! Niech fasolka zdrowo rosnie :*

hej, dziewczyny przepraszam ze nic sie nie odzywam , ale ogarnia mnie okropny strach ... boje sie wszystkiego mam momenty ze jest lepiej i mysle pozytywnie ale wiekszosc to nadsluchania i obawy wiem ze to nie dobrze ale nie mozna nad tym zapanowac , za niedlugo dojde do tygodnia w ktorym urodzil sie Michas i poprostu kazdy dzien to walka z myslami ... chcialabym zeby byl juz grudzien a przynajmniej polowa listopada... chyba wam nie mowilam , ale kruszynka w brzuszku to dziewczynka imie juz wybralismy i bedzie Zuzia.
Eska , Kajotku- gratulacje:)
za wszystkie starajace , trzymam mocne kciuki&&&
Anioleczki, iskiereczki (*)(*)(*)
Michalku(*)(*)(*)

Marka- ja tam w końcu do Ciebie dojadę!!! Będzie wszystko dobrze, Michałek pilnuje siostrzyczki, a pomaga mu cała Aniołkowa Banda!!!

Mika-trzymam kciuki!!! Cieszę sie, ze w pracy ok, bo u mnie początki były cieżkie.

Fionka
- z perspektywy rodzica wygląda to zupełnie inaczej, prawda? Będzie dobrze!!!

Eska- rośnie fasolka, zaraz sie nie obejrzysz i będzie już wszystko widać!!!

marka gbybym miala coreczke wlansie tak dalabym jej na Imie bardzo mi sie podoba :)

Wiola Ty chyba ostatnio pisalas o motylku ja mialam dzisiaj podobnie jak odchodzilam od syneczka podlecial kolo mnie motylek latal kolo moich nog zatrzymalam sie zeby na niego popatrzec i on tez sie zatrzymal wyladowal sobie zaraz obok mnie i tak stalismy sobie ja sie ruszylam i on tez zaczol latac obkrazyl mnie moze 2 razy i polecial sobie, odrazu pomyslalam o naszych aniolkach tak cieplo mi sie na sercu zrobilo :)

Pietrucha jeszcze ja się zgłaszam do kolejki za eską ;)
Boję się strasznie, ale muszę spróbować... Niestety ten cykl spisuję na straty... jakiś dziwny jest. Zanim się przełamałam, żeby spróbować to było co miesiąc wszystko pięknie jak w zegarku, zaobserwowana owu (skoki tempki, śluz itp.) a teraz 23 dc... tempka niska 36,28st. cykle z reguły 28/29 dni. Więc chyba trafił mi się cykl bezowulacyjny jak się zdecydowaliśmy spróbować.. a może za mocno się nakręciłam? Nie wiem... Dołka miałam z rana z tego wszystkiego, ale podczytuje staraczki 2013 i mnie rozbawiły dzisiejsze posty dziewczyn i trochę lepiej jest z humorkiem teraz.

Dziewczyny u was motylki, u mnie jaszczurki... nasze maluchy dają nam znac na każdym kroku.

Chłopcy (*)(*)
Januszku (*)
Aniołki (*)

reklama
Tekla już jesteś zapisana do Naszej Staraczkowej Listy ;) Kiedy dziewczyny dokładnie zaczynacie? Ja teraz mam pierwszą @. Po kolejnej bierzemy się do roboty? Macie jakieś wspomagacze (lutkę itp.). Ja w ostatniej ciąży brałam luteinę w drugiej fazie cyklu. Jak byłam u mojego gina to się pytałam, czy mam brać, ale powiedział, że mam poczekać 2-3 cykle i zobaczyć czy wróciły objawy sprzed drugiej ciąży. Wtedy będziemy o tym myśleć. Trochę mnie kusi, żeby po drugiej @ brać, a nóż się uda... Do tego oczywiście już mam zakupiony suplement diety wspomagający płodność, dla mnie i dla męża. Chyba za bardzo świruje hahahaha Ale dziś dzwoniła pani z wynikami wymazu (bakterie) i wszystko ok, Czekam na drugie wyniki i mają być pod koniec sierpnia. Jeśli wszystko będzie ok, od września walczymy z białą armią hahahahahhaa

Marka wiem, że na pewno ci jest ciężko, ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej. Nie da się odciąć od naszych wcześniejszych doświadczeń, ale wierzę, że są po to by nas wzmocnić i byśmy bardziej cieszyły się z tego co jest nam dane.

Patryzia u mnie pełno motylków, a ja wciąż wpatruje się w nie i wiem, że to znaki od Mojego Synka.

Kojotku będzie dobrze, teraz już wszystko musi być ok.

Eska a który to dzień cyklu? Ostatnio o tobie myślałam i zastanawiałam się, który to może być tydzień - 6 czy 7 a tu niespodzianka. Może miałaś spóźnioną owulację. Ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Synek rozmiarowo był tydzień do tyłu niż to by wynikało z OM. Ale na monitoringu (przed ciążą) wyszło, że mam późno owulkę.

Wiola to straszne, ale pewnie ja będę to bardziej przeżywać niż on. To jeszcze taki mały brzdąc.

Ostatnia edycja:
Do góry