reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinka dziekuję czuję się dobrze, choś ostatnio bardzo piecze mnie skóra pod piersiami, ale ponoć to dlatego, że brzuch opadł i skóra bardzo sie w tym miejscu naciąga od ciężaru dzidziusiów, dziś nawet w nocy ten ból mnie obudził...ale jescze 2 tyg...

Maluszki rosną pieknie Lewek ma ok 2400 a Prawek ok 2200 już się martwiłam bo na przedostatniej wizycie malutko przybrały i zrobiła sie spora różnicz między nimi ale nadrobiły z wagą, szczególnie Prawek :-) różnica znów tylko 3 dni między nimi.

Powiedzmy że jestem już przygotowana, czekam na wózek o taki NOWOŚĆ ** Twin K2 Plus** Wózek dla bliźniąt HIT ! (3348869366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jeszcze musze kupić pieluchy dla dzieci no i chyba będę miała wszystko, od jutra generalne sprzatanko mieszkania, muszę uporządkować rzeczy w szafach, niby nie ma dużo sprzątania ale po malowaniu wszystko lezy nie na swoim miejscu :baffled:

A co do koleżanki...bardzo mi przykro, ze straciła maluszka i że mówi o nim "płód" ostatnio któraś pani polityk tak sie wypowiadała o dzidziusiach...przykre to...

Kochana to dla Ciebie jutro ciężki dzień :-( a mój Filipko miałby jutro 3,5 latka...

Agnieszka to normalne, że się boisz i ten strach będzie do samego porodu, a nawet i dłużej....

reklama
Monila- dobre i złe wiesci...ale cieszę sie z tego co napisałaś, najważniejsze, ze maluszek rośnie!!!
(*) dla Kruszyneczki

Mika- u mnie też po miesiacu byla już bardzo obfita @

Bibi- czas tak szybko zleciał...ja dalej pamietam twój suwaczek 12 tygodniowy...

Malinko-przytulam mocno

Margomari- mam nadzieje, ze teściowa jeszcze spróbuje zawalczyc...przytulam

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Moj Michaś , jutro bedzie mial swoj roczek... dzisiaj juz na zakupach nie moglam jakos sie uspokoic wyszlam z kolejki w miesnym bo zaczelam myslec i oczy mi sie lzami zalaly, wiem ze dzidzius to czuje ale to silniejsze ... wszystko wraca jak bumerang tym bardziej ze akcja zaczela sie z 12 na 13 lipca a Michas przyszedl na swiat 13 lipca w poludnie ...
strasznie mi ciezko...

Agnieszka to prawie idziemy tak samo , u mnie z usg wychodzi 18 tydzien bo dzidzia jest mlodsza o okolo 10 dni

z miesiaczki wychodzi 3 grudzien a z usg miedzy 11 a 13 grudniem a ty na kiedy masz dokladnie?
napewno bedzie 3 ciecie wiec niewiem czy oni wczesniej beda robic CC czy jak

Modlę się codziennie za Nasze dzieci -tam w niebie, modlę się o siłę dla nas... bo zostać tu, kiedy serce rwie się za dzieckiem, które wymknęło się z ramion wymaga ponadludzkiej siły i odwagi.
Modlę sie za te cudowne istoty w brzuszkach -żeby zdrówka, szczęścia i maminych całusów miały pod dostatkiem.

Agata

moj synek musial slyszec jak rozmawialam przez telefon z moja mama ze jutro idziemy na cmentarz bo to jaz roczek... a Oliverek podszedl do mnie z aniolkiem ktorego dostal od dziadka na gorze sw. Anny i powiedzial : " mamusiu ja bym chcial go zaniesc Michalkowi, myslisz ze bedzie szczesliwy ... bo ja bym chcial zeby mu przyniosl szczescie..." az mi tchu zabraklo...
12072013060.jpg to ten aniolek...

Załączniki

• 12072013060.jpg
    12072013060.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry