reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hehe no niby dobrze, że mamy klimę, ale musiała się zepsuć akurat w największy upał :/ no ale z drugiej strony klima to też nic zdrowego :)
w ogóle to nie wiem, który to mądry minister, cep jakiś ostatni, wydał rozporządzenie a propos temperatur w pracy, przy pracy biurowej np. nie można pracować jeśli w pomieszczeniu jest mniej niż 18 st. debil! nam przy 19.st. zamarzały dłonie, bo trzeba było napieprzać w klawiaturkę! a górnej granicy nie ma, jest tylko zapis, że jak jest 28st. to pracodawca musi zapewnić wodę, a przyjęło się, że nie można pracować jak jest powyżej 30st. Usmiałam się jak to czytałam!! Ciekawe czy ten szanowny wieśniak minister w takiej temperaturze pracowałby i jak długo by wytrzymał... Co za poje***e państwo i debilne przepisy!

Fionka nie pamiętam, jak długo mnie bolał brzuch i czy mocno, chyba nie za długo... ale krwawiłam chyba przez dwa albo trzy tygodnie, kurde nie pamiętam już. Ale przy miesiączkach kolejnych bolało jak cholera...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo dziewczyny

widze ze tez narzekacie na upały ja to sie juz modle o deszcz :-p

ja w pracy mam super jak na takie upały bo na hali mam 5 stopni wiec super chłodek , uwilbiałam w takie upały isc do pracy bo jak tylko weszłam na hale to maksymalne ochłodzenie;-) no ale teraz siedze na l-4 wiec gotuje sie w mieszkaniu :-p

miłego dnia kochane :*

Syneczku (*)
Aniołeczki(*)

A mnie przed chwilą po zapaleniu świeczuszki dla chłopców odwiedził motylek. Przeleciał dwa razy przez salon, usiadł na firance, zatrzepotał skrzydełkami i odleciał...

20130728_175418.jpg

Załączniki

• 20130728_175418.jpg
    20130728_175418.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 48
tekla ja wierze ze to był znak od chłopakow :-) chcieli ci powiedziec '' mamo nie smuc sie my jestemy cały czas przy Tobie '' :tak: i tego sie kochana trzymaj :*

U mnie motyle był w kościele, gdy po raz kolejny złapałam dola. Ją to mam już takie szczęście, że trafię na chrzest...łzy same lecą...ale jak zobaczyłam motylka, to przypomniały mi się Wasze wpisy i zostałam do końca.
(*) Wojtusiu dzisiaj mija 7 miesięcy
(*) Aniołów Bando
Dzisiaj na słupie usiadł bocian. Klekotal do nas z pięć minut i w ogóle się nie bal. Wszyscy wyszliśmy z domu i go podziwiamy. Drugi łatał nad naszymi głowami. Piękne były...

Tekla ją mam jak w zegarki, może to przez upały? Raz też tak miałam, 4 miesiące temu, 4 dni się spóźnił. Ale tylko raz i dalej przychodzi jak w zegarki.

Wojtusiu(*)(*)(*)
Wiolu, kochana , moze Wojtus dal wam rowniez podpowiedz z tymi bocianami:)
Tekla, ja ogolnie mialam porypane cykle wiec u mnie to nie bylo nic nowego ze nie przychodzi, ale moze faktycznie upaly , moze wewnetrznie sie stresujesz , co tez wplywa na @ ... u mnie raczej od razu pokazywal test , ale wiadomo kazdy ma inaczej i poziom innaczej wzrasta ... ja bym jutro sprobowala , jakby nie bylo...

Jak to dobrze, że mam net w telefonie. Mogę na bieżąco podglądać. Marka patrzę na suwak i nie wierze, kiedy to zleciło. U Monili też już 12 tydz. Minął.ale ten czas leci, ale Wasze ciążę jakoś szybciej mijają. Upały pewnie dają Wam podpalić co? Mam nadzieję, że w domach macie troszkę chłodu. Jak samopoczucie?

Witam z kawką!

Ależ dziś niewyspana jestem, mimo otwartych w nocy okien była taka duchota że zasnąć nie mogłam, a jak już się udało to w nocy mnie burza obudziła... A teraz w pracy się gotuję :/ jak wyjeżdżałam przed 7:00 to nie za ciepło było, więc w jeansy wskoczyłam i adidaski. Masakra, do 16:00 chyba się rozpłynę ;D

Chłopcy (*)(*)
Kubusiu (*)
Aniołki (*)

hej ja też witam z kawką:)
siedzę w pracy i się rozpływam, wiecie że ja wczoraj też byłam na cmentarzu i przeleciały dwa motylki naraz i mówię do męża patrz Franiu i Oliwka leci:))) oczywiście po tym tak się pobeczałam, że nie doszłam na msze....
Monila widzę, że wszystko fajnie
Kindzi witaj
Marka witaj
Wiolka pozdtrawiam
Fionka co do krawawienia to jakieś 3 tygodnie i brzuch też bolał

reklama
Do góry