Bibiana
Fanka BB :)
Malinka dziekuję czuję się dobrze, choś ostatnio bardzo piecze mnie skóra pod piersiami, ale ponoć to dlatego, że brzuch opadł i skóra bardzo sie w tym miejscu naciąga od ciężaru dzidziusiów, dziś nawet w nocy ten ból mnie obudził...ale jescze 2 tyg...
Maluszki rosną pieknie Lewek ma ok 2400 a Prawek ok 2200 już się martwiłam bo na przedostatniej wizycie malutko przybrały i zrobiła sie spora różnicz między nimi ale nadrobiły z wagą, szczególnie Prawek :-) różnica znów tylko 3 dni między nimi.
Powiedzmy że jestem już przygotowana, czekam na wózek o taki NOWOŚĆ ** Twin K2 Plus** Wózek dla bliźniąt HIT ! (3348869366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jeszcze musze kupić pieluchy dla dzieci no i chyba będę miała wszystko, od jutra generalne sprzatanko mieszkania, muszę uporządkować rzeczy w szafach, niby nie ma dużo sprzątania ale po malowaniu wszystko lezy nie na swoim miejscu![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
A co do koleżanki...bardzo mi przykro, ze straciła maluszka i że mówi o nim "płód" ostatnio któraś pani polityk tak sie wypowiadała o dzidziusiach...przykre to...
Kochana to dla Ciebie jutro ciężki dzień :-( a mój Filipko miałby jutro 3,5 latka...
Agnieszka to normalne, że się boisz i ten strach będzie do samego porodu, a nawet i dłużej....
Maluszki rosną pieknie Lewek ma ok 2400 a Prawek ok 2200 już się martwiłam bo na przedostatniej wizycie malutko przybrały i zrobiła sie spora różnicz między nimi ale nadrobiły z wagą, szczególnie Prawek :-) różnica znów tylko 3 dni między nimi.
Powiedzmy że jestem już przygotowana, czekam na wózek o taki NOWOŚĆ ** Twin K2 Plus** Wózek dla bliźniąt HIT ! (3348869366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jeszcze musze kupić pieluchy dla dzieci no i chyba będę miała wszystko, od jutra generalne sprzatanko mieszkania, muszę uporządkować rzeczy w szafach, niby nie ma dużo sprzątania ale po malowaniu wszystko lezy nie na swoim miejscu
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
A co do koleżanki...bardzo mi przykro, ze straciła maluszka i że mówi o nim "płód" ostatnio któraś pani polityk tak sie wypowiadała o dzidziusiach...przykre to...
Kochana to dla Ciebie jutro ciężki dzień :-( a mój Filipko miałby jutro 3,5 latka...
Agnieszka to normalne, że się boisz i ten strach będzie do samego porodu, a nawet i dłużej....