reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
juz jetsem moje kochane :* niestety nie mam zbyt dobrych wiesci ...
sorki ze tak pozno ale wizyte miałam na 19- sta , niestety przed wizyta poleciało mi troszke krwi
unhappy.gif
lekarz przepisał mi odrazu luteinke dopochwowa i kazał lezec plackiem do czwartku a jest dalej bedzie cos sie tam saczyło to w czwartek mam do niego dzwonic i bedzie mnie kładł na oddział ... pecherzyk widziałąm i zdjecie dostałam jak narazie ma 1,24 mm
biggrin.gif
boje sie cieszyc , dostałam l-4 jak narazie do 20
p.gif

tak wiec teraz leze i leze odrazu wspomina mi sie ciaza pierwsza ale tam lezałam na koncu a tutaj juz od poczatku jakies problemy ... ahh lekarz mowił ze szyjka zamknieta ...

jejciu boje sie cholernie :-:)-(

Syneczku wraz a Aniołkowa banda dajeci mi siłe

Monia, Aga tez krwawiła i póki co (odpukać) wszystko ma się dobrze! Ja wiem, ze bardzo się boisz. Mi na poczatku progesteron nie wskazywał poziomu odpowiedniego do wieku ciązu (był poniżej) też się bałam że będzie źle.

Dzieciaki, opiekować się ciocią i maluszkiem...

Amelko(*)
Alu(*)
Szymusiu(*), kolejne dni upływają...
Aniołeczki(*)

Witam sie z rana ;-)jejciu dziewcyzny nie wiedziałąm ze bede tak spac ... wstałam rano na siku i na luteinke a potem do łozka i dopiero co sie obudziłam ... mezusia wydelegowałąm do sklepu po paczusie :-p a sama zajadam zupke jarzynowa mmm pychotka

strasznie sie martwie , ale uspokaja mnie troszke fakt ze teraz mam bardzo dobrego lekarza ktory odrazu zareagował i powiedział co i jak , w razie czego mam do niego prywatny telefon i w kazdej chwili moge dzwonic ...jak narazie nic sie nie dzieje ale leze grzecznie bo niunia najwazniejsza :tak:

dziekuje ze was mam :* bez was chyba bym zwariowała

Syneczku(*)
Amelko(*)
Ala(*)
Szymus(*)
ANiołeczki(*)(*)

reklama

Witam

Monila
będzie dobrze zobaczysz!!!Trzymam mocno kciuki!!!

Dziś znowu odpukać nie pada jeju z tym deszczem to jakies okropieństwo na ogród nawet nie da się wejść bo wody do kostek, a zamiast drogi to koryto gdzie rzeka płynęła.

Nikolka(*)
Amelka(*)
Szymuś(*)
Aniołki(*)

Do góry