reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

ja przed zasnieciem tez rozmawiam z moim syneczkiem patrzac w niebo ( mam skosy w mieszkaniu wiec to ułatwia sprawe )wybieram gwiazde ktora najjasniej swieci i wyobrazam sobie ze na niej siedzi Karolek i ze usmiecha sie do mnie swoim zabojczo cudownym usmiechem :-)

reklama
no wiesz, że nie ma innej opcji przecież :) ja to np teraz jestem jakaś dziwnie spokojna nie wiem czemu nigdy jeszcze tak nie miałam nawet w pracy mnie ludzie nie denerwują :-)

mika co do okresu to nie mam pojecia bo ja poług miałam całe 6 tygodni skapy bardzo ale był ... kurcze no niestety nie pomoge ;/ moze ktoras z dziewczyn bedzie wiedziała cos blizej .. a co do kłotni z mezem o pierdoły to mysle ze moze to byc tez spowodowane tym ze hormony szaleja bo musza dojsc do siebie po ciazy i porodzie ...

dobra dziewuszki ja zmykam spac bo pyszczek mi sie dre juz :-ptakze zycze wam spokojnej nocy i aby nasze aniołki nas odwiedziły w snie :-)
Dobranoc :*

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)
Swiatełko dla Twojego dziadka (*)

Ostatnia edycja:
Mika nie wiem ja dostałam 5 maja 1 okres, a rodziłam 29 marca także może i możliwe, połóg u mnie trwał jakieś dwa tygodnie zresztą wiesz że hormony też świrują także stan napięcia się zdarza
Monila dobranoc i snów aniołkach Ci życzę :)

Mika, wszystko możliwe. Ja 30 października miałam cc, a 28 listopada dostałam @. Była baaardzo obfita, nigdy takiej nie miałam, to wyglądało w drugim dniu jak jakiś krwotok :/ aż się przestraszyłam i zadzwoniłam do gina. Gin kazał obserwować i jak nie będzie sie zmniejszac zgłosić się na IP, dodał,że to mało prawdopodobne, żeby tak szybko @ przylazl, że połóg trwa 6 tyg itp, itd, że to na pewno jakieś odchody poporodowe. Ale wg mnie to była @, krwawienie 6 dni, z czego od drugiego dnia się zmniejszało... no i kolejna @ po 29 dniach w grudniu.

Witam kochane:*
Margomari ja się zawsze pogrzebów w rodzinie boję,bo zawsze ta osoba kogoś bliskiego do towarzystwa sobie bierze widać twoja malutka też chciała mieć więcej bliskich ze sobą.
agnieszka012389 jeszcze raz gratuluję syneczka:**
moolsza może dlatego,że się za bardzo zamartwiasz,nic ci sie nie chce może twój synek chce,zebyś zaczęła się cześciej usmiechać.
Monila najważniejsze,że maluszek zdrowy a teraz będzie rósł za dwóch ,wiem,że przykro jak pomyśleć,że mogło by być dwóch szkrabów do kochania.Leż ile trzeba musisz wytrzymać &&&
Bibiana ja myślę tak jak ty widziałam Nicol i widzę Lenkę i wiem,że to dwie różne osóbki choć w ciąży faktycznie marzyło mi się,żeby to Nicolka do nas wróciła.Jak ty się kochana czujesz??? Maluchy już duże, jak przygotowania do przyjęcia ich na tym świecie?? wózeczek wypatrzony??
mika.k ja po urodzeniu Nicoli dostałam okresu po 4 tygodniach więc możliwe ,pamiętam tylko,że tak to sie ze mnie nigdy nie lało tylko,że u mnie to podobno po znieczuleniu podpajęczynówkowym tak jest.

Ja wczoraj spotkałam swoją"przyjaciókę".Nie widziałyśmy się od dnia odejścia Nicoli ,miesiąc póżniej zadzwoniła zeby sie pochwalić,ze jest w ciąży.Ciąży nie donosiła była z faktu zajścia tak załamana,że podobno wpadła w depresję w trzecim miesiący na wizycie dowiedziała się,że "płód" jest martwy już dwa miesiące.No więc poszła "płód" usunąć. W rozmowie ani razu nie nawała go DZIECKIEM. Przyszłam do domu i się zryczałam bo nigdy nie pojmę takiej znieczulicy.

Ogólnie to chodze i rycze już od tygodnia tak mi brak mojej córeczki patrzę na Lenkę i zastanawiam się jak by się mogły teraz razem ślicznie bawić.To równo dwa lata temu 12.07.2011 r dowiedziałam się,że ...mojemu dziecku nie bije już serduszko.Urodziła się 13 lipca i dlatego jutro będzie najgorszy dla mnie dzień.Dobrze,że zdążyłam wszystko przygotować,kwiatki posadzone,życzenia napisane jeszcze jutro ze świeżych kwiatów torcik zrobię zaniosę baloniki ;((

reklama
monia super ze krwiak sie wchlania:)
super ze maluszek rosnie i slodziak z niego:)
przykro z powodu drugiego maluszka ale ja mam swoja teorie...

a u mnie jest 20tc i 2 dni a synek jest taki duzy ze o 10 dni starszy:) ma 412 g

ale wiecie co wam powiem badania wyszly super...a ja i tak sie boje ze cos pojdzie nie tak ....

Ostatnia edycja:
Do góry