reklama
jejicu wiec od teraz bede myslec ze przyjdzie moj Karolek .... ahh ajkbym chciała zeby to był chłopczyk zeby był bardzo podobny do braciszka ... oczywiscie najwazniejsze jest to azby maluszek był zdrowy :-)
jejciu ile razy wyobrazam sobie mojego syneczka ktory biega wokoł mknie bawi sie smieje ktory zasypia obok mnie , ehhh a moj Karolek nie chce mi sie snic ... a ja tak bardzo chciałabym aby mnie odwiedził w snie ...
jejciu ile razy wyobrazam sobie mojego syneczka ktory biega wokoł mknie bawi sie smieje ktory zasypia obok mnie , ehhh a moj Karolek nie chce mi sie snic ... a ja tak bardzo chciałabym aby mnie odwiedził w snie ...
Bibiana
Fanka BB :)
Monilka bardzo mi przykro z powodu drugiego maluszka :-( (*)
Bardzo cieszę się, że pierwszy maluszek ma się dobrze, może do zapłodnienia drugiego maluszko doszło później i dlatego lekarz wcześniej go nie widział, a ponoć tak czesto sie dzieje jak drugi za późno się pojawi to nie ma szans żeby się rozwinąć :-(
A ja znów nigdy nie pomyślałam i nie chciałabym mysleć że jeden maluszek to Filipek dla mnie te dzieci to inne osoby, ale wiadomo jak komuś łatwiej tak mysleć, ale wydaje mi sie to niesprawiedliwe względem pierwszego maluszka, tak jakbyśmy go zastąpili.
Bardzo cieszę się, że pierwszy maluszek ma się dobrze, może do zapłodnienia drugiego maluszko doszło później i dlatego lekarz wcześniej go nie widział, a ponoć tak czesto sie dzieje jak drugi za późno się pojawi to nie ma szans żeby się rozwinąć :-(
A ja znów nigdy nie pomyślałam i nie chciałabym mysleć że jeden maluszek to Filipek dla mnie te dzieci to inne osoby, ale wiadomo jak komuś łatwiej tak mysleć, ale wydaje mi sie to niesprawiedliwe względem pierwszego maluszka, tak jakbyśmy go zastąpili.
Ostatnia edycja:
eska13
Fanka BB :)
Powiem Ci tak choć nie wiem jakiej płci był mój 1 aniołek bo 2 to oliwka to zawsze śni mi się chłopczyk w ramionach i tak samo miałam 3 dni temu aż mi się wstawać nie chciało bo znowu śnił mi się bobas chłopczyk który się do mnie uśmiechał i miałam go na rączkach )) Mój mówi, że teraz musi być chłopiec
Bibi kochana no w sumie cos racji w tym jest ... ale ja niechce zastepowac Karolka bo jego nie da sie zastapic nikim , chciałabym tylko zeby kolejny maluszek był jego lstrzanym odbiciem .... aby patrzac jak on rosnie mogła sobie wyobrazac jaki byłby Karolek ... choc juz i tak w mojej głowie powstał obraz mojego 2 letniego syneczka sliczny blondynek o niebieskich oczkach z zabojczym usmiechem takiego go własnie widze ...;-)
no cos ty ja mysle ze wiele z nas tak ma :-) ja praktycznie w wielu sytuacjach wyobrazam sobie moje dziecko gdzies , np jak jechałąm rano do pracy to wyobrazałam sobie jak moj syneczek spi na anielskiej chmurce ...
zawsze jak w pracy psuły mi sie maszyny i sie nerwowałam mowiłam tak " karolku syneczku pomoz mamusi" i oto stawał sie cud , maszyny działały moze nie odrazu ale sie udało moj maz mowi ze to nie mozliwe a ja tam wiem swoje
zawsze jak w pracy psuły mi sie maszyny i sie nerwowałam mowiłam tak " karolku syneczku pomoz mamusi" i oto stawał sie cud , maszyny działały moze nie odrazu ale sie udało moj maz mowi ze to nie mozliwe a ja tam wiem swoje
reklama
Podziel się: